Меркурий, управителят на вашия знак, ще пътува през знака Лъв почти през целия месец, което означава пътуване, засилени контакти с роднини и документи. Интересното е, че Венера ще се присъедини към Меркурий на 10 юли - пригответе се за поредица от срещи или пътувания от любовен характер. Възможно е по-често да ви канят на кафе или ресторанти, както и красиво пътуване с партньора ви също е вероятно. Хороскопът за Близнаци за юли 2024 г. предсказва стабилност. Неспирният ритъм на живот се отпуска, много неща се виждат от различен ъгъл. Не е необходимо да се насилвате, имитирайки бурна дейност, по-добре е да използвате това време за релаксация. Положението на Слънцето в знака на Рака подчертава важността на семейните отношения, Близнаците трябва да бъдат особено внимателни към близките си. Въпреки преобладаващата атмосфера на безгрижие, не са изключени интриги и козни на тайни завистници. Не е необходимо да се планират важни дела за Гръмотевичното пълнолуние през юли, през този период мислите са далеч от реалността. Големи постижения в кариерата не се очакват, Близнаците са по-загрижени за други интереси. Има много домашни проблеми, които трябва да бъдат решени.
Пасивното прекарване на времето в началото на юли ще доведе до увеличаване на проблемите. Желанието да гледате на неприятностите през пръсти е съвсем в съответствие с лятното настроение. Хороскопът на Близнаците обаче предупреждава за възможни негативни последици. Ако нямате достатъчно умения, поради което страда качеството на работата, трябва да помислите за повишаване на квалификацията си. Тъй като Венера в Рак укрепва семейното огнище, неспокойните Близнаци ще се успокоят и ще си останат у дома. Нека това настроение бързо се изпари, но часовете, прекарани в атмосфера на спокойствие, ще излекуват душата. Сърцето ще се изпълни с мир, а разглеждането на стари снимки ще върне спомените. Може би трябва по-често да се срещате с роднини и приятели.
Новолунието на 4 юли настъпва във вашия дом на финансите, което ясно показва появата на нов начин за печелене на пари и подобряване на самочувствието ви чрез подаръци. Може да ви направят комплимент, да ви повишат заплатата или да ви дадат бонус – просто бъдете готови да приемете благодарност. Интересно е, че в същото време Черната луна ще се движи през любовния сектор - може да имате необичаен роман или нещо в любовта или връзката ви ще бъде под булото на забраненото. Въпреки това, за много Близнаци Лилит може да донесе бременност, особено до 12 юли в деня на опозицията на Плутон и Венера ( прочетете също: Връщане на кармични уроци: какво ще донесе ретро-Сатурн от 29 юни до 15 ноември на всички зодиакални знаци ) В средата на месеца всяка дреболия може да ви разстрои. Системната обработка, хроничната умора може да доведе до сериозни здравословни проблеми. Според общия хороскоп за Близнаци през юли 2024 г. трябва да следите за благосъстоянието си. При първите признаци на преумора е необходимо да преразгледате работния график, за да го направите по-малко стресиращ. Благодарение на Меркурий в Лъв в живота ще избухнат ярки събития, буквално от нищото ще се появят поводи за радост. Изведнъж ще се окаже, че лежащият наоколо лотариен билет се е оказал печеливш, а може би някой фен ще поднесе щедър подарък. Във всеки случай празникът ще се състои, Близнаците трябва да са напълно въоръжени, трябва да планирате посещение на салон за красота.
Интересното е, че през този месец ще ви станат ясни много тайни, особено по време на съвпада на Марс и Уран от 14 до 17 юли. Това са датите, когато комуникациите в интернет или скрити разговори, проучвания, анкети ще ви разкрият истината. Освен това, ако търсите някакви документи или се опитвате да направите пробив във вашия интернет проект, в наши дни това е по-възможно от всякога ( прочетете също: Ретрограден Меркурий, аномални пълнолуния и Лилит Измамницата: основните астро събития на лятото 2024) .
Пълнолунието на 21 юли настъпва във вашия дом на криза и сексуалност, както и споделени финанси с партньора ви. Можете да вземете втори път решението, до което сте стигнали на 23-24 юни. Например, ако сте мислили да вземете ипотека или заем, или може би сте били много уплашени или притеснени от нещо, ще се сблъскате с тази ситуация за втори път. Но ще изглежда абсолютно ясно и разбираемо за вас - всичко ще бъде на една ръка разстояние.
Последните дни на юли ще представят събития, които ще оставят приятна следа в душата. Срещите със стари приятели ще ви помогнат да разберете кое е важно и кое е второстепенно. Според хороскопа за юли, за Близнаците няма нищо по-важно от близкото обкръжение. Няма нужда да се притеснявате, ако се наложи да намалите списъка с приятели, но пространството наоколо ще стане по-чисто. Що се отнася до здравето, позицията на Марс в Близнаци може да го влоши. Тъй като през този период активността се увеличава, вероятността от травми нараства значително. Близнаците са неспокойни, рядко спазват правилата за безопасност, което само изостря рисковете. Препоръчително е да се занимавате със спокойни спортове, без екстремни такива.