В случай, че имате нужда да си поплачете, сме ви подготвили сърцераздирателна история за тайната бележка, която един мъж оставил на съпругата си преди да почине и която месеци по-късно била открита от сина му.

Бележката е скрита в стар тезгях, който съпругът построил за любимата си, която била почитателка на гравирането на метал. Фактът, че мъжът е построил на дамата на сърцето си цяла работна маса, сам по себе си е способен да ни накара да въздъхнем в умиление, но наистина трогателен е фактът, че той тайно е изписал в нея любовно послание към съпругата си преди да умре от артериална руптура на 26 февруари тази година.

Изисква се специална комбинация от реализъм, романтика и сантимент, за да успееш да напишеш бележка за сбогом на половинката си, дори и да не страдаш от смъртоносно заболяване. Представяме си, че бракът им е бил пълен с малки мили жестове; истинската ежедневна любов, която поддържа огъня през годините. Само да си представим това само по себе си кара очите ни да се насълзят, дори и да не познаваме двойката.

Ето какво гласи и посланието:

Обичам те, Бека. Какъвто и да е днешния ден, надявам се да е добър. Бог наистина отвърна на молитвите ми в деня, в който ми даде теб. Знам, че тези дни са най-добрите, които някога ще имам и се радвам, че ти си в тях. Не съм сигурен дали някога ще видиш това, но ако го видиш, знай че те обичам много. Ако има нещо, което искам от живота, то е да съм добър към теб, колкото си добра ти към мен. Ако мога да направя това, ще бъда най-щастливият мъж на света. Обичам те, красива моя съпруго”.

Той споделя, че единственото му желание е да бъде толкова добър към жена си Бека, колкото е била тя с него и сме сигурни, че съществуването на работна маса, която той е построил за нея и в която е скрил любовно послание, е истинско доказателство, че желанието му се е сбъднало.

Сега, когато оставихме очите си да заблестят със сълзи и се замислихме за кратко за смъртта и значението на това да създадем истински отношения с хората по време на краткия ни престой на земята, ви приканваме да се обадите на всеки, който е част от живота ви и да му напомните, че го обичате.