Всички сме чували израза, че всяка жена е една голяма загадка. Представителките на прекрасната половина от човечеството лесно могат да изпълняват различни роли и образи. Но какви са те в действителност?Астролозите твърдят, че знаят. Нека видим и ние:

Жената Овен

На пръв поглед, това е волева и силна жена, но само най-близките ѝ хора знаят какво дете може да бъде. Тя се страхува много от самотата, да не бъде отхвърлена или изоставена. Често скрива истинските си емоции.

Жената Телец

Тази дама обича да създава впечатление за уравновесен и балансиран човек, който държи всичко под контрол, защото тя най-много се страхува, че нещо може да се обърка. Под маската на хладнокръвието обаче, тази жена крие буря от емоции и преживявания. Въпреки това, тя не е склонна да покаже своята несигурност и объркване, дори пред най-близките хора.

Жената Близнаци

Тази жена изглежда безгрижна, забавна и весела. Тя обича да говори и истински се забавлява да го прави. Но малцина знаят, че зад чаровната усмивка може да крие раздразнението си. Лесно избягва скуката и глупостта, но никога не може да се предвиди дали ще се усмихне или ще спретне скандал.

Жената Рак

Тази жена изглежда като истинска мечта: топла, грижовна и винаги готова да предложи приятелско рамо. Но в действителност, момичетата като нея са много користни и ще проявяват към вас внимание, само дотогава, докато имат полза от това.

Жената Лъв

Понякога може да изглежда, че тази кралска особа просто не може да определи цената си. Но си струва да се запознаете с лъвицата по-отблизо, за да разберете, че тя е много предан, щедър и грижовен приятел.

Жената Дева

Тя създава впечатление за студена и пресметлива особа, която се ръководи единствено от аналитичния си ум. Но в действителност Девата жадува за любов, нежност и грижа. Просто, тя невинаги умее сама да ги показва.

Жената Везни

Тази дама може да изглежда наивна и невинна като дете. Обича мъжът да взема решение за нея и да решава всичките ѝ проблеми. Но в действителност се оказва, че тя много добре знае какво иска и не се срамува да манипулира другите, за да постигне целите си.

Жената Скорпион

Външно това момиче изглежда гордо и силно. Никой не знае тайните, които крие в душата си. Въпреки своята мнима недостъпност и тежък характер, жената Скорпион е много вярна и грижовна съпруга.

Жената Стрелец

Това е жената-котка, която обича да живее. Тя е своенравна и свободолюбива. Независимо колко се старае да покаже, че не се интересува от мнението на другите хора, тя е готова да направи много за признание и слава. Ето защо тя толкова често се оплаква, че не всичко е както трябва.

Жената Козирог

Тя обича да изглежда балансирана и спокойна, често повтаря, че е мъдра и опитна. Въпреки това, под тази маска се крие упорито дете, с което е изключително трудно да постигне компромис. Ако тя не е съгласна с вас, не очаквайте разумни аргументи. Не, значи не! И точка.

Жената Водолей

Тази жена обича да се маскира повече от всеки друг. Тя се интересува от ярки, цветни и ексцентрични неща. Въпреки цялото това перчене, под маската ѝ се крие изтънчен психолог, когото е по-добре да не се опитвате да заблуждавате.

Жената Риби

Това момиче прави впечатление на нежна кокетка и беззащитна принцеса, която просто иска да бъде предпазена от всички житейски проблеми. Въпреки това, тя не е толкова безпомощна, колкото изглежда на пръв поглед. Тя знае, че силата ѝ е именно в нейната женска слабост и умее да се възползва докрай от своя чар.

Всяка жена е уникална и неповторима. Затова, дори ако мислите, че сте успели да надникнете зад маската, не бързайте да правите изводи. В края на краищата, у красивата половина на човечеството загадките са повече, отколкото отговорите.