Една млада дама, която наскоро е станала майка на близнаци, разчувства много майки в онлайн пространството, след като сподели снимка на стриите и белега си от цезаровото сечение.

19-годишната Емили Хоулстън ражда момчетата си Артър и Финли през ноември миналата година, но наскоро публикува снимка на корема си, с идеята да покаже на всички майки, че няма причина да се срамуват от стриите или белезите, които бременността оставя върху телата ни.

Към своята снимка Емили е написала: „Това е доста личен пост, но вече минаха 4 месеца откакто родих и най-накрая започвам да приемам промените в тялото си. В продължение на 36 седмици тялото ми беше дом на две прекрасни деца. Бременността ми не беше никак лека, защото момчетата ми искаха да излязат рано и трябваше да постъпя в болница няколко пъти заради дехидратация и ранни контракции.“

„Но искам да кажа на останалите майки, че стриите не ви определят, белезите не ви определят и отпуснатият корем не ви определя като личности, допълва Емили. Ти си невероятна, ти си майка, светлината в очите на детето ти. Исках да споделя тази снимка, за да покажа каква е реалността и да кажа на всички, че няма значение, че не си перфектна, защото в очите на децата си ти си напълно съвършена!

Нейното съобщение беше споделено от хиляди жени, а Емили признава, че е решила да публикува снимката, защото тя самата имала проблеми с това да приеме тялото си. Тя разказва, че се чувствала потисната заради настъпилите промени, но вече ги била приела: „Исках да се изправя очи в очи с реалността и да покажа през какво невероятно приключение преминахме с децата ми. Освен това исках да успокоя останалите жени, които изпитват нуждата да си върнат предишната форма, и да ги насърча да приемат себе си – белезите, стриите и всичко останало.“