Независимо дали имате желание за пътувания или сте в стремеж да разширите хоризонтите си, следващото пълнолуние е тук, за да задоволи желанието ви за приключения. Осветявайки небето на 14 юни, луната преминава през философа Стрелец, вдъхновявайки колектива да погледне към големите идеи, готвени през сезона на Близнаците, и да предприеме действия за постигане на цели. Когато става въпрос за зодиакалните знаци, най-засегнати от пълнолунието през юни 2022 г., тези промени идват с малко дискомфорт, за да им помогнат да се приближат към дефинирането на истината и целта на душата си.

Тази лунация е свързана с разширяване и изследване, което може да бъде интензивно пътуване за някои. Прочетете, за да разберете дали сте един от избраните няколко зодиакални знаци, най-засегнати от пълнолунието през юни 2022 г.

Телец

Закопчайте се, Телци, защото пълнолунието може да е малко каменисто. То въвежда важни решения по отношение на вашите финанси. За да избегнете финансови злополуки добре е да преразгледате бюджета си и да направите промените, както сметнете за добре. Може да уреждате лични дългове, да продавате големи активи или да комбинирате финансите си с друг човек. По-рано този месец прекарахте известно време в обмисляне на следващия си ход и се научихте да се доверявате на интуицията си. Имайте предвид тези уроци, докато се ориентирате в тази трудна ситуация.

Рак

Въпреки че тази лунация може да е бърза за някои, ще откриете, че е чудесно време да забавите темпото и да размислите върху личното си здраве, Раци. Намирате ли ежедневните си ритуали за монотонни? Енергията на Стрелец може да подправи нещата, като ви вдъхнови да добавите нови или иновативни задачи към рутината си. Очаквайте да сложите край на някои стари глави във вашите приятелства и минали обиди, докато гледате напред към нови начала. Време е да погледнете пътя напред, за да можете да вземате важни решения през следващата година.

Скорпион

Това пълнолуние разклаща чувството ви за сигурност, Скорпион, така че може да се чувствате несигурни или тревожни за неща, които могат да застрашат вашата стабилност. Емоционално заредената енергия на пълнолунието, комбинирана с нехайното отношение на Стрелец, може да удари чувствително място, но не сдържайте сълзите си. Тайните излизат наяве и информацията може да бъде разкрита по време на това пълнолуние. Ако се чувствате изтощени или претоварени през това време, добре е да се затворите в себе си и да поставите живота си в режим „Не безпокойте“ за няколко дни, за да се освежите.