Лятото на 2022 г. ще стане астрологически най-горещото и огнено лято – съвпадът на Марс и Юпитер в Овен ще донесе огнена енергия на много хора (особено на Лъвовете, Стрелците и Овните). Времето на съединяване на тези планети – от 30 май до 2 юни – ще бъде изключително важно. През този тридневен период ще има новолуние в Близнаци и огнен аспект на Марс – Юпитер, което ще донесе началото на нещо ново в живота на много хора.
Така че, на тези, които отдавна планират да стартират личен проект, да подадат документи до важна институция или да започнат нов цикъл, звездите ще благоприятстват. По отношение на финансовите перспективи планетата на парите Венера ще бъде в знака на Телец и на 15 юни ще направи точна връзка с възела на бъдещето – вероятно ще бъде получена първата печалба, свързана с интернет проект или онлайн бизнес.

Нека да видим кой ще предприеме нови начинания и кой ще постигне големи парични придобивки.

Овен

Звездите ви благоприятстват: от новолуние в Близнаци може да имате ново поле за комуникация. До средата на юни очаквайте сериозен финансов резултат. Вероятно ще получите важна придобивка или ще можете да инвестирате в пътуване или образование. Във всеки случай началото на лятото обещава перспективи и е най-перспективно да се съсредоточите в онлайн сферата.

Скорпион

Марс, управителят на вашия знак, влиза в работния сектор с Юпитер и вероятно – повече от преди – ще трябва да се справяте с рутинни въпроси. Във всеки случай юни благоприятства финансов растеж – пълнолунието в Стрелец – в паричния сектор, ще донесе увеличение на заплатите поради разширяване на трудовата ви дейност. Ако сте планирали да започнете да давате консултации на жените онлайн, точно тази идея обещава голям финансов растеж.

Риби

Съединението на Юпитер и Марс се случва във вашия паричен сектор – ще бъдете по-мотивирани от всякога да повишите статуса си чрез материални придобивки и външен вид. Вероятно ще направите важна финансова инвестиция, която е свързана с вашия статус и цел в живота (например, ще си купите скъпа вещ, която да отговаря на новата ви позиция).

Дева

Промените във финансите на вашето семейство са свързани с промените във вашето възприятие за вашите енергийни ресурси – сякаш сте напът да резберете науката за комфортен живот. Възможно е вашият партньор да направи важна финансова инвестиция в семейния бюджет. Но също е възможно вие напълно да преосмислите колко харчите и колко вашият партньор инвестира във вас. Във всеки случай през юни ще намерите баланс и изход от кризата, свързана с промяна в собственото ви самочувствие. Пълнолунието в Стрелец на 14 юни ще внесе яснота в плановете ви за преместване, закупуване на жилище или земя.

Везни

През целия юни ще бъдете настроени изцяло материално – вашата планета Венера ще бъде в знака на Телец, което ще ви накара максимално да се фокусирате върху финансовите резултати. Между другото, вятърът на промяната може буквално да проникне през вашите мисли и идеи: вие сами ще анализирате собствената си финансова перспектива за бъдещето и какво трябва да направите, за да повишите стандарта си на живот. Юнското пълнолуние в Стрелец ще се проведе в сектора на семейните връзки – неочаквано събитие може да се случи с брат ви/сестра ви или с най-близкото ви семейство. Може също да бъде получен важен документ или да се извърши покупка/продажба на автомобил.