Хороскопът за Лъв за ноември 2023 г. предупреждава да не се вдига излишна врява. С настъпването на студеното време липсата на любов е особено остра. Не бива да губите време за уреждане на отношения, по-добре е да го посветите на укрепване на семейните връзки. Непокорното Слънце в Скорпион засилва привличането, принуждавайки ви да забравите за благоразумието. Семейният Лъв ще трябва да премине теста за лоялност. Страстта, избягала от контрол, може да доведе до предателство, трябва да се ограничите. Пълнолунието на Бобъра през ноември насочва мислите в определена посока. Преди да покори кариерни върхове, Лъвът трябва да създаде солидна основа, като се обгради с верни, съмишленици.

По отношение на комуникацията началото на ноември ще бъде напрегнато. Препоръчително е да откажете да участвате във важни преговори, дори посещението на развлекателни събития може да се превърне в проблем. Хороскопът на Лъва обещава, че уединението няма да продължи дълго. Скоро настроението ще се промени, чашата отново ще стане наполовина пълна. Просто трябва да преживеете този момент. Тъй като Венера в Дева означава пестеливост, дори малките покупки ще бъдат успешни. Склонен към разточителство, Лъвът ще се окаже силен бизнесмен: Нито една стотинка няма да бъде пропиляна. В умели ръце безнадеждно остарелите вещи могат да намерят нов живот. Време е да почистите къщата, да направите ремонт с минимални средства.

Настроението в средата на месеца ще зависи от местоположението на властите. Настъпва момент, в който всичко си идва на мястото. Общият хороскоп на Лъв за ноември 2023 г. обещава участие в печеливши проекти. Пътят към успеха обаче ще отнеме известно време, а не са изключени и търкания с ръководството. Важно е да не губите кураж и да вярвате в своята звезда, финалът вече е много близо. Поради факта, че при Меркурий в Стрелец преобладава ирационалното мислене, Лъвът възприема реалността в леко изкривена форма. Желанието да преувеличавате както радостите, така и нещастията може да доведе до проблеми. Вместо да си губите времето с фантазии, по-добре е да направите нещо социално значимо, това ще ви помогне да укрепите позициите си в обществото.

Спокойният край на ноември ще сложи край на спорните въпроси. Ситуацията ще се стабилизира, конфликтите ще останат в миналото, което ще се отрази положително на настроението. Според ноемврийския хороскоп за Лъва животът е едно голямо приключение. Ще се появи увереност в себе си, около вас ще се събере тълпа от съмишленици. Тъй като Марс в Скорпион насърчава поемането на рискове, животът без тръпка губи своя смисъл. В стремежа си към удоволствие Лъвът може да загуби връзка с реалността, което ще се отрази най-вече на здравето. В стремежа си да изглеждаме ефектно не трябва да забравяме, че облеклото трябва да предпазва от лошо време. Хипотермията ще постави началото на верига от хронични заболявания.