Забързано ежедневие, вредна храна и все по-малко време и желание да се поддържаме във формата, в която искаме да се виждаме всеки ден. Разбира се, знам, че всичко това ви звучи много познато, знам също така, че мнозина споделят моето мнение, че спортуването трябва да ни носи единствено и само наслада и приятни преживявания. Е да, фитнес залите определено не могат да се определят като много забавни.

Може би и вие като мен сте си мислели, че ще привлечете прекалено много неодобрителни погледи, опитвайки се да използвате един или друг уред, чието предназначение съвсем не е ясно. 

Преобразяване с лекота

Признавам си, че не съм почитател на прекалено дългите и интензивни тренировки в запотени зали, заобиколена от десетки хора. Всъщност подобно изпитание на духа не е необходимо, когато знаеш къде да търсиш. Спокойното, приятно и наистина ефективно отслабване е възможно, благодарение на приятелите ни от Happy Life Slim&Shape Club

Женският ни екип остана запленен от разказа на нашата колежка, която ни убеди, че мечтаната фигура се нуждае от правилните уреди и перфектното лично отношение. С други думи - тренировка, която наистина си струва да изживееш.

Разнообразието от многофункционални уреди в спортния клуб е сигурна гаранция, че всеки ще открие точно това, което търси. Всъщност може би най-интересният и приятен уред за мен беше Infrashape. Въртенето на педали вече не е това, което беше, защото високотехнологичната капсула извършва вакуумна стимулация и в същото време излъчва озон и колаген. Всъщност тренировката се извършва във високотемпературна среда. Обикновено сухата ми кожа най-накрая почувства хидратацията, която отдавна ѝ беше необходима. 

И ако в началото на тренировката не бях убедена, че точно Infrashape ще се окаже моят уред за постигане на идеална фигура, любезният екип ми показа и удобно разположен дисплей. По мой избор и команда започнаха да се редят картини от прекрасни градове из цял свят. Infrashape ми доказа, че не става дума само за тренировка, но и за вътрешно, и мултикултурно преживяване. 

Заслужена награда за отлична тренировка

Коя е любимата ви част от всяка тренировка? Не се срамувам да си призная, че за мен това са последните минути от нея - моментите, когато трябва да дам на тялото си приятна почивка след добре свършената работа.

В Happy Life всеки може да избира от две релакс зони, които не само дават необходимия покой на тялото и мускулите, но и предлагат специален инфраред костюм, който прави пресотерапия. Инфрачервената сауна загрява цялото тяло и стимулира допълнително детоксикацията и горенето на калории. Целулитът е редуциран, мускулите са стимулирани, кожата ни е по-жизнена и здрава. Релакс зоните в спортния клуб са доказателството, че напрежението от напрегнатия ден може буквално да се изпари за минути.

Релакс, отслабване и възстановяване - наистина звучи като красива приказка.

Само си го представете - истински релакс в планинска или морска обстановка, още повече изгорени калории и регенерация не само за тялото, но и за ума. 

И още преди да сте се запитали колко ще струва това удоволствие, ще побързаме да ви кажем прекрасната новина. Всеки посетител на клуб Happy Life ще получи 1 безплатна тестова тренировка. И тъй като екипът на Dama.bg обича да се хвали с всички спортни постижения, вече и нашите приятели се насладиха на тренировките от бъдещето, които не само изгарят повече мазнини и токсини, но и предлагат така жадуваното бягство от ежедневието. Разбира се, всички читатели на Dama.bg също са наши приятели и ще получат допълнително 1 безплатна тренировка при закупуване на абонаментна карта. От вас се изисква единствено да кажете магическата дума HappyDama и ще можете да се възползвате от предложението до края на месец юни.