Хороскопът Лъв за януари 2024 предсказва промени в кариерата и бизнеса. Началото на годината е чудесно за правене на първи стъпки към нова длъжност. Успешни ще бъдат инициативи, насочени към развитие на вашия бизнес. Самочувствието на Лъва до голяма степен зависи от атмосферата, която преобладава в семейството. Тъй като Слънцето в Козирог се характеризира със сдържаност, студенината може да се появи в отношенията. Трябва да се положат усилия за обръщане на тази негативна тенденция. За необвързаният Лъв ситуацията е благоприятна, по време на Вълчето пълнолуние през януари. Тогава са вероятни романтични приключения. За да се проведе срещата точно, трябва да поемете инициативата. Първата стъпка може да бъде онлайн запознанства.

В началото на януари умението да се мобилизирате в трудна ситуация ще ви бъде полезно. Внезапните разходи могат да обезпокоят, ще трябва да включите икономичен режим. Хороскопът съветва да разчитате единствено на собствените си сили. Ако одитирате наличните средства и изготвите подробен финансов план, ще можете да останете в рамките дори на скромен бюджет. Тъй като позитивното мислене преобладава при Венера в Стрелец, всички лоши неща бързо ще бъдат забравени и няма да оставят следа в душата. Въпреки проблемите, Лъвът е решен да живее интересно, без да губи нито минута напразно. Приятелски събирания, пътуване на гости, посещение на тематично събитие са прости радости, които могат да донесат много удоволствие.

До средата на месеца празничният ентусиазъм ще пресъхне и ще бъде заменен от униние. В риск са хората с ниски адаптивни способности, които трудно се връщат към предишния режим. На фона на стреса общият хороскоп на зодия Лъв за януари 2024 г. предсказва влошаване на благосъстоянието. Трябва да се грижите за сърдечно-съдовата система и да ядете повече храни, богати на калий и магнезий. Благодарение на Меркурий в Козирог, загубите ще бъдат минимални. Въпреки че не се очаква дъжд от проблеми, ако е необходимо, Лъвът ще може да се справи с тях. Важно е да изглеждате спокойни и да се уверите, че гримът и косата ви винаги са в ред.

Кариерата в края на януари набира скорост, стартиращите компании се развиват бързо. Вярно, това не е късмет и подарък от съдбата, а резултат от упорит труд. Януарският хороскоп за Лъв препоръчва да заложите на скоростта. Трябва да действате бързо, със силен натиск, но като вземете предвид обстоятелствата: всичко трябва да е перфектно до най-малкия детайл. За величествените Лъвове няма нищо по-лошо от публичното унижение, винаги трябва да сте във форма и на върха. Покровителството на Марс в Козирог може да бъде от голяма полза по този въпрос. С повишаване на нивото на дисциплина процесът на отслабване ще бъде лесен. Това е идеалният момент да започнете своята програма за отслабване.