Какви любовни трепети ви очакват през горещия юли и какво вещаят звездите? Време е да разберем!

Овен

Очаквайте изненади! Предстои ви нещо много обикновено, но в същото време и много разтърсващо на любовния фронт.

Необвързани: През месец юли ще се появят две възможности за започване на връзка. Да, юли може и да е месецът на флирта, но тъкмо това е месецът, когато любовта ще ви се усмихне.

Обвързани: Скорошните проблеми, които сте имали с половинката, ще се разрешат от само себе си. Спрете да хабите време и нерви в спорове, а се отдайте на романтични мигове заедно.

Телец

Месецът ще бъде динамичен за Телците и е възможно трудно да намерят време дори и да помислят за любовния си живот. Не забравяйте, че любовта също изисква да ѝ се посветите.

Необвързани: Напоследък прекарвате доста време, мислейки за стара любов. Спрете да се връщате в спомени и продължете напред. Щом тогава любовта ви не е издържала, няма да успее и сега.

Обвързани: През първата половина от годината може да ви се е струвало, че полагате прекалено много усилия, за да запазите връзката си. От месец юли до края на годината ще се уверите, че всичко си е заслужавало и любовта ви е станала по-силна.

Близнаци

Юни беше тежък месец за вас и можете да се радвате, че вече приключи. Пред вас вече няма предизвикателства и можете да се отпуснете.

Необвързани: Не взимайте прибързани решения. Отделете си достатъчно време, за да се възстановите от скорошните сътресения в любовта.

Обвързани: Спрете да мислите прагматично и оставете мечтите да вземат превес. Попитайте половинката си за каква лятна почивка мечтае и я осъществете.

Рак

Време е да се съсредоточите върху желанията на сърцето. Не пренебрегвайте вътрешния си глас, защото през месец юли именно той ще ви води в правилната посока в любовта.

Необвързани: Втората половина на годината ще бъде късметлийска за вас и срещата с бъдещата ви половинка ще се случи неочаквано. Бъдете нащрек, но не възлагайте огромни надежди, преди да опознаете новия човек до вас.

Обвързани: В любовта ви очакват малки сътресения, които ще доведат до разногласия с половинката. Не позволявайте на лошото ви настроение да вземе превес и да ви накара да кажете нещо, за което после ще съжалявате.

Лъв

Всичко в любовта ще се случва много лесно. От ваша страна се изисква само да се наслаждавате на романтиката, която е навсякъде около вас.

Необвързани: Забавлявайте се, но не очаквайте, че юли е месецът, през който ще срещнете голямата си любов. Въоръжете се с широка усмивка и добро настроение и ви гарантираме, че месецът ви ще бъде страхотен.

Обвързани: Каквото и да ви притеснява във връзката, сега е моментът да го кажете на половинката си.

Дева

Бъдете търпеливи и смирени. Юли не е моментът да започвате сериозни разговори или да правите планове за далечното бъдеще.

Необвързани: Сърцето ви копнее да даде любов и юли е месецът, през който ще може да го направи. Бъдете предпазливи, защото не всяко ново запознанство ще си заслужава вниманието ви. 

Обвързани: Месецът се очертава безоблачен в любовта. Отдайте се на приятни преживявания, спомнете си някоя от първите ви срещи и я пресъздайте.

Везни

Ще ви бъде трудно да съвместите любовта в натоварения си график. Месец юли е времето, в което трябва да се съсредоточите върху други аспекти от живота си.

Необвързани: Променете критериите си. Не търсете същия тип човек, с когото знаете, че не можете да съжителствате.

Обвързани: Възможно е половинката ви да се почувства пренебрегната, което ще доведе до доста сериозни проблеми. Запомнете, че трябва да се поставите на мястото на другия човек, за да разберете как точно се чувства.

Скорпион

Вълнения, вълнения, вълнения. Месец юли ще ви донесе много пикантни преживявания, емоции и приключения.

Необвързани: Сега е моментът да се забавлявате, без да се замисляте за каквото и да е. Ако от самото начало се замислите дали летният флирт може да се превърне в нещо по-сериозно, ще пренесете това напрежения и върху другия човек.

Обвързани: Спалнята ще се превърне в единственото помещение в дома ви, което има значение за вас и половинката ви. Отдайте се на горещи забавления и оставете притеснението отвън.

Стрелец

Напрежението през последните месеци е към края си и най-накрая можете да се отдадете на приятни преживявания. Насладете се на всеки миг през месец юли.

Необвързани: Месецът се очертава успешен. Предстоят ви много нови запознанства, които ще ви накарат да забравите за всички проблеми и да се отдадете на забавления. Пътувайте възможно най-много.

Обвързани: Отдайте заслуженото на половинката си и му покажете, че го цените. Дори и да сте го пренебрегвали, му покажете колко много оценявате всичко, което той прави за вас.

Козирог

През юли ще ви глезят. Отдайте се на приятните изживявания и не изпитвайте вина, че някой друг се грижи за вас – заслужавате го.

Необвързани: Комуникирайте с повече хора. Независимо къде се намирате, ще срещате нови хора, които ще превърнат всяко преживяване в незабравимо.

Обвързани: Настроени сте на романтична вълна и имате купища идеи как да осъществите плановете си. Половинката ви сякаш ще чете мислите ви и също ще ви изненада приятно.

Водолей

Сега не е времето да бездействате. Направете планове за бъдещето и започнете да ги следвате.

Необвързани: Ще срещнете стари познати, които ще разпалят стара искра. В миналото може и да сте се разминали, но този път звездите работят във ваша полза.

Обвързани: Обсъдете бъдещите си планове с половинката, за да сте сигурни, че и двамата сте на една и съща вълна. Моментът е подходящ за обсъждане на сватба и наследници.

Риби

Първата половина на месеца ще ви донесе разочарования. Не изпадайте в тъжни настроения, а гледайте смело напред.

Необвързани: Мечтаете за принца на бял кон, но през месец юли ще срещате предимно жаби. Ето защо е добре да бъдете по-предпазливи в любовта.

Обвързани: Месецът ще бъде спокоен и няма да бъдете изправени пред сериозни любовни сътресения. Но ако половинката ви се държи по начин, който не ви е приятен, не го премълчавайте.