Дженифър Лопес и Бен Афлек бяха забелязани тази седмица на меден месец в Париж, след като се венчаха в Лас Вегас миналия уикенд.

Поп звездата и актьорът изглеждаха спокойни и щастливи заедно по време на разходка и вечеря в града на любовта. Почитателите на двойката нямаше как да не отбележат, че любимците им не спират да се държат за ръце, както и колко елегантна и красива двойка са.

Новото семейство беше в компанията на двете дъщери от предишния брак на Бен – 16-годишната Вайълет, и 13-годишната Серафина.

Малко по-рано през седмицата служителят, който венча звездната двойка, заяви, че не се съмнява в любовта им един към друг.
„Досега съм направил вероятно 10 000 сватби и вече умея да усещам двойките – наистина мога да кажа, че това между тях е истинско“, заяви Райън Улф, който проведе сватбената церемония в Лас Вегас в събота. „Те ще успеят. Вярвам, че са сродни души. Наистина вярвам, че са създадени един за друг“, добави той.

А вие как мислите – вярвате ли, че Бенифър ще стане една от най-стабилните и дългогодишни двойки в Холивуд или сте сред феновете, които вече залагат кога двамата ще се разведат?