Второто кардинално пълнолуние в Козирог и съвпадът на Марс с Уран в Телец ще донесат драстични промени, свързани с парите.

Юли ще бъде месец, в който много хора ще изпитат драматични промени във финансите си, почти за един ден. Говорим за съвпада на Марс и Уран в знака Телец, който се случва на 16 юли, което означава, че в дните около тази дата мнозина може да преживеят пробиви. Например, има шанс да получите увеличение на заплатата или може би ще имате нов бизнес партньор или втори източник на доходи.

Освен това определящ фактор за акцента върху материалната страна на живота според традицията ще бъде Пълнолунието в знака Козирог, защото то, заедно с Телец и Дева, управлява финансовите потоци. Козирогът е знакът на целите и постиженията, така че концентрацията на неговата енергия на 23-24 юли може да означава финансова метаморфоза за много хора.

Козирог

Пълнолунието е във вашия знак и под влиянието на Уран може да доведе до внезапно решение, свързано с инвестиране на пари в личен бизнес. За тези Козирози, които нямат проект, вероятно ще платят нещо за детето си. Марс ще постави сериозен акцент върху темата за децата в началото на юли, така че има всички шансове за финансов принос - плащане на ваканции, образование или инвестиране на пари за подобряване на здравето (например през август може да решите да изкарате курс за подготовка за зачеване).

Стрелец

Във вашия случай има всички шансове да получите увеличение на заплатата, тъй като на 16 юли може да имате важен разговор за пари с шефа си. А до 24 юли може да бъде взето решение, което е свързано с доходите ви – Пълнолунието в Козирог ще се фокусира именно върху печеленето на пари. Интересното е, че до края на юли и през август съвпадът на Юпитер и Марс в сектора на партньорството може да доведе до подписване на договор, споразумение, сътрудничество.

Близнаци

Очаква ви голям пробив във финансите и е вероятно около 16 юли да научите нещо, свързано с вашите доходи и депозити. Съвпадът на Марс и Уран в сектора на тайните ще открои скритото от вас. Например, ще научите за разговори за някакви спестявания или заеми, които са се състояли между роднини далеч от вас. Пълнолунието в Козирог на 24 юли ще ви даде ясна представа за финансите ви, а информацията относно парите на партньора ви ще бъде особено важна. Например, съпругът ви ще ви каже, че е направил някакви разходи без ваше знание.

Овен

Пълнолунието в Козирог на 24 юли се случва във вашия сектор на постиженията - по някакъв начин ще стигнете до целта си, макар че ще го усетите предварително, на 16 юли. Вероятно ще направите финансов пробив чрез партньорства с приятели на 24 юли. Очаква ви голяма печалба!
Много Овни обаче ще решат да сменят вектора на кариерното си развитие – Пълнолунието в Козирог се случва до вашия съуправител Плутон. Сякаш се доближавате до важно решение, когато е време да определите развитието си за следващите 20 години – с кого, къде и за какви пари продължавате напред.

Телец

На 16 юли Марс и Уран се свързват във вашия знак, като и двете планети означават влиянието на външни обекти в живота ви. Възможно е да срещнете човек, който да ви предложи голяма финансова инвестиция за август, но за това до 24 юли при Пълнолуние в Козирог ще трябва да вземете сериозно финансово решение. Може да се отнася до инвестиране в бизнес или обсъждане на заплата с двама работодатели.