Юни наближава и носи лятно настроение, но какво можем да очакваме на любовния небосклон през този месец?

През този период всеки зодиакален знак ще има своите щастливи моменти. В моменти на трудности Сатурн ще ни зарежда с мъдрост и ще ни помогне да извлечем поуки от миналото, а за някои знаци това ще е месецът на обновлението. Въздушните и огнените знаци ще си възвърнат енергията, която им липсва от месеци благодарение на навлизането на Юпитер в Овен. Нещо повече – това движение ще смекчи строгия ефект на Сатурн във Водолей. Тези, които са по-взискателни в отношенията си, може да усетят лек застой, но това не бива да ги плаши.

По отношение водните и земните знаци, те могат да разчитат на подкрепата на Уран, Венера и Меркурий в Телец. Техните благотворни и методични въздействия дават време и енергия за реализиране на възможностите, които са имали през предходните месеци.

Овен

Венера ви подтиква да преследвате вашите желанията и да излезете от зоната си на комфорт. Въпреки ентусиазма в началото на месеца, звездите ви съветват да овладеете стремежа си към големи промени. Бъдете премерени в своите изисквания и проявявайте търпение в личните отношения, защото рискувате да останете разочаровани.

Необвързани

Имате нужда от някои отговори в личните отношения, но месец юни не е подходящият период да действате със замах. Проявете търпение към хората около себе си и ги оставете сами да поемат инициативата да заявят намеренията си към вас.

Обвързани

Месецът създава предпоставки за заздравяване на отношенията в интимен план. Заложете да кратко романтично бягство с половинката си или друг жест на внимание. В случай че предвиждате сериозни промени в личен план, имайте предвид, че през юни е по-добре да бъдете предпазливи по отношение на въпроси, свързани с брака.

Телец

Балансът във вашите взаимоотношения се крепи на диалога, а дискусиите с близките ви са спокойни и конструктивни. Възможно е през юни да изпитате желание да промените навиците си и съветът на звездите е да се доверите на инстинкта си. Рутината започва да затруднява любовния ви живот, затова бъдете смели.

Необвързани

Венера засилва желанието и уменията ви за съблазняване, което е значителен актив за привличане на вниманието на някого, когото харесвате или искате да впечатлите. Използвайте месец юни, за да промените емоционалния си свят – потърсете нови вълнения чрез нови запознанства.

Обвързани

Време е да помислите какво искате да се промени във връзката ви и да го споделите искрено с вашия партньор. През юни звездите ще съдействат за благоприятна развръзка на разговори и решения, които отлагате отдавна. Не забравяйте да предразположите половинката и да бъдете директни, за да не останете неразбрани.

Близнаци

Ключовата дума за вас през месец юни е търпение. Радвате се на внимание и интерес към себе си. Дори да се изкушите да поемете пълен контрол в личните си отношения, звездите ви съветват да оставите близките си да ви водят. Доверете се на тяхната преценка!

Необвързани

Месецът ви носи хармония и в приятелските, и в любовните отношения. Ще усетите влиянието си над другите и ще имате добри възможности да спечелите нови приятели и потенциални романтични партньори. Емпатията и отзивчивостта ви ви отварят към по-здрави връзки с хората около вас – възползвайте се от това! В някои отношения обаче, звездите ви съветват да проявите търпение и да не насилвате отношения, които не се развиват и не зависят от вас.

Обвързани

Предстои ви през юни по-скоро да получавате, отколкото да давате, в интимен план. Приемете с удоволствие и спокойствие ритъма, който вашият партньор иска да създаде в отношенията ви. Приемете жестовете и изненадите му и намерете начин да покажете, че ги оценявате, за да го насърчите.

Рак

През юни Венера укрепва връзките ви с околните, възможно е да разширите приятелския си кръг. Ако напоследък сте обмисляли значителна промяна в живота си, ще получите неочаквана подкрепа от любим човек или приятел, който ще ви насърчи във вашите планове и перспективи.

Необвързани

Стремите се да сте заобиколени от съмишленици, с които споделяте един начин на мислене и планове за близкото бъдеще. Използвайте тези приятелства, за да сверите часовника си и да избегнете опасността да си поставяте прекалено трудно постижими цели. Не изключвайте възможността някой от приятелския ви кръг да има интерес към по-романтични отношения.

