X

Манди Харви: Глухонямата певица, която смая света

от в 16:05 на 07.06.2017 в Свободно време | Интересно


Манди Харви: Глухонямата певица, която смая света

Глухонемите са пълноправни членове на нашето общество. Правилната мотивация, воля и слухов апарат доказват, че няма невъзможни неща.

Тазгодишното издание на „America’s Got Talent” поднесе огромна изненада на всички зрители. Манди Харви трогна всички с таланта и историята си, която може да послужи за пример на мнозина.

29-годишната певица е загубила слуха си, когато е била на 18 години. Причината била дегенеративно заболяване.

Тогава Манди била първи курс и се наложило да напусне музикалната програма в колежа. Тя трябвало отново да се учи как да пее, използвайки умението на мускулите да „помнят“. Освен това, тя се научила да усеща вибрациите на музиката с краката си.

По време на предаването Манди изпълни своя собствена песен, наречена „Try” („Опитай“). Изпълнението ѝ докосна всички и предизвика силни емоции.

Съдията Саймън Коуел, известен като безкомпромисен, когато става дума за музика, използва „златен бутон“. С него той изпрати талантливата Манди директно в предаванията на живо.

Манди е пример, че никога не трябва да се отказваш, въпреки недостатъците си и че волята създава чудеса!

Загубата на слуха днес е сериозен проблем, който засяга хора от всички възрасти. Пренебрегването му обаче, може да доведе до редица негативни последствия. Затова специалистите съветват да проверяваме слуха си поне веднъж годишно.Теми   певица

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.