Меган Маркъл сподели част от сутрешната си рутина в последния епизод на подкаста Spotify. Херцогиня на Съсекс, която в момента живее в имението си за 14 млн. долара в Калифорния, заедно със съпруга си принц Хари и двете им деца - Арчи, на три години, и Лилибет, на една, пусна днес седмия епизод на подкаста си "Архетипи".

В разговор с една от гостенките си, американската актриса Памела Адлон, в епизода "Добра съпруга/лоша съпруга, добра майка/лоша майка" Меган разкри какви са сутрините за нея и херцога на Съсекс в дома им в Монтесито.

Описвайки "сутрешното си бързане", Меган разкри как двамата с принц Хари започват деня с грижи за децата си - от приготвянето на кутията за обяд на Арчи до храненето на трите им кучета и приготвянето на закуска за семейството, което е "много важно за нея".

 

"Така сутрешната бъркотия със сигурност ще става все по-хаотична с напредването на възрастта им", казва Меган. “Винаги ставам с Лили, слизам с нея долу, а след половин час става Арчи.”

Меган добави: “Приготвям закуска и за тримата. Това е много важно за мен. Обичам да го правя. За мен това е най-хубавият начин да започна сутринта.”

След закуската майката на две деца има за задача да нахрани кучетата на семейството и разкри, че Хари и тя наскоро са се сдобили с трети домашен любимец.

“И след това като че ли трябва да нахраня и трите кучета - защото току-що си взехме още едно куче - и след това трябва да заведа Арчи на училище. Чувствам се като във вихър” - каза тя.