Най-слънчевият месец от годината предстои и нямаме търпение да разберем какво ни е подготвил август. Ето какво вещаят звездите за всеки зодиакален знак:

Овен

Вие, Овни, ще сте във вихъра си през месеца. Възможно е да имате много работа, но ще я вършите с лекота преодолявайки изникващите пречки. Възможно е да получите повишение или интересни нови предложения свързани с професионалната ви реализация. В интимен план ще сте изключително активни. Ако сте заети, партньорството ви ще процъфтява, а ако сте свободни ще се закачате и задявате с някого от заобикалящите ви хора.

Телец

Вие, Телци, ще сте изключително фиксирани върху личните и интимните си партньорства през месеца. Не е изключено да стартирате нова връзка, да имате ангажименти покрай най-близкия до вас човек, да предприемате съвместни нови дейности или да изяснявате отношения. В работата и в ежедневието ви се очаква да успявате доста добре да отстоявате себе си, да подписвате нови договори, да сключвате важни сделки и да покорявате върхове на професионалното поприще.

Близнаци

При вас, Близнаци, месецът ще е подходящ за смяна на работа или жилище, както и за обръщане внимание на здравето и режима на хранене. В любовта ще имате късмет. Ако сте заети, с партньора ще имате възможност да изживеете приятни мигове, а ако сте свободни е много вероятно да се влюбите и да започнете връзка. В работата се очаква да имате сблъсък с властимащи фигури, от които е важно да излезете дипломатично.

Рак

Месецът ще е много успешен за вас, Раци. Ще сте харизматични и привлекателни за околните. Възможно е да получите интересни обаждания, съобщения или посещения от хора, които силно ви вълнуват. При всички случаи няма да скучаете. В професионален план нещата ще ви се получават с лекота. Много е вероятно да бъдете забелязани от важни за вас хора и да получите дългоочаквана подкрепа или съвет. Финансово ще се чувствате стабилни и се очаква да успеете да припечелите добре или да направите важни инвестиции.

Лъв

Вие, Лъвове, е възможно да предприемете подобрения в и покрай дома си, да си вземете нов домашен любимец или да си смените жилището. В любовта ви очакват важни разясняващи разговори, които могат да се окажат решаващи за развитието на връзката ви. Бъдете предпазливи при харченето на пари и подписването на договори, понеже има риск да бъдете подведени.

Дева

Вие, Деви, през месеца ще успеете да демонстрирате талантите и уменията си пред останалите и по всяка вероятност ще получите признание и аплодисменти от важни за вас хора. При всички случаи ще сте много продуктивни и ангажирани и ще влагате голяма част от енергията си за изкарване на пари. Внимавайте да не пренебрегнете любимия човек или семейството си заради прекалени служебни ангажименти.

Везни

Вие, Везни, ще успеете да си припечелите допълнителни средства през месеца. В работата ще имате напредък и възможност за професионално изкачване и признание. В любовта ви чакат романтични моменти и задълбочаване на отношенията с любимия. Също така ще имате много добър тонус през месеца и периодът ще е много подходящ за започване на нов спорт или диета, както и за правене на изследвания и процедури.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще поставите някакво ново начало през месеца. Някои от вас ще започнат сериозна връзка, други нова работа, а трети ново начинание.
Финансовото ви състояние ще се подобри значително. Не е изключено да получите забавени плащания или да имате покачване на дохода. Възможно е да имате ангажименти с близък приятел и да ви се наложи да го измъквате от трудна ситуация.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще сте мечтателни и отнесени през месеца. Много вероятно е да се влюбите силно и да имате желание да се отдадете на удоволствия и почивка. Добре биха ви се отразили плуване, йога, творчество или спа-процедури. Оставете си време за себе си и най-близките ви хора. Не е изключено някои от вас да си вземат нов домашен любимец или да се включат в благотворителна кауза в помощ на онеправданите.

Козирог

Вие, Козирози, ще успявате с лекота да отмятате задачите си. Всяко ваше усилие ще бъде възнаградено и нещата в службата лесно ще ви се получават.
Много вероятно е да получите протекции от висшестоящи или да започнете важни социални контакти, които след време да са ви от полза. Не е изключено да ви хрумне идея как да осъществите своя отдавнашна мечта. В любовен план обвързаните от вас ще имат шанс да се насладят на време, прекарано с любимия човек, докато свободните ще имат нови и интересни възможности за флиртове и закачки.

Водолей

Вие, Водолеи, ще имате много емоционален месец. Възможно е да имате конфликти с близки до вас хора за не особено съществени неща. Не е изключено също така да ви изникнат известни финансови колебания. Може да ви се наложи да зависите от чужди ресурси, да си имате работа с кредити или наследствени дела. При всички случаи е добре да внимавате за какво харчите парите си и да се постараете да сте пестеливи.

Риби

Вие, Риби, ще успеете да намерите признание на професионалното поприще, стига да успеете да канализирате правилно енергията си. Много е вероятно да сте напълно отдадени на романтиката и да ви е трудно да се концентрирате върху друго. Ако сте в сериозно партньорство се очаква да предприемете съвместни начинания или пътувания. Ако сте свободни е възможно да се влюбите и да имате много интензивни изживявания в любовен план. Периодът е подходящ за учене на нови неща, пътувания в чужбина или активно общуване с чужденци.