От 11.06. до 29.07. Марс, планетата, която отговаря за старта на нещата, силата и енергията, с които се борим и отстояваме себе си, ще преминава през знака Лъв, най харизматичния и открояващ се знак от зодиака.

През целия престой на небесното тяло тук ще защитаваме позициите си ясно и отчетливо и по всяка вероятност ще успеем да поставим начало на важни за нас неща, най-вече свързани със сферата на знака Лъв (любовта, децата и забавленията), като някои от нас ще започнат любовни взаимоотношения, други ще създадат потомство, трети ще обърнат внимание на децата си, други ще открият ново любимо хоби или спорт. Ще сме борбени и постигащи.

Особено облагодетелствани от преминаването на Марс през знака Лъв ще бъдат огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще изпъкнат в средата си и ще постигнат значителен успех с нещо, което от известно време ги притеснява.

Водолеите, Везните и Близнаците усилено ще развиват партньорствата си, както личните, така и професионалните.

Телците, Козирозите и Девите е възможно да трябва да се напасват към нови и независещи от тях обстоятелства. Запазвайки позитивизма и концентрирайки се върху най-важното ще успяват бързо да овладяват ситуацията и няма да има нещо което да им се опре при тези промени и което да ги тормози по-дълго време.

Рибите, Раците и Скорпионите ще са изключително комуникативни и общителни през целия период. Една част от тях ще се сдобият с ново средство за комуникация или транспорт, а други ще подписват нови важни за тях договори или документи.