Вашият любовен живот е малко хаотичен в момента. През август сте склонни да правите много повече промени в личния си живот, за да се чувствате по-щастливи и доволни в живота си. Това няма да е лесна задача предвид състоянието, в което се намира животът ви в момента, но ако работите достатъчно усърдно върху нещо, всичко е възможно.

Овен

През август, скъпи Овни, отношенията ви са в добра форма. Динамиката на живота ви и вашите амбиции съблазняват хората около вас и вие добре знаете това. Вашият чар е притегателна сила. Около 10-ти ви очаква още по-сериозно раздвижване. Някой ще стигне там, където никой друг не е стигал. Ще се влюбите.

Обвързани

Всичко е добре, когато свършва добре. Ако връзката ви е била в беда, това ще остане в миналото и ще оправите отношенията си. Вашият партньор предлага пътуване? Приемете без да се замисляте, може да бъдете много приятно изненадани. Планетите защитават отношенията ви. Усещане за мир цари във връзката ви.

Необвързани

Всичко е предпоставка за организирането на купон. За да съблазните някого, вие сте готови да дадете от себе си, оставяте срамежливостта си настрана и се представите в по-добра светлина. Време е да се отпуснете и да флиртувате на воля. Август е вашият месец.

Телец

Любовта е ваш основен приоритет през този месец, Телци. Вие сте влюбени и сякаш сте подмладени. Венера защитава вашата любов и, ако сте имали някакви съмнения, то те вече са в миналото. Спокойни сте. Вашето астрално небе е ясно и е време да се насладите на това красиво усещане. През август ще блестите.

Обвързани

Любовният климат е приятен за Телците, които са във връзка. Вие и вашият любим наистина се разбирате и отношнията ви се развиват хармонично. Вашият партньор ви обича. Ако е имало някакви разногласия, отношенията ви се връщат към нормалното си състояние. Ако трябва да пътувате, красива хармония ви съпътства.

Необвързани

Можете да се отпуснете, свободни Телци. Някой ви харесва и вместо да чакате, защо не му дадете шанс? 17-ти август е вашият ден. Чарът ви е на много високо ниво, чувствате се щастливи и безгрижни. Нищо чудно някой да се влюби във вас точно този ден.

Близнаци

Купидон е този, който успява да ви измъкне от ежедневните ви грижи през август, Близнаци. Време е да излезете от утъпкания път и да си дадете радост. Планетите ви изпращат добри вибрации. Влюбените може да посетят известна дестинация. Умът ви е пълен с гениални идеи, с които да зарадвате човека, когото обичате. Осъществете някои от тях.

Обвързани

Толкова много ви се иска вашият партньор да споделя същите ценности като вас, вярност, лоялност в двойката, решителност. Това вече не е мечта. През август се оказвате на една и съща страница и всичко, което искате от партньора си, се случва с лекота. 22-ри е прекрасен ден за обвързаните двойки.

Необвързани

Има голям шанс този месец да започнете сериозна връзка. Трябва обаче да положите усилие. Настройте се на романтична вълна. Доверете се на другите. Излезте на среща и се оставете в ръцете на Вселената.

Рак

Вие сте оптимист в началото на Август и това няма да се промени, Раци. Решавайки да загърбите малките трудности, вие напредвате в живота и любовта. В периода от 8 до 13 август може да сте емоционално разтревожени, но това бързо ще отмине. След 16-ти се връща спокойствието.

Обвързани

Атмосферата сред обвързаните Раци е спокойна през август. Всеки от партньорите намира своето място, без да навлиза в тайната градина на другия. Около 10-ти някои намеси нарушават спокойствието ви. Това може да доведе до недоразумения във връзката ви, но бързо ще намерите решение на проблемите.

Необвързани

Скъпи необвързани, не сдържайте ентусиазма си. Оставете емоциите и сърцето си да говорят. Ако забележите, че някой ви харесва, не правете първата крачка, но все пак бъдете предприемчиви! Без да правите твърде много, покажете интерес, не играйте на срамежливи. На сантиментално ниво добрият баланс ви води към успех.

Лъв

Бихте могли да преоткриете емоционалния си живот, Лъвове. Звездите ви дават тласък да го направите. От 6-ти ще има много възможности за срещи с хора. Между любовта, желанието и удоволствията няма да имате време да скучаете. Сантиментално всичко върви добре. Месец август се грижи за разбитите сърца.

Обвързани

Като част от двойка, вие използвате чара си, за да съблазните партньора и да поддържате пламъка. Правите това с игра на котка и мишка. В дома ви няма място за рутина. Заедно намирате начини да се забавлявате. Вашият партньор цени всичко, което правите за него.

Необвързани

Внимание, необвързани приятели. През август има вероятност да срещнете някой нов, но не си правете заключения. Изчакайте да мине малко време, преди да решите, че това е вашият човек. 15-ти август е вашият ден.

Дева

От средата на август планетите се грижат за всичко и вие, Деви, сте защитени. Готови сте да преоткриете радостите на любовния живот, който ви носи само щастие. Отношенията ви са кристално чисти. Звездите ви подкрепят и е време да започнете да се наслаждавате на живота.

Обвързани

Дори, ако вашето астрално небе е ясно, понякога трябва да успокоите топката, защото решимостта ви може да предизвика известен смут. Вашият партньор отговаря с голямо удоволствие на вашите изисквания и отношенията ви са повече от прекрасни. Това е възможност да се отдадете на нови дейности.

Необвързани

Периодът между 4-ти и 13-ти август е вашето време за срещи, Деви. Венера ви предлага първо място на подиума. Знаете как да разпознавате възможностите и няма да останете сами за дълго време.