Обвързани

През юни усещате стабилност и хармония във вашата връзка. Не бъркайте спокойствието със скуката, защото рискувате да изпитате необосновано недоволство. Направете някои малки промени в рутината на семейния ви живот – те ще внесат неочаквано разнообразие в отношенията с партньора ви.

Лъв

Лятото ви зарежда със сексуална и емоционална енергия, която имате нужда да споделите. Не действайте крайно и твърде емоционално, защото поведението ви може да се приеме за агресивно и да отблъсне вашите близки. Открийте начин да комуникирате желанията си, но без да пропуснете да разберете какви са и тези на отсрещната страна.

Необвързани

В любовен план трябва да положите малко усилия, защото понякога мислите малко егоцентрично, дори и да знаете как да решите проблемите си. Не взимайте решения вместо другите; дайте свободен избор на хората, които участват в живота ви. Лятото ви предоставя възможности да се раздавате повече за другите и да се поставяте по-често на тяхно място, което може да доведе до големи промени в личен план.

Обвързани

Юни е месец на страстта за лъвовете, насладете му се и направете всичко възможно да настроите и своята половинка на същата честота. Предразположете своя партньор да ви сподели някои свои интимни желания и фантазии, за да откриете нови преживявания заедно. Ако поставите нуждите му на преден план за известно време, е възможно да откриете начин да заздравите връзката си и физически, и емоционално.

Дева

През юни преоткривате своята вътрешна сила, радвате се на приповдигнато настроение и се доверявате на себе си, което ви носи успехи. Личните отношения се развиват с бързи темпове и на вас ви остава да се радвате на това. Последните две седмици на месеца са най-интензивни в емоционален план и затова са най-подходящи за романтично бягство.

Необвързани

В началото на юни шансовете да влезете в романтична връзка се увеличават. Предстои да се впуснете във вълнуващи отношения, макар че впоследствие ще се разколебаете в тях. Не подлагайте потенциалния си партньор на ненужни изпитания и изживейте момента, дори и той да се окаже просто летен романс.

Обвързани

Напоследък сте изпитвали известно напрежение във връзката си и през юни настъпва подходящия период да се помирите първо със себе си, после и с половинката си. Определете за себе си на какви компромиси сте склонни, както и кои са нещата, които категорично не приемате. Когато сте наясно с желанията си, ги споделете с вашия партньор. Средата на месеца е подходящ момент за подобни разговори, особено ако ги проведете по време на почивка или романтична вечеря.

Везни

Юпитер засилва желанията ви, поне до 17 юни, след което ще зависи от вас как ще продължите отношенията си. Месецът изостря желанието ви да наблюдавате и изслушвате околните, настройвайки се на тяхната честота. Склонността ви да давате съвети и да проявявате емпатия ви прави много желана компания. Пазете се от хора, които могат да се възползват от това и да отнемат от енергията ви.

Необвързани

Имате нужда да се разтоварите и се стремите към повече лекота в личните отношения. Откажете се от постоянното претегляне и премисляне и се съсредоточете върху позитивното. Работете върху нетърпението си, като оставите на близките си инициативата и се доверите на преценката им относно общите ви почивки, излизания и други занимания.

Обвързани

Не се колебаете да покажете чувствата и привързаността си. Вашият партньор е истински щастлив, когато изразявате емоциите си. Опитайте се да правите повече неща с вашата половинка – споделете някои негови хобита и го направете участник и във вашите занимания. И все пак оставете контролът в неговите ръце. Месецът е подходящ за създаване на нови навици, които да ви сближат още повече.

Скорпион

Под положителното влияние на планетите през юни вие успявате да правите житейски планове за бъдещето си. Независимо дали в личен или професионален план, разполагате със средствата да постигнете в избраната от вас сфера. Ако решите да развиете личните си отношения, звездите ви съветват да запазите хладнокръвие и да прецените плюсовете и минусите от важните решения, които сте склонни да вземете.

Необвързани

Летните месеци ще ви предложат промени в личен план и юни поставя старта им. Предстои в живота ви да се появят нови и вълнуващи хора, но не бързайте да се сближавате с всеки. Оставете времето да покаже кой заслужава да се нарече ваш приятел или нещо повече. Не отказвайте покани за излизания, защото общуването ви зарежда с енергия и отваря съзнанието ви за ползотворни промени.

Обвързани

Изпитвате нужда да направите сериозна крачка във връзката си. Звездите ви съветват да не следвате всеки свой порив и да не забравяте, че сте част от двойка. Комуникацията с партньора ви е ключът към наистина успешни и ползотворни промени в личен план. Що се отнася до лятната почивка – тогава можете да си позволите да поемете инициативата и да изненадате половинката си приятно.

