Говорим за пълно рестартиране на отношенията, тъй като традиционно през ноември месец Скорпионът може напълно да промени семейното си положение и дори внезапно да срещне нови хора. Астроложката и тароложка Юлия Лифанова разказва кого ще забележи Купидон съвсем скоро.

Вторият есенен месец завършва с ярко затъмнение в Телец на 28-ми октомври и започва пълното царуване на Скорпиона, който ще приюти рекордна концентрация на планети през целия ноември. Този знак традиционно е отговорен за трансформацията и прераждането, така че очаквайте промени - след Коридора на затъмнението през целия ноември ще има последващи събития, които ще продължат да влияят на съдбата ни.

Сферата на взаимоотношенията ще бъде под тясно влияние през месеца, тъй като на 9-ти ноември Венера, планетата на отношенията, навлиза в знака Везни, където се свързва с възела на миналото. Мнозина ще имат нужда да върнат бившата си любов, за да „разберат“ някои ситуации с нея. Например, от съдебен тип или с надеждата за рестартиране на романтиката.

Във всеки случай всички буквално ще се сблъскаме с конфронтация с миналото и очакванията ни от взаимоотношенията около 27-28 ноември, когато ще трябва да се откажем от връзката, към която бихме могли да се придържаме.

Най-яркото събитие в сферата на отношенията ще бъде 13-ти ноември – на този ден ще видим съвпад на Марс, Луната и Слънцето, което може да породи появата на нови дълбоки емоционални връзки. Освен това даден човек може да се появи в живота ви сякаш случайно, но в крайна сметка връзката ви с него да бъде светла и дълга.

Пълнолунието в Близнаци на 27-ми ноември пък ще донесе внезапно разширяване на връзките в живота ви – Слънцето ще се свърже с Марс в Стрелец, което може да донесе важни решения във взаимоотношенията.

Вижте кои зодии ще променят личния си живот съвсем скоро: