Въпреки че Сатурн и Нептун са ретроградни в момента, и това може да ни се струва като истинска, астрологична каша, юли е най-забавният, чакан и летен месец. Той е и един от най-късметлийските за няколко зодии, чиито живот е на път да се промени към по-добро. Звездите са на тяхна страна и ретроградните планети само ще им помогнат да постигнат по-бързо онова, за което мечтаят през лятото. Ето кои са зодиите, които ще имат най-много късмет през юли.

Овен

Забавният и оптимистично настроен Юпитер е във вашият знак, което означава, че всичко ще се случва с лекота за вас този месец. Време е за ново начало. А на 28-ми юли, когато Юпитер започне своето ретроградно движение, е време да обърнете поглед към себе си и да приложите уроците, които сте научили в началото на месеца.

Близнаци

Тъй като вашият управител Меркурий и романтичната Венера са във вашия знак, Близнаци, пригответе се да се чувствате съвсем спокойни и сигурни в своите романтични отношения. От своя страна сезонът на Рака осветява вашите финанси, а това може да доведе до много нови възможности за приходи този месец.

Рак

Искрите на блаженство, които усетихте по време на новолунието, ще ви донесат късмет през целия месец, Раци. Венера, планетата на любовта, романтиката и парите, се премества във вашия знак на 17-ти юли, което ще донесе допълнителна доза сладост във вашите романтични отношения.

Стрелец

Тъй като вашата управляваща планета се намира във вашия братски знак Овен, подгответе се за много забавление и удоволствия през този месец, Стрелци. Освен това, през този месец ще получавате много подкрепа за идеите си от своите близки и приятели, което ще ви даде сили да осъществите лесно целите си.