Стрелец

Ако в професионален план усещате нужда да забавите темпото, то в любовен е точно обратното. Лятото засилва емоциите ви и се чувствате мотивирани за сърдечни вълнения. През юни ви очакват красиви изненади и романтични моменти – насладете им се без колебание, защото имате нужда от тях.

Необвързани

Имате енергия и през юни успявате да я канализирате разумно. Месецът е подходящ за екскурзия с приятели и повече занимания извън работните ви ангажименти. Предстои ви да заздравите някои приятелства, както и да откриете хора, които ще имат важна роля в живота ви занапред. Насладете се на някои романтични изненади от неочаквани за вас хора, дори да не предполагате отношенията ви да се развият в нещо по-сериозно.

Обвързани

Обърнете внимание на половинката си, оставяйки работата на заден план. Вашият интерес ще насърчи партньора ви да даде свобода на желания, които има отдавна, и да ви изненада романтично след средата на юни. Не забравяйте да покажете, че цените усилията, които полага за вас, дори да сте имали други очаквания. Не се опитвайте да контролирате всичко, което правите като двойка.

Козирог

Юни ви носи вълнения и хармония в любовта. Юпитер засилва усещането ви за лично удовлетворение, а Венера - вашия магнетизъм. Всичко това създава възможности да живеете в хармония със със себе си и света около вас. След средата на месеца моментът е подходящ да отворите съзнанието и сърцето си.

Необвързани

Чувствате прилив на самочувствие и няма как да не забележите, че привличате голям интерес от страна на другия пол. Възползвайте се от тази енергия и се насладете на летните флиртове, без планове за бъдещето. Доверете се на късмета си, защото ще срещнете голямата любов, когато сте готови за нея – този момент все още не е дошъл.

Обвързани

По принцип сте сдържани в изразяването на чувствата си и това може да накара половинката ви да се усъмни във вашата привързаност. Дайте тласък на връзката си, като се осмелите да се разкриете напълно пред вашия партньор – споделете му емоциите и желанията си. Не е нужно да взимате големи решения като двойка през този месец, просто бъдете искрени и ще получите ценни доказателства за любовта на другия в замяна.

Водолей

Месец юни ви носи желание и възможности за промени, които с времето ще оцените като правилни. Много сте чувствителни и успявате да изпитате истинско удоволствие от всичко, което правите. Периодът е подходящ за започване на нови начинания в личен план, независимо дали сте част от двойка, или не. Доверете се на интуицията си.

Необвързани

Чувствате се готови да свалите някои прегради, които сте поставили между себе си и околните. Това ще ви донесе вълнения и нови възможности за връзка. През втората половина на юни ви очаква съдбоносна среща. Не изключвайте възможността да се влюбите в неочакван момент. Не се отдавайте на страхове и послушайте сърцето си.

Обвързани

През юни сте доста сензитивни и чувствате всеки момент с половинката ви като най-хубавия момент в живота ви. Усещате, че моментът е подходящ за големи планове и не грешите. За тези от вас, които имат по-дълги връзки, не забравяйте, че най-ценните моменти в брака не са само в сексуален план. Потърсете нови занимания, които да ви сближат емоционално, освен физически.

Риби

В началото на месеца планетите не се движат във ваша полза и чувствате липса на хармония и спокойствие, но този период ще отмине – само проявете търпение и не взимайте крайни решения. Очакват ви нови приятелства. Преливате от вдъхновение за приключения, любовните ви отношения вървят добре. Юни е месецът на обновяването за вас.

Необвързани

Юни поставя началото на период на големи промени в личния ви живот. Време е да загърбите някои токсични отношения, да збавите темпото в професионален план и да се погрижите за емоционалното си равновесие. Не позволявайте да бъдете използвани от хора, които не са искрени към вас. Ако успеете да освободите съзнанието си, ще го отворите да приеме някои неизбежни промени и нови хора в личния ви живот.

Обвързани

Имате нужда да си направите равносметка за начина, по който връзката ви се е развила през годината дотук. Не отделяйте прекалено много време в размисли, които може да ви объркат. Ако имате нужда от истинска промяна – съберете смелост, за да я направите. Не се заемайте обаче да промените драстично партньора си. Съсредоточете се върху себе си и това няма как да не се отрази и на околните.