Пролетта е време за любов! На кого звездите обещават зашеметяващ роман и на кого предсказват предложение за дългоочакван брак - прочетете в нашата любовна астропрогноза за март!

Овен

Новата астрологическа година е много наситена за вас, Овни, защото цели пет планети ще имат въздействие върху живота ви. Не е изключение и любовната сфера. Ще бъдете в центъра на вниманието и дори ще имате време да се удивите и да се порадвате на факта, колко много хора се интересуват от общуването с вас. Въпреки това, може да очаквате някои малки разочарования, които ще ви донесе общуването с противоположния пол. Не приемайте всичко присърце и просто се опитайте да прощавате малките слабости на хората.

Телец

Пролетта на 2017 година ще донесе на вас, Телци, новини от миналото. Не е изключено стара любов да се появи в живота ви, някой стар почитател или просто човек, с когото сте били доста близки. Звездите изискват от вас най-накрая да се справите с недовършените отношения и да доведете до логичен завършек това, което се е проточило толкова дълго време. Бъдете подготвени, че ще поискат от вас ясен и недвусмислен отговор. Намерете сили да бъдете честни, не само със себе си, но също така и с любимия човек.

Близнаци

Март, под крилото на Огнения петел, ще премине за Близнаците доста безгрижно. Не разчитайте на някакви сериозни романи и ни най-малко не се стремете към тях съзнателно. Този месец не е много благоприятен за романтични отношения, тъй като още на 5-ти Венера ще стане ретроградна и няма да е благоприятна за създаването на нови връзки. Най-добре е да оставите тази област от живота ви да се развива естествено, без никакви оценки и планиране от ваша страна. Може да постигнете големи успехи по-късно, а сега е по-добре да се съсредоточите върху други въпроси - в които имате много повече перспективи за успех.

Рак

Пристигането на пролетта предвещава за вас, Раци, много благоприятен период. В общуването с противоположния пол ще се чувствате уверени и ще можете да правите впечатление на всеки, на когото поискате. Трябва да бъдете внимателни на 12 и 28-ми март, когато ще настъпи пълнолуние и новолуние. За вашия зодиакален знак тези дати ще бъдат много неспокойни, затова по-добре е да изчакате с романтиката. Но затова пък останалата част от месеца е изключително благоприятна за Раците, които все още нямат установени отношения, както и за тези, които вече са в здрав съюз със своята половинка.

Лъв

Лъвовете ще посрещнат новата астрологическа година с леко безпокойство. Това се отнася за първата половина на март - до 16-ти. Ако почувствате нещо подобно - то значи вашата интуиция работи и може в точното време да получите правилната подсказка. Ако пък това не се случи и вие спокойно и уверено общувате с противоположния пол, означава че вашата сила сега е много по-силна от текущите астрологически тенденции и трябва да вземете на сериозно това предимство, за да покорите нечия сърце.

Дева

За вас Деви, пролетта ще бъде период, минимално изпълнен с любовни преживявания. Настоящата позиция на Венера отвежда цялата романтика на втори план, на което много от Девите ще се зарадват и ще се възползват, за да се потопят в решаването на творчески и професионални въпроси. Но далеч не всички представители на знака ще бъдат толкова студени в сферата на чувствата. Между 10 и 17 март ще чувстват силна страст по отношение на съвсем неочаквана кандидатура. Може би дори да се зароди един дългосрочен роман, но тази прогноза е вероятна за много малък процент от Девите.

Везни

Вие Везни, трябва да бъдете подготвени за факта, че новата астрологична година ще ви донесе някои малки притеснения. Заради тях е малко вероятно да прокарате през цялата тази рутина някаква ясно изразена романтична линия, но чувства няма да липсват. Към средата на месеца звездите показват, че ви очакват срещи и всички те ще бъдат с различни хора. С какви обстоятелства ще бъде свързана тази ситуация - само времето ще покаже. Остава ви само да бъдете търпеливи и да правите догадки. Везните, които вече имат установени взаимоотношения, ще изпитат огромно удоволствие от емоциите, които ще получат при съвместното пътуване с партньора си.

Скорпион

Третият месец на 2017 година ще донесе на Скорпионите време за промени. Това се дължи на специалното положение на Юпитер и Плутон. За вас това означава възможност за започване на нова връзка, но и подновяването на старите също е вероятно да ви донесе положителни емоции. И още нещо за емоциите. Ако имате установена връзка и сте много ядосани или раздразнени от партньора си, то сега е най-добрият момент да оставите всичко в миналото, да отхвърлят старите обиди, да издигнете вашия съюз на едно ново ниво на любов и взаимно разбиране.

Стрелец

През март, вие Стрелци, ще бъдете на прага на голям успех. Ще можете ли да спечелите вниманието на този, който ви харесва? Възможно е, но ретроградната позиция на Венера силно ще възпрепятства това. Ако времето не чака и наоколо е пълно с конкуренти, то си струва да опитате. Вие имате по-голям шанс за успех, но все пак Март – не е месецът, когато си струва да се заемате със значими романтични въпроси. През този месец не е добре да правите предложения, да се решите на отговорни стъпки и да си признаете чувствата. Разбира се, всички ситуации имат изключения.

Козирог

Небесните тела показват, че през първия месец на пролетта, вие Козирози, ще имате много успешен и благоприятен в много отношения период. Не става дума само за романтиката, но и с нея всичко ще бъде изключително благополучно. Ако все още търсите сродна душа, звездите предполагат, че през март това най-накрая ще се случи. Звездите одобряват и решителните действия, насочени към завладяване на сърцето на човека, който ви интересува. Единственото, от което е необходимо да се въздържате са сватби и трайни любовни обещания. Март - това е по-скоро месец за игри, флирт и печелене на сърца. Всички важни обещания един към друг, от астрологична гледна точка, е по-добре да давате по всяко друго време.

Водолей

Водолеите посрещат новата астрологична година с усещането, като че ли вече са виждали случващите се ситуации. Наистина, понякога се получава така, че различни епизоди от живота ни да се дублират. За вас това е реална възможност за коригиране на събитията от миналото, за да постъпите по друг, по-добър начин. Например, ако сега се опитвате да впечатлите някого със същите методи, които не са донесли резултат преди, в този момент също очаквате провал. Изводът е - изберете нов подход. Чувствайте се свободни да погледнете на миналото си като трамплин, оттам да почерпите необходимите знания, като се предпазите от минали грешки.

Риби

Пролетта ще се окаже благоприятен период за вас, Риби, пълна свобода и щастие. Небесните тела не препоръчват в този момент да се ангажирате с много взискателни хора, които може да ограничат стремежа ви за свободен полет. Вашата потребност сега е да се насладите на всичко, което можете да получите от живота. И затова сега ви е нужен човек, който може да ви разбере и със загрижеността за родител да се отнесе към вашите нужди и капризи. Тези риби, чиито съюз вече е установен, в средата на този месец ще преживеят приятно и вълнуващо приключение с любимия си човек.