Най-слънчевият месец от годината предстои и нямаме търпение да разберем какво ни е подготвил август. Ето какво вещаят звездите за всеки зодиакален знак:

Овен

Месецът ще е много успешен за вас, Овни. Възможно е да сключите важни сделки, да стартирате печеливши проекти и да напреднете по важен за вас въпрос. Не е изключено също така да получите интересни обаждания, съобщения или посещения от хора, които силно ви вълнуват. При всички случаи няма да скучаете. В любовта ви очакват важни разясняващи разговори, които могат да се окажат решаващи за развитието на връзката ви.

Телец

Възможно е да предприемете промени и подобрения в и покрай дома си през месеца. Не е изключено да си вземете нов домашен любимец, да направите ремонт, да си смените жилището или да разчистите гардероба си. В професионален план нещата ще ви се получават с лекота. Много е вероятно да бъдете забелязани от важни за вас хора и да получите дългоочаквана подкрепа или съвет. Финансово ще се чувствате стабилни и се очаква да успеете да припечелите добре или да направите важни инвестиции. Внимавайте да не пренебрегнете любимия човек или семейството си заради прекалени служебни ангажименти.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще сте много продуктивни и ангажирани през месеца. Ще влагате голяма част от енергията си за изкарване на пари и напредване с професионалните ви начинания. Бъдете предпазливи при харченето на пари и подписването на договори, понеже има риск да бъдете подведени. След средата на месеца ще успеете да отделите внимание на семейството, партньора и децата си.

Рак

Ще успеете да си припечелите допълнителни средства през месеца. В работата ще имате напредък и възможност за професионално изкачване и признание. В любовта ви чакат романтични моменти и задълбочаване на отношенията с любимия. Също така ще имате много добър тонус през месеца и периодът ще е много подходящ за започване на нов спорт или диета, както и за правене на изследвания и процедури.

Лъв

Вие, Лъвове, ще получите забавени плащания или ще имате покачване на дохода през месеца. Финансовото ви състояние ще се подобри значително.
Възможно е да поставите някакво ново начало през периода. Някои от вас ще започнат сериозна връзка, други нова работа, а трети ново начинание. Също така не е изключено да имате ангажименти с близък приятел и да ви се наложи да го измъквате от трудна ситуация.

Дева

Много е вероятно да се влюбите силно през месеца и да имате желание да се отдадете на удоволствия и почивка. Ще сте мечтателни и отнесени и ще имате усещането, че нещата с които се захващате, се объркват или имат забавяния. Добре биха ви се отразили плуване, йога, творчество или спа-процедури. Не е изключено някои от вас да си вземат нов домашен любимец или да се включат в благотворителна кауза в помощ на онеправданите.

Везни

На вас, Везни, не е изключено да ви хрумне идея как да осъществите своя отдавнашна мечта през месеца. Ще сте продуктивни и всяко ваше усилие ще бъде възнаградено. Ще успявате с лекота да отмятате задачите си и нещата в службата лесно ще ви се получават. Много вероятно е да получите протекции от висшестоящи или да започнете важни социални контакти, които след време да са ви от полза. Оставете си време за себе си и най-близките ви хора.

Скорпион

Ще имате много емоционален месец. В любовен план обвързаните от вас ще имат шанс да се насладят на време, прекарано с любимия човек, докато свободните ще имат нови и интересни възможности за флиртове и закачки. След средата на месеца не е изключено да ви изникнат известни финансови колебания. Може да ви се наложи да зависите от чужди ресурси, да си имате работа с кредити или наследствени дела. При всички случаи е добре да внимавате за какво харчите парите си и да се постараете да сте пестеливи.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще успеете да намерите признание на професионалното поприще, стига да успеете да канализирате правилно енергията си. Много е вероятно да сте напълно отдадени на романтиката и да ви е трудно да се концентрирате върху друго. Ако сте в сериозно партньорство се очаква да предприемете съвместни начинания или пътувания. Ако сте свободни е възможно да се влюбите и да имате много интензивни изживявания в любовен план. Периодът е подходящ за учене на нови неща, пътувания в чужбина или активно общуване с чужденци.

Козирог

Ще сте във вихъра си през месеца. В интимен план ще сте изключително активни. Ако сте заети, партньорството ви ще процъфтява, а ако сте свободни ще се закачате и задявате с някого от заобикалящите ви хора. Възможно е да имате много работа, но ще я вършите с лекота преодолявайки изникващите пречки. Възможно е да получите повишение или интересни нови предложения свързани с професионалната ви реализация.

Водолей

Възможно да имате конфликти с близки до вас хора за не особено съществени неща през месеца. Ще сте изключително фиксирани върху личните и интимните си партньорства. Не е изключено да стартирате нова връзка, да имате ангажименти покрай най-близкия до вас човек, да предприемате съвместни нови дейности или да изяснявате отношения. В работата и в ежедневието ви се очаква да успявате доста добре да отстоявате себе си, да подписвате нови договори, да сключвате важни сделки и да покорявате върхове на професионалното поприще.

Риби

Ще имате късмет в любовта през месеца. Ако сте заети, с партньора ще имате възможност да изживеете приятни мигове, а ако сте свободни е много вероятно да се влюбите и да започнете връзка. Месецът ще е подходящ за смяна на работа или жилище, както и за обръщане внимание на здравето и режима на хранене. В работата се очаква да имате сблъсък с властимащи фигури, от които е важно да излезете дипломатично.