Те са една от най-красивите двойки в Холивуд. Романсът на модела Роузи Хънтингтън-Уайтли и актьора Джейсън Стейтъм продължава почти цели 10 години! Таблоидите продължават да се чудят колко дълго ще продължат отношенията им, защото някой може да твърди, че това не е перфектната двойка. Но любовната им история се оказа точно обратното!

Вдъхновени сме от дългогодишната връзка на Джейсън и Роузи, че нямаше как да не споделим тяхната любовна история с вас!

Те са сгодени от почти 4 години и вече имат бебе. Тяхната връзка изглежда по-силна от всякога и всъщност е трудно да си спомним времето, когато не бяха заедно.

И така, ето кратък преглед за това кои са Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уайтли и как, къде и кога са започнали да излизат.

32-годишната Роузи Хънтингтън-Уайтли е супермодел, актриса и бивш ангел на Victoria's Secret. На 16 изпраща автобиографията си в Profile Models, за да бъде PR специалист, но на интервюто е поканена да стане модел. В рамките на няколко години сключва договори с големи компании, както и любовта и възхищението на феновете.

Джейсън Стейтъм, 52-годишен, не започва актьорската си кариера, докато не навършва 32 години. От юноша е в британския национален отбор по гмуркане. За да печели пари, продава фалшиви часовници и парфюми Cartier по улиците. През 90-те е поканен да участва в рекламна кампания на Томи Хилфигер като спортист. По-късно Гай Ричи му предлага роля в „Две димящи дула“. Точно тогава започна неговата спираща дъха актьорска кариера.

Джейсън и Роузи се срещат през 2010 г. на музикалния фестивал Coachella. Един от най-атрактивните ангели на Victoria's Secret и звездата от филмите на Гай Ричи са чували един за друг и преди и почти веднага започват да се срещат. За разлика от много други знаменитости, внимателно прикриват отношенията си и не бързат да демонстрират чувствата си.

След почти 6 месеца двойката започна да живее заедно и открито да излиза. Разбира се, привличат много обществено внимание заради 20-годишната си разлика във възрастта.

Както признава Роузи в интервю, е била привлечена от невероятното чувство за хумор на Джейсън, а не от образа на мачото, който той представя във филмите. Когато човек знае как да ви накара да се смеете в точния момент, светът ви се променя. Освен това оценява, че винаги се чувства подкрепена от него.

През януари 2016 г. папараците забелязват диамантен годежен пръстен на пръста на Роузи. По-късно двойката потвърждава, че са сгодени, но по никакъв начин не коментира въпроса за сватба. През есента на същата година Роузи се появи на червения килим с коремче, а през юни 2017 г. посрещнаха сина си - Джак Оскар Стейтъм.

В социалните мрежи също рядко публикуват снимки един на друг, освен при специални поводи. Например, Роузи публикува снимката на Джейсън с думите: „Честит рожден ден на любовта на моя живот.“ А Джейсън сподели снимка на Роузи за първи път, поздравявайки съпругата си за пускането на нейната марка за красота, като написа: „Толкова съм горд, че виждам да преследваш мечтите си и ги превръщаш в реалност. Поздравления, скъпа.“

Поразително е как тези две много известни личности, които винаги са в очите на обществото, успяват да запазят отношенията си лични, без да дават основания за клюки. А продължителността на тяхната връзка говори сама за себе си.