На 13 юли ще се случи важно астрологично събитие – Пълнолуние в знака Козирог, което управлява постиженията, кариерата и стабилността. Това е добра новина за тези, които са уморени от финансова и професионална несигурност: по време на пълнолунието ще се образува мощен аспект – тригон – в небето между Луната и Възела на бъдещето в паричния знак Телец.

Това означава, че вашите финансови амбиции ще получат подкрепа от авторитети (шеф, баща, съпруг, държавна агенция), което ще ви помогне да постигнете мощен пробив към целта ви в живота. Така че, ако отдавна се чувствате несигурни заради минали неуспехи и изпитвате съмнения относно бъдещи постижения в кариерата, следете събитията от 13 юли. Вселената ще ви даде знак, който ще ви насочи към собствената ви съдба.

A ето и кои са петте зодии, които да се подготвят за важни финансови промени през месеца. 

Козирог

Промените ще засегнат вашето социално положение. Ще получите помощ от любим човек или от собствените си деца. Вероятно ще направите крачка в правилната посока и ще повишите своя обществен статус, което значително ще повлияе на вашето самочувствие. Дръжте се, това е вашата година!

Телец

Пълнолунието ще помогне на Телеца да си намери мощен финансов покровител: това може да бъде човек от министерството, чужденец или учител. Така че помнете, мили Телци, накъдето и да се стремите, вашата задача през юли е да намерите подкрепа и да не се стеснявате да разчитате на помощта на влиятелни хора. Именно те ще ви направят значителен финансов подарък.

Дева

Пълнолунието в Козирог ще ви дари с любов и радост, тъй като ще можете да изпитате това, което наистина ви прави щастлив човек. Вашето Слънце ще бъде в съвпад в тази великолепна конфигурация между Уран, Възела на бъдещето и Луната. Така че, очаквайте внезапно прозрение или просто голям късмет, който ще бъде свързан с личен проект или хоби. Също така е вероятно вашият любим човек да ви направи дълго желан подарък.

Стрелец

Пълнолунието в Козирог ще се случи във вашия сектор на заплатите и личните финанси, така че следете за новини от ръководството – вероятно е да ви очаква голямо повишение. Събитието ще се отрази и на самочувствието ви: строго погледнато финансовият ви успех през юли зависи от това как оценявате себе си.

Близнаци

Пълнолунието в Козирог ще се случи във вашия сектор на наследството и семейните финанси. Ще получите голяма сума или ще можете да изплатите стар дълг към банката. Страхотна новина за тези, които търсят финансова подкрепа: именно през юли има шанс да получите безвъзмездна помощ или финансова инвестиция във ваш собствен проект.