Дали новата 2022-ра година ще ни донесе прекрасни преживявания и вълнуващи пътешествия? Или пък ще срещнем голямата любов? Какво ни очаква през 2022-ра година?

Овен

Вие, Овни, се очаква да растете стремглаво в професионален план и да се развивате. Не е изключено да се захванете с нов вид дейност или да разширите настоящата. Полагайки достатъчно усилия, нещата ще ви се случват, при това на здрава основа.
Ако имате хронични болежки, тази година те доста ще се облекчат. Много е вероятно да стартирате нов спорт или нов здравословен режим на хранене.
Обвързаните от вас, може да решат да задълбочат отношенията си с половинката. При свободните представители на зодия Овен има потенциал за стартиране на връзка и задълбочаване на отношенията в последствие.

Телец

Вие, Телци, ще се къпете в любов през годината. Голяма част от вас ще задълбочат връзките си, други ще прескачат от цвят на цвят, трудно спирайки се на конкретен обект, но наслаждавайки се на изобилието, което животът им предлага. На какъвто и точно вид романтични отношения да решите да се отдадете е важно да знаете, че има голяма вероятност да си направите бебе и да станете родители.
Освен любов, годината ще ви предложи и нови знания, които под една или друга форма ще ви се наложи да трупате. Не са изключени пътувания в чужбина, активно общуване с чужденци или занимания с правни или философски проблеми.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще трябва да поемете отговорност за връзките си през годината, което може да се прояви по много различни начини,например да се погрижите за партньор, който е изпаднал в беда, да сключите брак, да разширите семейството си с нов член, да започнете съвместна дейност с любимия човек или да стартирате нова сериозна връзка.
При всички случаи се очаква нещо в семейството или в дома ви да се промени. Не са изключени ремонтни дейности или смяна на жилище или мебелировка, но също така не са изключени ангажименти покрай роднини или родители.
Много е вероятно голяма част от вас да започнат значими познанства през годината, които в последствие да се окажат ключови за живота ви.

Рак

През 2022 се очаква вие, Раци, да сте в голямо движение. Много е вероятно да пътувате, да общувате активно с другите, да трупате нови знания, да сключвате много нови сделки или споразумения или да подновявате средствата си за комуникация и транспорт.
Не е изключено свободните от вас да стартират афера с колега или с човек от обкръжението ви, но е възможно да не успеете да задълбочите отношенията, ако човекът е зает или с голяма възрастова разлика.
Заетите от вас ще имат леки конфронтации с любимия, но е важно да се стараете бързо да ги изглаждате, за да не се нагнетява излишно напрежение.

Лъв

За вас, Лъвове, 2022 се очертава да бъде много успешна във финансов план. Много е вероятно повечето от вас да успеят да припечелят добри пари, също така не е изключено да решите да инвестирате в нови проекти или дейности, които биха ви обезпечили в по-дългосрочен план. При всички случаи ще растете и ще се развивате професионално.
В любовния ви живот нещата няма да ви се случват с желаната лекота и финес и не е изключено да се чувствате леко недооценени от любимия човек. Обвързаните от вас е важно да запомнят, че запазването на самообладание и спокойствие дори и в трудните за връзката моменти, може да се окажат вярната формула за по-бързо излизане от конфликтните ситуации и да помогнат за подобряването на любовния ви живот.
При свободните годината ще предложи по-скоро сериозна връзка, отколкото краткотрайни авантюри.

Дева

За вас, Деви, 2022 се очертава да е наистина успешна, както в личен, така и в професионален план. Очаква се нещата да ви се случват с лекота и при попътен вятър.
Много е вероятно да промените коренно имиджа си. Някои от вас ще сменят визията си, други ще афишират връзка, трети ще станат родители, четвърти ще израснат в служебен план. Всеки от вас ще открие своя уникален начин да направи голямо впечатление на заобикалящата го среда.
След юни месец се очаква да направите големи финансови печалби или да предприемете важни проекти или инвестиции.

