Какво са подготвили звездите за любовните ни отношения за месец май? Дали пролетта ще бъде изпълнена със страст или е време да се съсредоточим върху собствените си положителни черти и недостатъци?

Овен 

Любовта определено ще присъства в живота на Овена през месец май. Очакват ви само положителни емоции и спомени, изпълнени с много усмивки и весели приятели. Хубавото време само ще допринесе за прекрасния месец, който ви очаква.

Необвързани: Време да покажете от какво тесто сте замесени. Мъжете около вас ще ви изпиват с поглед, а вие ще се чувствате по-красиви и щастливи от всякога.

Обвързани: Силните ви чувства към половинката отново ще завладеят дните ви и ще бъдете повече от щастливи да прекарването свободното си време заедно. Отдайте се на любовта и ще постигнете успехи не само в личен план.

Телец

Май няма да бъде особено вълнуващ за Телеца, но пък няма да бъде и изпълнен с лоши спомени. Настроението ви определено ще бъде пролетно и променливо, но слънчевите дни ще преобладават.

Необвързани: Погрижете се за себе си, преди да се хвърлите да търсите новата си любов. Отидете на пазар, направете си нова прическа, посетете няколко курса по йога. Увереността ви сама ще привлече правилния човек.

Обвързани: Романтиката ще намери място в живота ви. Забравете за ежедневните си проблеми и се отдайте на щастливи занимания с половинката си. Пролетта е време за съживяване на всичко за нов живот, направете това и за връзката си.

Близнаци

Пролетта ще донесе интересни и разнообразни преживявания за Близнаците. Ако успеете да организирате творческия си ум и да насочите всичките си старания в правилната посока, ще пожънете успех в работата и любовта.

Необвързани: Не се поддавайте прекалено лесно на ласкателства. Това, че някой ви е направил комплимент не значи, че иска да започне връзка. Вместо да се притеснявате за бъдещето, живейте в настоящето и се забавлявайте максимално много.

Обвързани: Поговорете с половинката си. Преоткрийте общите си интереси и занимания и се отдайте на носталгия и спомени. Няма нищо по-хубаво от това да разпалите пламъка на любовта и то по-силно от преди.

Рак

За Ракът май ще бъде изпълнен с емоции. Месецът ще бъде слънчев и все пак - малко тъжен. Осигурите си нужното спокойствие, излезте с приятели, разходете се сами в парка или пък се научете да готвите нови ястия.

Необвързани: Искате да си намерите половинка? Няма проблеми! Искате само да се забавлявате? Всичко е наред. Този месец ще бъде посветен на вас и на никой друг. Ще имате всичко, което поискате и още малко отгоре.

Обвързани: Време е да помислите дали искате да прекарате идващото лято с половинката си. Направете си нужните изводи и равносметки и преценете дали сте на едно и също място във връзката си. Важното е да помислите за себе си, а не за чуждите нужди.

Лъв

Слънчевите лъчи ще ви се отразят повече от добре. Месецът ще бъде посветен на кариерата ви, а в любовния ви живот всичко ще е спокойно. Това значи, че ще можете да блеснете не само у дома, но и в офиса.

Необвързани: Слънце, разходки, парк. Има ли нужда от нещо повече, за да сте щастливи? Този месец ще е посветен на вас, затова просто се запасете с маски за лице и вино и се опитайте да обърнете повече внимание на приятелите си.

Обвързани: Време е да забавите топката и да се насладите на спокойствието и тишината. Не е казано, че всичко, което правите с половинката ви трябва да вдига адреналина ви. Понякога разходката в центъра на града може да ви донесе също толкова щастие, колкото и скока с бънджи.

Дева

Дори за притеснителните Деви времето ще бъде слънчево и топло. Вземете си отпуск и се отърсете от случилото се през последните месеци. Насладете се на почивката и се забавлявайте колкото ви се иска.

Необвързани: Опитайте се да бъдете максимално безгрижни и този месец може да се превърне във взрив от прекрасни преживявания. Дали ще искате любовни емоции или ще се запишете на курс по език, всичко ще ви върви по вода.

