Разберете как да  го накарате да иска още и още! Осигурете му най-разтърсващия оргазъм!

Всяка жена може да зашемети другарчето си в леглото с разтърсващ оргазъм, ако знае няколко хитринки. Може да го накарате да полудее от страст и да не помисли за друга. За целта никога не подценявайте любовната игра. Подгответе го с някой палав SMS, двусмислено обещание, еротика. Ще остане без думи, ако го сюрпризирате с еротичен танц и секси бельо. Танцувайте така, сякаш го правите за себе си. Забравете за задръжките и комплексите. В този момент вие сте звездата и това е вашият секси момент. След като сте го наелектризирали, му позволете да ви докосва, показвайки колко ви харесва това. Сластните ви движения и извивки със сигурност ще го подлудят и той ще ви се отблагодари за секси заряда.

Любимият ви мъж може да изпита невероятен оргазъм, ако му помогнете. Когато достига до финалната права, нежно масажирайте зоната около члена му. Стимулирайте скротума и притискайте леко. Не пропускайте и ануса, но само ако сте сигурни, че ще му хареса. Покажете му, че и вие сте на неговата вълна със страстните си звуци и още по-страстни целувки. Използвайте мускулите на вагината, за да му осигурите още по-силен оргазъм. Свивайте и отпускайте и реакцията му няма да закъснее. За целта може да правите упражнения за по-стегнати мускули на тази деликатна зона. Тренировките определено ще имат успех и ще ви осигурят още по-палави изпълнения в леглото. 

Някои мъже харесват да ги галите и след като свършат. Помогнете му да свали презерватива, ако ползвате такъв. Не му спестявайте хвалебствията, защото той обича да получа комплименти в този момент. Най-важното за всеки мъж е жената да показва какво чувства по време на секс, да поема инициативата и да е щедра откъм ласки. Успех!