X

Любовното послание, което един мъж остави на жена си, преди да умре

от в 09:30 на 05.05.2016 в Всичко за теб | Любов

Оцени тази статия:
Любовното послание, което един мъж остави на жена си, преди да умре Силвия Дупчанова

Любовното послание, което един мъж остави на жена си, преди да умре

Любовното послание, което един мъж остави на жена си, преди да умре

В случай, че имате нужда да си поплачете, сме ви подготвили сърцераздирателна история за тайната бележка, която един мъж оставил на съпругата си преди да почине и която месеци по-късно била открита от сина му.

Бележката е скрита в стар тезгях, който съпругът построил за любимата си, която била почитателка на гравирането на метал. Фактът, че мъжът е построил на дамата на сърцето си цяла работна маса, сам по себе си е способен да ни накара да въздъхнем в умиление, но наистина трогателен е фактът, че той тайно е изписал в нея любовно послание към съпругата си преди да умре от артериална руптура на 26 февруари тази година.

Изисква се специална комбинация от реализъм, романтика и сантимент, за да успееш да напишеш бележка за сбогом на половинката си, дори и да не страдаш от смъртоносно заболяване. Представяме си, че бракът им е бил пълен с малки мили жестове; истинската ежедневна любов, която поддържа огъня през годините. Само да си представим това само по себе си кара очите ни да се насълзят, дори и да не познаваме двойката.

Ето какво гласи и посланието:

Обичам те, Бека. Какъвто и да е днешния ден, надявам се да е добър. Бог наистина отвърна на молитвите ми в деня, в който ми даде теб. Знам, че тези дни са най-добрите, които някога ще имам и се радвам, че ти си в тях. Не съм сигурен дали някога ще видиш това, но ако го видиш, знай че те обичам много. Ако има нещо, което искам от живота, то е да съм добър към теб, колкото си добра ти към мен. Ако мога да направя това, ще бъда най-щастливият мъж на света. Обичам те, красива моя съпруго”.

Той споделя, че единственото му желание е да бъде толкова добър към жена си Бека, колкото е била тя с него и сме сигурни, че съществуването на работна маса, която той е построил за нея и в която е скрил любовно послание, е истинско доказателство, че желанието му се е сбъднало.

Сега, когато оставихме очите си да заблестят със сълзи и се замислихме за кратко за смъртта и значението на това да създадем истински отношения с хората по време на краткия ни престой на земята, ви приканваме да се обадите на всеки, който е част от живота ви и да му напомните, че го обичате.


Теми   истински истории | любов | писмо | послание

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.