Независимо от странните температури навън, пролетта вече е тук и нямаме търпение да се порадваме на топлите, слънчеви дни. А какво са ни подготвили звездите през месец май и какво очаква всеки представител на зодиакален знак през месеца?

Овен

През месец май ще ви се струва, че всичко е прекалено объркано и сложно. Отношенията ви не само в любовта, но и в семейството ще бъдат подложени на изпитание. Важно е да запазите спокойствие, за да разрешите с лекота всички конфликти.

Необвързани: Не бъдете нетърпеливи и прибързани. Ще ви се струва, че през месец май броят на запознанствата е сведен до минимум, но звездите съветват да не прибързвате със започването на нова връзка.

Обвързани: Месецът за вас ще премине под знака на осъзнаването. Това ще е периодът, през който ще можете ясно да си представите бъдещето с любимия човек и ще бъдете готови за сериозен разговор. 

Телец

Началото на месеца ще започне наистина добре за представителите на зодия Телец. В професионален и в личен план ви очакват много добри новини.

Необвързани: Никога не бива да забравяте, че навсякъде около нас има хора, които могат да се окажат наши сродни души. Но това в никакъв случай не означава, че трябва да бъдете постоянно нащрек и да ги търсите. Оставете всичко на случайността.

Обвързани: Бъдете импулсивни и планирайте пътешествие, което ще промени живота ви. Половинката ви със сигурност ще одобри идеята ви, а откъсването от ежедневието ще се отрази благоприятно върху връзката ви. 

Близнаци

Май месец ще бъде доста напрегнат за представителите на зодия Близнаци. Сега не е моментът да се отпускате. Преследвайте целите си и трудът ви ще се отплати.

Необвързани: Бъдете подготвени, защото липсата на свободно време ще бъде пречка. Не се поддавайте на емоциите си, а се опитайте да промените графика си и да се забавлявате, когато е възможно.

Обвързани: През месец май с половинката ви ще бъдете на вълната на „сивото ежедневие“. Само от вас зависи да върнете романтиката в отношенията.

Рак

Любовният хороскоп за месец май сочи, че представителите на зодия Рак ще копнеят за независимост, което ще доведе до редица пререкания.

Необвързани: Най-вероятно ще учудите всички около вас, тъй като през този месец желанието ви да излизате и да бъдете сред хора ще бъде огромно. Запомнете, че всичко трябва да бъде умерено и е възможно да срещнете мечтаната половинка.

Обвързани: Бъдете по-умерени, тъй като през този месец ще има доста предпоставки за разпри с най-близките ви хора. Не забравяйте, че всички проблеми могат да се решат с комуникация.

Лъв

Сега е моментът да се отпуснете и да се наслаждавате на хубавото в живота. Забравете за досадните ангажименти и се отдайте на приятни преживявания, които ще ви дадат нови сили и много енергия.

Необвързани: Не бъдете мнителни към новите хора, които ще се появят в живота ви. Отдайте се на емоциите си и изживейте всеки миг с новия човек по най-добрия начин.

Обвързани: Имате нужда от почивка и май е месецът, който е идеален за тази цел. Забавете темпото и планирайте вълнуващи преживявания с любимия човек. 

Дева

През май месец ще ви бъде трудно да се отървете от мрачното настроение, което ви преследва. Най-добрият начин да се справите с него е да направите нещо за първи път, нещо, което ще ви извади от зоната ви на комфорт.

Необвързани: Желанието ви срещи с приятели и нови запознанства е сведено до минимум през този месец. И макар че последното, което искате, е да излезете в петък вечер, ви препоръчваме да направите точно това. Ще се изненадате от развоя на събитията.

Обвързани: Имате нужда от почивка и май месец е идеален за тази цел. Забавете темпото и планирайте вълнуващи преживявания с любимия човек.

Везни

През този месец ще имате усещането, че всичко ви се изплъзва и не можете да го контролирате. Повече от всичко ще имате нужда да поговорите с близък приятел, който наистина ви познава и може да ви даде насоките, от които се нуждаете.

Необвързани: Периодът не е подходящ момент за започването на нова връзка. По-добре си дайте малко време и обмислете всички плюсове и минуси.

Обвързани: Не е препоръчително през месец май да провеждате сериозни разговори за бъдещето с половинката. Никой от двама ви не е достатъчно спокоен, което може да доведе до по-големи разпри. По-добре изчакайте.

Скорпион

Скорпионите могат да очакват проблеми в любовта през този месец. Конфликтите няма да бъдат изключение и трябва да се въоръжите с доста търпение и да бъдете готови на компромиси, за да хармонизирате романтичните взаимоотношения.

Необвързани: Възможно е точно през този месец да срещнете половинката, за която мечтаете. Подходете сериозно към всяко ново запознанство.

Обвързани: Отношенията с партньора ви ще бъдат доста сложни през месец май. Запомнете, че конфликтите няма да ви помогнат и се опитайте да обуздаете страстите.

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец не бива да бъдат изненадани, ако през месец май се чувстват несигурни в чувствата си.

Необвързани: През месец май най-вероятно ще срещнете огромен брой възможни партньори. Не се оглеждайте за подходяща половинка сред познатите ви, тъй като връзката няма да бъде дългосрочна.

Обвързани: Месец май не е подходящ за правене на дългосрочни планове с половинката. Вместо това просто се наслаждавайте един на друг.

Козирог

Звездите предричат, че първата половина от месец май ще бъде трудна в любовно отношение за представителите на зодия Козирог.

Необвързани: Има голям шанс това да бъде месецът, през който ще срещнете така желания партньор. Но бъдете нащрек, защото около вас ще има много ухажори, които търсят просто краткотраен флирт.

Обвързани: Ще ви бъде трудно да достигнете до консенсус по различни въпроси с половинката. Опитайте се да направите компромис, за да не се стига до любовни сътресения.

Водолей

През месец май ще бъдете настроени на еротична вълна. Възползвайте се от това настроение и си подарете незабравими изживявания.

Необвързани: По всяка вероятност ще срещнете интересен човек, но ще се наложи да положите усилия, за да задържите вниманието му. Но запомнете, че ако и след това интересът му не се засили, просто не ви е било писано да бъдете заедно.

Обвързани: Необходимо е да сплотите семейството. Организирайте пътуване заедно, за да можете да се отпуснете и да забравите за всички проблеми, докато сте заедно.

Риби

Първата половина от месеца ще бъде изключително благоприятна за представителите на зодия Риби. Необходимо е единствено да бъдете по-търпеливи.

Необвързани: Това е месецът, през който ще срещнете мечтаната половинка и ще се влюбите. Не мислете за нищо, а просто се отдайте на приятните преживявания и се забавлявайте. 

Обвързани: Месец май ще бъде обгърнат от романтика за представителите на зодия Риби. Има голяма вероятност да се зарадвате от новината, че семейството ви ще се увеличи.