Обвързани: Ежедневието ви ще бъде спокойно. Отдайте се на любимите си занимания и правете само това, което обичате. Половинката ви ще бъде впечатлена от безгрижието, което струи от вас и ще бъде по-щастлива от всякога.

Везни

Месецът няма да е наситен със събития, но пък любовта и нежността ще бъдат в точното количество. Пролетта винаги е изпълнена с енергия и емоции, а те пък ще бъдат ваши спътници през месец май.

Необвързани: Съсредоточете се върху близките си. Време е да наваксате пропуснатото време с тях. Отидете на семейна почивка или пък се съберете на вечеря със стари снимки и забавни спомени.

Обвързани: Грабнете половинката си и изчезнете от картата. Намерете си място, на което няма да има познати и се възползвайте от спокойствието около вас.

Скорпион

Спокойно можете да определите май месец за най-щастливият месец от годината. Всички важни за вас хора ще бъдат наблизо, а половинката ви ще бъде в добро настроение през цялото време. А това е важно за любовта, нали?

Необвързани: Май ще бъде месец на любовта за Скорпиона. Няма да е нужно дори да се стараете прекалено много за външния си вид. Вродения ви чар ще свърши по-голямата част от работата.

Обвързани: Месецът ще бъде спокоен. Няма да имате невероятни преживявания, но хармонията във връзката ви ще бъде достатъчна, за да ви накарате да се чувствате отново на седмото небе.

Стрелец

Май няма да бъде най-щастливият месец за Стрелците. През по-голямата част от времето ще спорите с околните. Опитайте се да подтиснете огнения си характер и да се вслушате в гласа на разума.

Необвързани: Време е да погледнете на себе си с нови очи. Може би не другите, а вие имате проблеми, които трябва да разрешите. В началото ще бъде трудно, но ще си заслужава.

Обвързани: Ако не укротите силния си темперамент, не само няма да спечелите борбата за сърцето на половинката си, но и ще я изгубите с гръм и трясък. Замислете се дали е нужно винаги да сте прави и какво ви дава това желание.

Козирог

Този месец ще бъде изпълнен с положителни емоции, но все не забравяйте, че не всички са добре настроени към света. Приятелите ви ще бъдат до вас, но все пак не забравяйте, че трябва сами да се погрижите за заобикалящия ви свят.

Необвързани: Сладки приказки и късни телефонни разговори. Така ще премине месец май за необвързания Козирог. Няма да намерите принца на бял кон, но пък определено няма да бъдете самотни.

Обвързани: Не бъдете прекалено критични към половинката си. Ако ѝ покажете, че я приемате с всичките ѝ недостатъци, тя ще се погрижи да ви покаже благодарността си.

Водолей

Пролетта ще бъде благосклонна за Водолея. Ще постигнете мечти, за които отдавна сте забравили и ще се чувствате по-добре от всякога. Пренесете това ново щастие в отношението си към света и няма да съжалите за спонтанното си решение.

Необвързани: Просто се забавлявайте. Излезте с приятели, насладете се на вкусна вечеря или домашно кино с карамелени пуканки. Нямате нужда от мъж до себе си, за да се почувствате пълноценна и трябва да се постараете да го докажете на света и на себе си.

Обвързани: Забавлявайте се в спалнята и се пуснете по течението. На кого са му нужни билети до Париж, щом може да пренеса любовта в комфорта на собствения си дом?

Риби

Месец май ще бъде сложен в любовно отношение. Опитайте се да се отдадете на самоусъвършенстване и избягвайте да взимате сериозни решения за бъдещето си. Засега е по-добре да живеете в настоящето.

Необвързани: Човекът за вас ще ви чака в края на май. Но дали ще имате щастлива връзка с него, зависи само и единствено от вас и вашите страхове и притеснения.

Обвързани: Погледнете философски на нещата. Време е да спрете да се изплъзвате на по-тежките въпроси на половинката си и да поемете отговорност за собствените си грешки.