2018 е годината, в която всяка зодия ще бъде поставена пред някакво предизвикателство. Време е да излезеш от зоната си на комфорт и да поемеш рисковете, които не си искала досега. Това важи и за любовта. Тя е приключение, от което няма как да избягаш. Време е да разгледаш и любовните съвети, базирани на зодията ти, от които се нуждаеш да чуеш точно сега:

Овен 

Ти преследваш нещата, които искаш да постигнеш. Ако липсва динамика във връзката ти, прекрати я, защото можеш да намериш нещо по-добро.

Телец

Не се оставяй да те пренебрегват. Знай стойността си и се научи да я отстояваш!

Близнаци

Фокусирай се върху връзката си, за да може тя да просперира. Бъди честна. Време е да се отдалечиш от хората, които ти вредят по един или друг начин. Ще се справиш!

Рак 

Обърни внимание на любовта и интимността, но и на себе си. Нека твой приоритет бъде щастието ти. Не прави големи компромиси и то с цената на всичко!

Лъв

Всеки край е ново начало. Силна си. Използвай именно това свое предимство и във връзката си. Рискувай!

Дева

Обърни внимание на силата и мъдростта си. Нека ти бъдеш на първо място, защото успехите на другите няма да те изтласкат напред.

Везни

Не чувствай вина. Приеми себе си такава, каквато си. Не се вглъбявай в грешките и проблемите. Остави се на любовта да те води.

Скорпион

Не прибързвай. Това, че нещата не се случват с темпото, с което очакваш, не означава, че няма да има краен резултат. Вярвай на себе си. Всичко ще дойде с времето си!

Стрелец 

Винаги търси истината. Събирай опит. Ти знаеш силата на любовта. Научи се да можеш да намираш баланс между връзката, щастието и работата си.

Козирог

Не се съмнявай в себе си. Продължи напред. Не се задържай при хора, които не те ценят.

Водолей

Бори се за нещата, които обичаш. Имаш възможност да изградиш здрава връзка.

Риби

Борбена си. Довери се на решенията си и не се отказвай от нещата, към които се стремиш!