Започнахме годината с ретроградна Венера в знака на Козирог - движение, което изисква да бъдем предпазливи в романтичните отношения. В края на януари обаче Венера - планетата на любовта и парите, се насочва към прагматичния Козирог. Това е началото на период, в който сме готови да прегърнем нови и вълнуващи възможности в личните си отношения.
Ако сте необвързани, ще почувствате подкрепата на Венера за нови флиртове и връзки. Обвързаните пък ги очаква вдъхновение да разгорещят нещата с партньора си и да поработят върху финансовата си стабилност.

А какво са подготвили звездите точно за вашата зодия? Вижте сами!

Овен

Освободете се от някои емоционални товари и върнете светлината във вашите взаимоотношения. Ако ви застраши сянка на отчаяние – бъдете предпазливи оптимисти.

Необвързани

Абстрахирайте се от минали разочарования на любовния фронт и отворете съзнанието си за общуване с нови хора. Не се натоварвайте с високи очаквания, просто се наслаждавайте на новите контакти и енергията, с която ви зареждат.

Обвързани

Време е да обърнете повече внимание на връзката си. Вслушайте се в думите на вашия партньор също толкова внимателно, колкото и в собствените си желания.

Телец

Месец февруари не крие изненади на любовния фронт, но имате възможност да получите това, което искате, ако бъдете по-настоятелни и целенасочени. Поемете премерени рискове и продължавайте да се движите напред.

Необързани

Дайте си сметка какво наистина искате от отношенията си с хората и не се примирявайте с по-малко от най-доброто, което заслужавате. Не се страхувайте да загърбите отношения, които не ви задоволяват.

Обвързани

През февруари звездите ви подтикват да се раздавате безкористно и щедро. Не забравяйте обаче, че вашите желания също са важни и е необходимо да ги заявите ясно на партньора си.

Близнаци

Февруари ви носи много възможности за успехи на любовния фронт. Доверете се на интуицията си – това със сигурност ще ви донесе желаното развитие в отношенията.

Необвързани

Излизайте по-често с приятели и се наслаждавайте на компанията им. Не се колебайте да поставите някои граници в отношения с хора, за които интуицията ви подсказва, че ви използват.

Обвързани

Не се чувствайте длъжни да постигнете напредък на всеки фронт през февруари – оставете отношенията между вас и партньора ви да се развият по естествен начин и си направете нужните изводи от това.

Рак

През февруари определено сте на любовна вълна, но звездите предупреждават, че настроението ви крие някои опасности.

Необвързани

Възможно е да ви обземе носталгия по миналото заради сблъсък с бивш приятел. Концентрирайте се върху настоящето и си припомнете всички причини той вече да е бивш.

Обвързани

Очакват ви романтични изненади във връзката, както и ситуации, които ще поставят на изпитание лоялността към партньора ви. Покажете му, че той е най-важното нещо в живота ви чрез романтичен жест.

Лъв

За лъвовете февруари ще донесе промяна – те ще трябва да се оттеглят от светлината на прожекторите и да поставят в центъра на вселената си друг човек.

Необвързани

Чувствате, че сте си самодостатъчни и сте в хармония със себе си. Все пак звездите ви съветват да се огледате наоколо – може нечий жест на внимание да е знак за по-дълбоки чувства към вас.

Обвързани

Този месец ще ви научи да бъдете по-смирени в любовта и ще оцените компанията на вашия партньор, която ще ви се стори много по-удовлетворяваща от тази на шумните тълпи от приятели или обожатели.

Дева

Звездите ви предоставят  втори шанс в любовта, който не бива да изпускате.

Необвързани

Ако сте допуснали грешки в миналото, през февруари ще имате възможност да ги поправите. Дори да не доведе до любовен успех, чувството ще бъде удовлетворяващо.

Обвързани

От известно време допускате грешки във връзката си, които са дребни, но имат негативни последици. През февруари ще имате възможност да коригирате поведението си, а комуникацията с партньора ще се окаже най-важното ви оръжие за целта.

Везни

Завладени сте от романтични чувства, макар че смятате, че имате по-важни неща за вършене. Не се ограничавайте и следвайте сърцето си през февруари.

Необвързани

Поемете рискове, като признаете на специален човек как се чувствате. Звездите ще ви възнаградят за смелостта – независимо от отговора, ще получите дълго очаквана развръзка.

Обвързани

Обърнете внимание на романтичната страна на връзката си. Опитайте да изненадата партньора с романтичен жест, от който всъщност и вие самите имате нужда.

Скорпион

През февруари скорпионът е важно да прояви търпение към околните и да не прибързва да получи всичко, което иска, на момента.

Необвързани

Търпението е ключът, който ще отвори вратата към любовта за вас през февруари. Ако планирате да признаете на някого коя е любовната ви тръпка, ви съветваме да почакате.

Обвързани

Не прибързвайте с големи романтични жестове и ангажименти – импулсивните действия могат да внесат дисхармония във връзката ви. Вместо това обърнете внимание на малките, ежедневни жестове на обич.

Стрелец

През месецът на любовта стрелците ще се окажат повече подвластни на... гнева. Не му позволявайте да взема връх и не рискувайте хармонията със себе си и околните.

Необвързани

Тъй като разположението на планетите ще ви донесе безпокойство, по-добре насочете енергията си към креативни занимания или усвояване на нови умения. Периодът не е удачен за крайни решения.

Обвързани

Ще се чувствате толкова емоционални и уязвими, че рискувате да натоварите партньора си с вашето настроение. Работете върху душевния си мир, дори това да значи да се затворите в себе си за известно време.

Козирог

Имате много работа и често забравяте за малките радости в ежедневието. Февруари ще донесе моменти на щастие в живота ви и единственото, което трябва да направите, е да намалите темпото, за да им се насладите.

Необвързани

Имате много задължения и се чувствате притиснати от крайни срокове, но през този месец звездите ви съветват да се огледате наоколо за малките неща, които ви радват – разговор с колега, парче торта, кино вечер с новата ви тръпка.

Обвързани

Обърнете внимание на малките жестове, които прави за вас партньора ви и които може би приемате за даденост. Опитайте се да отвърнете със същото.

Водолей

Месецът може да ви донесе успехи в любовта, но трябва да се отворите емоционално за неподозирани възможности. Не се страхувайте, че ще бъдете уязвими – съдбата обича смелите!

Необвързани

Не се ограничавайте и раздавайте щедро от това, което искате най-много и за себе си. Не забравяйте, че вселената често ни връща именно това, което излъчваме и даваме на другите.

Обвързани

Ако чувствате, че нещо ви липсва, припомнете си, че това, което получавате във връзката си, зависи почти изцяло от вас. Ако партньорът ви не усеща вашите желания – просто ги заявете на глас!

Риби

Февруари е подходящ месец да направите равносметка, да преосмислите любовния си живот и да вземете важни решения. Освободете се от всичко, което ви разсейва, за да се концентрирате върху мислите си.

Необвързани

Обърнете внимание на повтарящите се модели на поведение в отношенията си. Това ще ви помогне да прецените какво може да промените и какво – да оставите зад гърба си като непродуктивно.

Обвързани

Ако имате важни крачки във връзката си, които отдавна отлагате, февруари е подходящ месец са действате. Не се страхувайте от промените, защото звездите се нареждат благоприятно за нова посока в отношенията.