Везни

През август е време да се раздвижите, Везни. Независимо дали сте във връзка, или не имате нужда да се раздвижите, да направите нещо ново, да се забавлявате. Лятото е за това, все пак. А вашите близки ви следват в това приключение. Август е месецът, в който се чувствате енергизирани и влюбени.

Обвързани

Месецът е отличен, ако сте част от двойка, Везни. Отношенията ви удовлетворяват напълно, а нищо чудно партньорът ви да поиска да задълбочите отношенията си като ви предложи брак, или пък купите апартамент заедно.

Необвързани

Няма да ви е трудно да бъдете забелязани, чарът ви действа естествено и не ви се налага да се стараете, за да привлечете обекта на чувствата си. Очаква ви вълнуващ месец. Просто не бъдете прекалено взискателни и претенциозни. На 12-ти късметът е налице.

Скорпион

През август любовната атмосфера около вас е здравословна Скорпиони, използвайте я, за да общувате за чувствата си. Ако сте щастливи в любовта, нека вашият любим да знае. В момента, в който това се случи, отношенията ви могат да тръгнат към следващото ниво. Между 17-ти и 19-ти периодът е благоприятен и е време да помислите за бъдещето.

Обвързани

Време е да помислите за промяна, ако партньорът ви прави неща, които не ви харесват. Вместо да премисляте всичко, просто му споделете притесненията си и изразете недоволството си. Веднага след като ситуацията се уреди, отношенията ви ще бъдат много по-добри, така че не губете време. И кой знае, може да ви очаква малка изненада.

Необвързани

Звездите поемат отговорността за вашия любовен живот, през август, Скорпиони. Време е да продължите напред от стара връзка и да откриете нещо ново. Между 11-ти и 18-ти шансовете да срещнете сродната си душа се умножават по десет. Мечтаете за перфектната връзка, сега е времето да я получите.

Стрелец

Любовният климат през август е сравнително добър, Стрелци. Вашето бъдеще бавно се изгражда. Избягвайте ненужните и безплодни дискусии и ще си спестите много време и усилия. Радвайте се на времето прекарано със семейството си и любимите си хора. Едно пътуване може да възстанови отношения, които са заспали. Небето е ясно около вас, просто се отпуснете и се наслаждавайте на емоциите, които ви предстоят.

Обвързани

Партньорът ви е упорит, страстен или ядосан. Той има своите минуси, но ако успеете да ги приемете и проявите гъвкавост в поведението си, връзката ви ще стане хармонична. Към 13-ти настъпва съживяване. Вие виждате живота в розово и вашият партньор също.

Необвързани

През август прилагате малък магически трик и отношенията ви стават магнетични. Вашата съблазнителна сила нараства заедно с летните, августовски температури. Ако не прекалявате с изискванията, на които трябва да отговаря идеалния човек, увеличавате максимално шансовете си да намерите любов. Звездите се грижат за любовния ви живот.

Козирог

Любовният ви живот през Август е чудесн, Козирози. Очакват ви кратки, импровизирани пътувания и много време с любимите ви приятели. Графикът ви е пълен и няма да скучаете. След втората седмица на месеца се подгответе за страстни, вълнуващи моменти. Изкушенията не липсват, това лято!

Обвързани

През август сякаш имате нужда от промяна, Козирози. Но, ако правите планове за нещо ново, не забравяйте да ги обсъдите с партньора си. Доброто ви настроение действа положително, ако сте част от двойка. Добра идея е да организирате изненада за любимия.

Необвързани

Необвързаните Козирози ще бъдат желани през август. Ще привличате хората около себе си като магнит. Когато някой се доближи до вас, ще започнете да си играете с него, а това ще увеличи желанието му. Насладете се на вниманието, което ще получите този месец, Козирози.

Водолей

През август, любовният климат около вас е спокоен. Вие сте отпуснати и се чувствате добре. Започвате месеца с добро настроение, отношенията ви се развиват хармонично и ви карат да се чувствате доволни и щастливи. Чувствате се уверени и сте готови да се насладите на красиви моменти, нежност и близост с любимия човек.

Обвързани

През август, не планирате бъдещето си, не защото не го искате, а защото сте щастливи там, където сте. Не чувствате необходимост да мислите за неща, които все още не са се случили. Вие сте изпълнени във връзката си, вашият партньор ви обича, всичко е прекрасно!

Необвързани

Не е сигурно, че ще присъствате на вълнуваща среща поне до 14-ти. Така или иначе не търсите нова връзка в момента. Наслаждавате се на живота на необвързани с пълна сила. Наслаждавате се на моментите с нови хора, но не си правите никакви сериозни планове.

Риби

През август имате нужда от внимание и малко нежност, Риби. Ако се чувствате изоставени от близките си, припомнете си, че това е само ваш страх, с който се борите. А и те ще се постараят да ви покажат колко ви обичат с различни малки жестове. През този месец сте меки и нежни като сняг на слънце.

Обвързани

Като част от двойка, чувствителността и съпричастността са ваши съюзници през целия месец август. Разговорите с любимия далеч не са скучни, вие преливате от идеи и желание да правите планове за бъдещето. Изключително влюбени сте и доволни от връзката си.

Необвързани

Периодът е чудесен, ако сте необвързани, Риби. Месец август е пълен с приятни преживявания, на които ще може да се насладите. Вие сте романтични, търсите любов, но без наистина да я търсите. Убедени сте, че ако трябва да дойде при вас, ще бъде в точния момент. Около 21-ви отворете широко очи.