Всеки има своите странности – богати, известни, бедни, малки, големи. Но несъмнено най-интересни са тези на известните, при които странности да иска човек. Най-вероятно напрежението си казва своята дума и трябва да се намери начин да се избяга от напрегнатата обстановка.

1. Парис Хилтън и нейната привързаност към жабите
Богатата наследница винаги се е обявявала против лова на животни. Но не и когато става въпрос за жаби. Една от нейните страсти е именно да лови жаби. Разбира се, след това ги пуска на свобода. Изглежда това е едно от любимите й занимания, когато ходи в ранчото си в Невада.



2. Джони Деп – колекционер на кукли Барби
Безстрашният карибски пират притежава една доста солидна колекция от Барбита. Сред куклите му се открояват тези, които изглеждат като Бионсе и Линдзи Лоън. Актьорът признава, че е обичал да си играе с кукли, най-вече с вечната двойка – Барби и Кен.



3.    Кристиано Роналдо и бингото
Футболистът на Реал Мадрид се признава за пристрастен към бингото. За него било много вълнуващо да чака само един номер, за да има „линия”.



4. Клаудия Шифър – Spider woman

Едва ли някой може да си представи, че един топ модел като Клаудия Шифър колекционира малки гадинки. Но за самата нея това не е нещо необичайно. Не се колебае да заяви, че още от дете е харесвала паяците. Логото на модната й линия е паяжина.



5. Том Ханкс -  носталгия по старото време
Актьорът Том Ханкс определено има с какво да пише. Добре се е запасил с нужните средства. В колекция той съхранява 200 старинни пишещи машини. Актьорът много се гордее с това и казва, че е възможно да пише на някоя от тях, а на такива пишещи машини несъмнено е голямо удоволствие да твориш.



6. Майк Тайсън – един бял гълъб

Въпреки строгото си изражение и ударите, които раздава на ринга, Майк Тайсън се оказва много добра душа. Той също има Ахилесова пета, която са птиците и най-вече гъбите.



7. Саймън Коуел  гледа света отвисоко
Саймън Коуел е лице от телевизията. Бил е жури в предаванията: Американски идол, Великобритания търси талант, X Factor САЩ и много други. Саймън очевидно не се страхува от височини, имайки предвид едно от неговите хобита. Той признава, че част от неговото нормално ежедневие е да се катери по дърветата. Казва, че е нещо като „ритуал”.



8. Джъстин Бийбър - майстор с кубчето на Рубик
Джъстин Бийбър се оказва не само добър в пеенето, но и при подреждането на кубчето на Рубик. Наскоро го е показал на живо в едно испанско предаване. Певецът се справя с прочутото кубче за минута и 23 секунди.



9. Тейлър Суифт – коледна работилница
Тейлър Суифт има златни ръце. Не само успява да изкара от своята китара най-добрите акорди, но и може да прави коледни топки, изпълнени със сняг. Голям творчески труд, но несъмнено резултатът е чудесен.




10. Кристен Стюарт – актриса или жонгльор

А може би и двете? Всички познаваме уменията на Бела Суон от хитовата сага „Здрач”, но дали познаваме достатъчно добре Кристен Стюарт? Тя е пълна с изненади. Сред различните й умения се отличава това на жонгльор.