Овен

Не се опитвай винаги и на всяка цена на наложиш мнението си - понякога трябва да загубиш битката, за да спечелиш войната.

Телец

Не очаквай другите да те разбират така, както ти умееш да разбираш тях - приеми, че просто притежаваш нещо, с което малко хора са надарени.

Близнаци

Не се колебай толкова, когато ти предстои да вземеш решение - не е нужно предвиждаш всичко, по-добре е просто да живееш.

Рак

Не отдавай цялото си време на другите, защото тогава няма да ти остане време за самия теб - а никой не може да се погрижи за теб, както можеш и трябва да го направиш ти.

Лъв

Не приемай лично нежеланието на някого да те следва - ти наистина си роден да бъдеш лидер, но същото може да важи и за човека отсреща.

Дева

Не анализирай всичко толкова много, не се връщай към миналото, не се опитвай да чертаеш бъдещето - защото, когато правиш всичко това, не можеш да усетиш истински настоящето.

Везни

Не се меси там, където не искат съвета ти - понякога е по-добре да подкрепиш човека, дори когато греши, отколкото да се опитваш да предотвратиш грешката му, защото това значи да пречиш на опита му.

Скорпион

Не се бори да спечелиш одобрението на всички - това е невъзможно, без значение колко е силна харизмата ти; по-важното е да печелиш отново и отново собственото си одобрение.

Стрелец

Не се страхувай да допускаш хората до себе си - когато отблъскваш близостта на другите, нараняваш сърцето си повече, отколкото ако допуснеш вероятността те да наранят.

Козирог

Не се опитвай да доказваш на себе си и на останалите, че можеш да се справяш с всичко сам - да поискаш помощ, когато ти е нужна, не е проява на слабост, а на сила.

Водолей

Не бягай винаги и на всяка цена от ежедневието, защото да живееш просто не значи да живееш скучно - значи да живееш истински и осъзнато.

Риби

Не очаквай другите да четат мислите ти, не очаквай да разпознават чувствата ти, не очаквай на предусещат реакциите ти - говори, споделяй, изразявай себе си и емоциите си... иначе вечно ще изпитваш неудовлетворение и разочарование.