Везни

Вие, Везни, е много важно през годината да сте изключително внимателни със средствата си за комуникация и транспорт и да се стараете да карате по правилата, спазвайки законовия ред, понеже и най-малките ви грешки на пътя, може да бъдат забелязвани и санкционирани от органите на реда или да доведат до нежелани произшествия.
До април месец се очаква да сте много разсеяни и отнесени. До тогава по-скоро ще кроите планове за действие, ще сключвате задкулисни договорки и споразумения. След това ще направите сериозен порив и ще се активизирате да въвеждате в ход, нещата, които сте планирали през първата половина на годината. Тогава ще успеете да изпъкнете, да реализирате потенциала си и ще се почувствате оценени.

Скорпион

2022 е възможно вие, Скорпиони, да не се чувствате особено стабилни във финансов план. Дори и да печелите достатъчно, ще имате усещането, че парите не ви стигат и че трябва повече да се стараете за попълването на бюджета ви. Годината е много подходяща за поемане на отговорност за дейността в която сте въвлечени и да започнете да надграждате, бавно изкачвайки се по стълбицата на успеха.
В любовен план се очаква да имате късмет и да успеете успешно да задълбочите отношенията си с любимия. Свободните от вас е много вероятно да започнат връзка с приятел или с човек близък до приятелския ви кръг.

Стрелец

Вие, Стрелци през 2022 да имате чувството, че нещата около вас не се случват по начина, по който очаквате и с бързината, която искате, но важното е да разберете, че хубавите неща стават бавно и колкото повече усилия и старание влагате, борейки се за целите и мечтите си, толкова повече отплата ще виждате. Може да не е на момента, но след време ща сте наистина доволни от постигнатото.
Годината ще ви предложи възможност да положите основите на нещо значимо, което ще е като стълб в по нататъшния ви живот. Някои от вас ще градят кариера и ще се изкачват бавно, но сигурно по професионалната стълбица, други ще разширят семейството си, женейки се или създавайки поколение, трети ще стартират сериозна връзка. Важното е, че каквото съградите през годината ще е на стабилна структура и ще има здрава основа.

Козирог

2022 вие, Козирози, ще пътувате в чужбина, ще общувате с чужденци или ще си имате вземане-даване с чуждестранни компании. Някои от представителите на този знак може да се решат да напуснат страната и да заживеят извън граница, други по всяка вероятност ще разширят сферата на своите интереси и ще започнат изучаването на нова дисциплина или ще стартират нова допълнителна квалификация.
В кариерата ви се очаква значително развитие и стъпка напред. Под една или друга форма ще намерите своя начин за реализация и ще откриете правилните хора, които да ви помогнат.
Партньорствата ви ще просперират и ще се развиват. Конфликтите от миналите години се очаква да утихнат и да се уталожат, отстъпвайки място на семейната хармония, подкрепа и разбирателство.

Водолей

2022 ще ви предложи Водолеи нови възможности за финансови постъпления. Голяма част от вас ще намират хора, които да инвестират във ваши идеи или проекти. По щастливо стечение на обстоятелствата ще се оказвате на правилното място в правилния момент и сред подходящите хора, благодарение, на които ще успявате да растете и да се развивате.
В любовния ви живот се очакват доста промени. Някои от вас, които дълго време са се намирали в задушаващи отношения, именно през тази година ще успеят да се откъснат и да отворят нова страница с нов човек.
Тези, при които връзките са хармонични и удовлетворяващи не е изключено да смените жилище, да сключите брак или да създадете поколение.

Риби

През Новата 2022 година на вас, Риби, ще ви бъде изключително романтично и замаяно. Много е вероятно голяма част от вас да срещнат човек, в когото силно да се влюбят и да стартират удовлетворяваща връзка.
В кариерата ще срещате повечето си трудности през годината, понеже ще имате усещането, че непрекъснато се сблъсквате със стени и с хора, които ви пречат да си вършите работата. Важно е да запомните, че колкото сте по-последователни и старателни и колкото по-малко внимание обръщате на недоброжелателите, толкова по-успешна ще е годината ви и толкова по-голям прогрес ще постигнете.
Възможно е да се мотивирате да положите основите на нови и значими неща, загърбвайки стари вредни навици или прекъсвайки контакти с хора, които отдавна са ви в тежест.