Какво ни очаква в любовта през месец март? Какви изненади и романтични събития очакват всеки един зодиакален знак?

Овен

Любовният хороскоп за месец март сочи, че представителите на зодия Овен ще копнеят за независимост, което ще доведе до редица пререкания.

Необвързани: Най-вероятно ще учудите всички около вас, тъй като през този месец желанието ви да излизате и да бъдете сред хора ще бъде огромно. Запомнете, че всичко трябва да бъде умерено и е възможно да срещнете мечтаната половинка.

Обвързани: Бъдете по-умерени, тъй като през този месец ще има доста предпоставки за разпри с най-близките ви хора. Не забравяйте, че всички проблеми могат да се решат с комуникация.

Телец

Първата половина от месец март ще бъде прекрасна за Телците. Ще се радвате на прекрасно настроение и ще се разбирате безпроблемно с всички около вас.

Необвързани: Опитайте се да намерите повече време за себе си и да си починете от „ежедневния шум“. Не бива да мислите, че всеки човек, когото срещате, е потенциален партньор.

Обвързани: Този месец не е подходящ за вземането на сериозни отношения относно любовния ви живот и бъдещето с партньора ви.

Близнаци

Не е изключено да бъдете въвлечени в странен любовен триъгълник през първата половина на месеца. Не се поддавайте на провокации и изясните истината, за да не задълбочавате съмненията.

Необвързани: Втората половина от месеца е времето, през което е най-вероятно да създадете ново запознанство, което да се превърне във връзка.

Обвързани: Месецът е изключително подходящ за пътешествия и романтични изненади. Покажете на близките си хора колко много значат за вас и ще се радвате на хармонични отношения.

Рак

Ще ви се струва, че всичко е прекалено объркано и сложно. Отношенията ви не само в любовта, но и в семейството ще бъдат подложени на изпитание. Важно е да запазите спокойствие, за да разрешите с лекота всички конфликти.

Необвързани: Не бъдете нетърпеливи и прибързани. Ще ви се струва, че през месец март броят на запознанствата е сведен до минимум, но звездите съветват да не прибързвате със започването на нова връзка.

Обвързани: Месецът за вас ще премине под знака на осъзнавате. Това ще е периодът, през който ще можете ясно да си представите бъдещето с любимия човек и ще бъдете готови за сериозен разговор.

Лъв

Главен герой през месец март ще бъде именно любовта. Периодът е изключително благоприятен за романтика и пътувания, които ще ви донесат много положителни емоции.

Необвързани: Социалният ви живот ще процъфтява през този месец. Честите излизания с приятели и новите хора, които ще срещнете, ще ви докажат, че любовта е съвсем близо.

Обвързани: Настроението ви през целия месец ще бъде насочено единствено и само към любовта. Изненадайте половинката си с романтично пътешествие, което ще ви сближи още повече.

Дева

По всичко личи, че през месец март ще ви бъде изключително трудно да се съсредоточите на работното място. Това се дължи на настроението ви, което е изцяло ориентирано към приятни преживявания и нови усещания.

Необвързани: Ще бъдете неустоими за противоположния пол, което ще доведе и до куп покани. Но не бива да подхождате твърде наивно към всяко ново запознанство.

Обвързани: Месецът ще премине безоблачно и не се очертават сътресения в любовта. Прекарвайте повече време с половинката си и планирайте бъдещите си планове.

Везни

Месец март няма да премине под знака на любовта. Многобройните ангажименти ще ви попречат да прекарвате повече време с любимите хора, което ще се отрази и на настроението ви. Бъдете по-спокойни и планирайте скорошно пътуване.

Необвързани: Възможно е месец март да бъде месецът, в който ще срещнете любовта и то на работното място. Помислете дали някой от колегите ви не се държи по-различно с вас и какви знаци ви дава, за да разкрие чувствата си.

Обвързани: Това е месецът, който е изключително благоприятен за взимане на сериозни решения. Обсъдете с половинката си възможността за увеличаване на семейството.

Скорпион

Месец март ще премине под знака на удоволствието за представителите на зодия Скорпион. Социалният ви живот ще бъде във възход.

Необвързани: Месецът ще ви предложи много възможности за започване на връзка, която обаче няма да се окаже дълготрайна.

Обвързани: Приповдигнатото ви настроение ще бъде причина за прекрасни отношения с половинката. Изненадайте любимия човек с романтична вечеря, хубав подарък или просто вечер, която да бъде посветена само на вас двамата.

Стрелец

През този месец Стрелците ще бъдат изключително натоварени. Ще ви се струва, че всички разчитат на вас и няма да имате достатъчно време да помислите за себе си.

Необвързани: Март не е месецът, през който ще срещнете подходяща половинка за започване на дълготрайна връзка.

Обвързани: Ежедневното напрежение ще стане причина за конфликти с партньора. Възможно е да проведете сериозен разговор за съвместното ви бъдеще и за евентуална раздяла.

Козирог

Представителите на зодия Козирог ще кипят от енергия през месец март. Ще имате нужда да бъдете сред хора и да опитате нови неща.

Необвързани: Ново запознанство ще преобърне ежедневието ви. Отношенията ви ще се развиват доста бързо и звездите съветват да помислите внимателно дали наистина това е подходящият човек за вас.

Обвързани: През март чарът и харизмата ви ще станат причина отношенията с половинката ви да бъдат прекрасни. Забравете за ангажиментите и се отдайте на романтика.

Водолей

От известно време имате чувството, че ви липсва романтика и това е месецът, когато ще я откриете.

Необвързани: Втората половина от месеца е изключително благоприятна за започване на връзка, която ще ви изненада изключително приятно.

Обвързани: Досегашните пререкания с партньора ще останат в миналото. Месец март ще ви донесе много нови и приятни емоции.

Риби

Самочувствието ви ще се повиши през месец март и ще бъдете като магнит за близките ви. Ще бъдете център на вниманието.

Необвързани: Възможно е да срещнете интересна личност от академичните среди, с която е възможно да започнете връзка. Но не бъдете прибързани в отношенията.

Обвързани: През този период ще разберете, че искате да пренесете връзката ви на ново ниво. Бъдете открити с половинката си и споделете как си представяте развитието на отношенията ви. Месецът е подходящ за разговор за увеличаване на семейството.