Февруари е вече тук. Нека да видим какво ни очаква през всеки ден от последния месец на зимата!

1 февруари - нарастваща Луна в Овен. Труден ден, който може да ви изтощи емоционално. Опитайте се да запазите спокойствие. Ако се наложи да помогнете на някого, направете го от сърце. Избягвайте разходите.

2 февруари - нарастваща Луна в Овен. Ден, идеален за подписване на важни документи. Финансовите сделки ще бъдат успешни. На този ден покупките са най-изгодни.

3 февруари - нарастваща Луна в Телец. Подходящ ден, за да се отдадете на медитация и съзерцание. Възможно е да срещнете хора, които някога са имали огромно влияние върху живота ви.

4 февруари - нарастваща Луна в Риби. Тежък ден. Днес е по-добре да не започвате нов бизнес. Голям риск от забъркване в излишни неприятности. Опитайте се да не участвате в клюки.

5 февруари - нарастваща Луна в Близнаци. Денят не е подходящ за започване на нещо ново. Това важи за всички области - от брак до подписване на важни документи. Успешни ще бъдат само операции, свързани с парични средства.

6 февруари - нарастваща Луна в Близнаци. Тих и спокоен ден. Сега не е време за нови действия. Не е най-добрият ден за физически упражнения.

7 февруари - нарастваща Луна в Рак. Ден за връщане на стари дългове. Начинанията е по-добре да отложите за известно време. Избягвайте неприятни за вас хора.

8 февруари - нарастваща Луна в Рак. Отличен ден, за да бъдете сами и да обмислите минали събития. Ден за изготвяне на планове за бъдещето. Не бързайте!

9 февруари - нарастваща Луна в Лъв. Ден на благодарността. Старайте се да не проявявате гняв и злоба. Благодарете на хората, помагайте им. Добър ден за да започнете да се занимавате със спорт.

10 февруари - нарастваща Луна в Лъв. Активен ден. Днес може да имате проблеми, които изискват незабавни решения. Не ги отлагайте, опитайте да приключите с тях още днес.

11 февруари - пълнолуние в 03:31. Лунно затъмнение в 03:45. Ден, идеален за съзерцание. Прекарайте го с любими хора. Не е желателно да пътувате.

12 февруари - намаляваща Луна в Дева. На този ден, трябва да обърнете специално внимание на диетата си и да се откажете от вредни продукти. По-добре е да отложите важни за вас дела, възможни са пречки.

13 февруари - намаляваща Луна във Везни. Добър ден за планиране на бюджета и за самообразование. Ако през деня имате добро настроение, то ще остане такова за дълго време.

14 февруари - намаляваща Луна във Везни. Днес е един щастлив ден за всякакви начинания. Не забравяйте, че нещата невинаги се случват точно както сте ги планирали. Позволете на промяната да се случи.

15 февруари - намаляваща Луна във Везни. Откажете се от подписване на важни документи. Днес, дори омразната работа ще бъде лесна. Не нарушавайте обещанията, дадени по-рано.

16 февруари - намаляваща Луна в Скорпион. Не планирайте нов бизнес. Най-критичният ден от месеца. Не обръщайте внимание на сънищата. Възможно е хранително отравяне.

17 февруари - намаляваща Луна в Скорпион. Избягвайте съмнителни проекти. Успешен ден за неща, които не са във ваша полза. Добър ден за да укрепите отношенията си. Може да започнете ремонт.

18 февруари - намаляваща Луна в Стрелец. Опитайте се да контролирате емоциите си. Денят е много богат и е за предпочитане да го прекарате със семейството. Не правете големи покупки.

19 февруари - намаляваща Луна в Стрелец. Не насилвайте събитията, днес е ден за помиряване. Подходящо време за укрепване на стари връзки и придобиване на нови приятели. Можете да направите подаръци и да участвате в благотворителност.

20 февруари - намаляваща Луна в Стрелец. По-добре отложете решението на важни дела за следващия ден. Този ден е подходящ за самообразование: четене, изучаване на чужди езици. Посещението в салона за красота ще бъде успешно.

21 февруари - намаляваща Луна в Козирог. Добър ден за работа. Може да започнете връзка, да сключвате сделки, да подписвате документи.

22 февруари - намаляваща Луна в Козирог. Днес трябва да обърнете специално внимание на вашия делови имидж. Опитайте се да анализирате действията си.

23 февруари - намаляваща Луна във Водолей. Избягвайте излишното суетене. Активните стъпки ще бъдат малко ефективни. По-добре прекарайте деня със семейството си и се отпуснете.

24 февруари - намаляваща Луна във Водолей. По-добре избягвайте пътуване и шофиране. Пътят ще предизвика само раздразнение. Разходете се на чист въздух и приведете мислите си в ред.

25 февруари - намаляваща Луна във Водолей. По-добре да отложите големите придобивки за следващия ден. В намаляваща луна не е желателно да планирате нещо сериозно.

26 февруари - Луна в Риби. Новолуние в 17:58. Слънчево затъмнение в 17:54. Голяма вероятност от емоционална нестабилност. Останете в усамотение, защото днес всяка дума може да предизвика голяма кавга.

27 февруари - нарастваща Луна в Риби. Перфектен ден за образование, пътувания и делови командировки. Ако вземете важно решение днес, то може да промени живота ви. Това е време да премислите още веднъж как сте прекарали този месец.

28 февруари - нарастваща Луна в Овен. Действат препоръките от предишния лунен ден. Ако от доста време сте планирали нещо, днес е най-благоприятният ден за изпълнение на замисленото.