Овен

При вас, Овни, през месеца не са изключени задкулисни договорки, сключване на тайни споразумения, работа с чужди финанси или ангажименти покрай наследства или семейна собственост.

Ще влагате голямо количество от енергията си за печелене на пари. Много вероятно е да започнете нови проекти или дейности.

В семействата ви може да възникнат спорове или борба на Его. Постарайте се да не задълбочавате изникващите конфликти.

Телец

При вас, Телци, през месеца може да се очаква сериозно раздвижване в личния живот. Много е вероятно някоя страстно започнала връзка, да се задълбочи.

Ще сте много комуникативни и общителни, ще получавате новини, важни съобщения, доставки и предложения.

Не е изключено да предприемете пътуване в страната или в чужбина.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще сте много авантюристични и любопитни през месеца. Ще общувате активно с другите и ще търсите ползите от това общуване.

Не са изключени известни финансови колебания. Голяма част от вниманието ви ще се върти около печеленето и харченето на пари.

Не е изключено ваш приятел да изпадне в нужда и да му помогнете и подкрепите в труден за него момент.

Рак 

Вие, Раци, през месеца ще сте ангажирани с поддържането на имиджа си в обществото. Много вероятно е да успеете да изпъкнете и да демонстрирате талантите и уменията си пред останалите.

В кариерата ще сте изключително успешни и ще бъдете забелязани от висшестоящи.

Много вероятно е да започнете нови приятелства, които в последствие може да прераснат в нещо повече.

Лъв

При вас, Лъвове, не са изключени меланхолични състояния през месеца. Ще имате желание да се отделяте от обществото и да си правите неща в усамотение.

В кариерата ще успявате да преодолявате пречките със знания и умения и успешно ще прескачате препятствия. Най-голям успех ще имат тези от вас, които са в козметичния бранш, изкуството, медицината, психологията и тези които са в сферата на консултациите и услугите.

Не е изключено да ви се наложи да погасявате или теглите кредит или да работите с чужди ресурси през периода.

Дева

Вие, Деви, е добре през месеца да си оставите време за партньора и да предприемате общи занимания. Бихте могли да използвате периода за изглаждане на отдавна залегнали във връзката конфликти и за изясняването им.

В професионален план ще сте много успешни. Възможно е някой да инвестира във вас и да имате късмет при работата с чужди пари.

Някои от вас ще предприемат пътувания в чужбина или в страната и ще са доста авантюристични.

Везни

При вас, Везни, развитието на кариерата ви ще се случва по план. Ще сте доста ангажирани и ще имате много задачи, които ще отмятате последователно и продуктивно. Ще имате късмет и в професионалните партньорства и с подписването на договори.

В семействата ви ще цари хармония и дори и да възникват конфликти, бързо ще отминават.

Партньорството ви ще търпи развитие и е много вероятно да предприемете интересни съвместни занимания с най-близкия до вас човек.

Скорпион

Вие, Скорпиони, в работата и в ежедневието си ще имате късмет и просперитет. Не е изключено да решите да учите нови неща, да пътувате или да се занимавате с правни или философски въпроси.

В личен план не са изключени конфликти с половинката. Внимавайте очите ви да не започнат да шават в различни посоки, преди да изясните отношенията си, за да не съжалявате после за прибързаността си.

Стрелец 

Вие, Стрелци, през месеца не е изключено да имате стрес и обърквания. Ще полагате повече усилия от обикновено и много ще се стараете, за да имате успех с нещата, които искате да постигнете.

В любовта е много вероятно да започнете връзка или да развиете вече съществуваща до ниво, което да ви е удовлетворяващо.

В семейството ви са възможни емоции и ангажименти покрай по-възрастни роднини.

Козирог

Вие, Козирози, не е изключено да се скарате с важен за вас човек през месеца. Ще сте борбени и настъпателни, но е важно да успявате да запазвате добрия тон и да защитавате гледната си точка максимално щадящо другия.

Ще сте доста ангажирани и активни. Много вероятно е да предприемете множество кратки пътувания, да подпишете важни договори или да сключите печеливши сделки.

Не е изключено да промените визията си или да подобрите тонуса си с подходяща диета или спорт.

Водолей

Вие, Водолеи, може да решите да попътувате през месеца или да си вземете заслужена почивка от няколко дни, в които да се отдадете на любим човек, спорт или хоби.

В семействата ви не е изключено да изникне напрежение, което е важно да се постараете да потушите с мека ръка, без да се заяждате и натяквате стари неща.

Възможни са също така известни финансови колебания в стечение на месеца и е много вероятно това да ви тормози, поради което може да решите да смените работата си или да започнете допълнителна дейност, която да закрепи бюджета ви.

Риби

Ако сте родени под знака Риби, е много вероятно да ви се отдадат подходящи възможности за бизнес и инвестиции, както и за издигане на работното място.

В личен план не е изключено да сте изключително чувствителни и да се засягате от всяка дума, казана ви накриво от най-близките, най-вече от партньора. На моменти ще се чувствате потиснати и недооценени. Ще имате нужда да се доказвате. Възможно е да ви се наложи да поемате някаква отговорност във връзката си и да изяснявате отношенията си с любимия.