Одри Никол написа писмо до новата приятелка на бившия си съпруг, което трогна и развълнува социалните мрежи.

Майката се надява да насърчи всички в нейната ситуация да обичат повече, а не да се поддават на омразата. Всеки път, когато дъщеря ѝ Райли Грейс посещава баща си, Одри е благодарна, че „другата жена“ съществува, за да се грижи за Райли.

Постът на Одри е събрал над 74 хил. харесвания и 9 500 споделяния - всички са трогнати от нейните мили думи. Ето какво пише тя под публикуваната снимка:

„Това е новата приятелка на бащата на дъщеря ми. Тя е най-прекрасният човек! Много съм ѝ благодарна, защото когато дъщеря ми вижда баща си, тя е тази, която я храни, която се грижи за нея, която ѝ купува подаръци. Накратко - отнася се с нея като към собствена дъщеря. Защо някои майки трябва да подхождат с омраза и ревност към другата жена? Не е лесно да бъдеш майка на дете, което не е твое. Затова, когато някоя жена се опитва, не я отблъсквайте! Защото на никого не му е притрябвала подобна драма и тази жена ще си тръгне, тогава ще сте принудени да търпите някоя „зла мащеха“! А милите жени съществуват! Виждам ги навсякъде! И едно дете може да име две майки, защото в моите очи, колкото повече хора обичат дъщеря ми - толкова по-добре. Никога не бих се отнесла към новата жена, сякаш е излишна. Всъщност съм безкрайно благодарна на това момиче! Дами, пораснете и се фокусирайте върху това да сте добри майки. Повече любов, по-малко омраза!“

Много потребители подкрепят Одри и са на мнение, че идеалният вариант е разведените родители да останат в добри отношения, а двете майки да забравят за ревността. Какво е вашето мнение?