Този юли Сатурн носи предпоставки за усъвършенстване на идеи и нови инициативи. Проектите и възможностите, идващи от навлизането Юпитер в Овен, ще засилят многократно влиянията на Сатурн. В резултат на това плановете, които са добре обмислени, ще се увенчаят с успех, а тези, които са били плод на моментна прищявка, ще останат на заден план. При всички случаи е време за почивка, затова всички зодиакални знаци трябва да обърнат внимание на вътрешния си свят, забавленията и релакса. А как звездите съветват всяка зодия да се възползва от летните дни – разберете сега!

Овен

Юпитер ви поддържа в добра форма и ви дава положителни вибрации. В началото на юли всичко се развива много бързо в личен план, усещате прилив на позитивна енергия, имате много идеи и натоварен график. Не забравяйте да отделите време на близките си хора. Около 12 юли усещате порив за промяна в някои лични отношения.

Необвързани

През юли Венера засилва вашата интуиция в любовен план и е възможно да забележите някого, когото не сте считали за потенциален партньор. Чувствате се привлекателни и съблазнителни, което ще ви подтикне към някои по-смели постъпки. Летните емоции са гарантирани – само послушайте вътрешния си глас.

Обвързани

През юли сте настроени на романтична вълна и зависи от вашето старание да заразите с това и вашата половинка. Организирайте занимания, които отдавна отлагате, въпреки натоварения си график. Не се оправдавайте с липсата на време и не забравяйте, че уикендът понякога може да е доста ползотворен, ако сте го планирали добре.

Телец

Настроили сте се за спокоен месец, но се оказва точно обратното. В любовен план няма да липсват изненади и промени, особено около втората седмица на месеца. При двойките това ще се изрази в сближаване, а необвързаните ги очакват изненади на любовния фронт.

Необвързани

Месецът ви носи изкушения в любовен план и звездите ви съветват да не се ограничавате. Имате нужда и готовност за нови емоции. Отворете се за тях. Възможно е да разберете за любовен интерес към вас, за който не сте подозирали.

Обвързани

През юли преминавате през различни емоционални състояния, чувствате се смели и дори безразсъдни, бягате от рутината и сте готови за нови неща. Не се ограничавайте, но и не пропускайте да комуникирате с човека до себе си, за да сте сигурни, че действате в хармония с неговите нужди.

Близнаци

През юли сте настроени на любовна вълна и поставяте личния си живот преди всичко. Използвайте разумно времето си и се уверете, че балансирате успешно между интимния и професионалния живот. Към края на месеца е възможно изпитания в работата да ви върнат към реалността, но няма да сте изправени пред нищо непреодолимо.

Необвързани

Заобиколени сте от приятели и повече от всякога се чувствате като центъра на компанията. Отдайте се на някои занимания с тях, които ви носят щастие и които дълго сте отлагали. Появяват се възможности за любовни приключения, към които сте скептични. Послушайте интуицията си и не се колабайте да поставите някои граници.

Обвързани

Определено сте на любовна вълна, поемате контрола във връзката си, но трябва да внимавате. Възможно е енергията и вниманието ви да притиснат вашата половинка и тя да почуства, че я задушавате. Потърсете баланса между желанията си и своите задължения у дома и в работата.

Рак

Началото на месеца е белязано със застой в начинанията. Напрегнати сте и имате чести промени в настроението, с което може да засегнете ваши близки. Вероятно нямате време за почивка в момента, но това не значи, че не можжете да потърсите опции за релакс. Отделете време да останете сами със себе си, за да си възвърнете вътрешната хармония.

Необвързани

Покрай професионални ангажименти нямате време да планирате как и кога да си починете. Започвате да се изнервяте от някои лични отношения, но звездите ви съветват да не взимате крайни решения през месец юли. Проявете търпение и се отдръпнете за момент от някои хора, за да обмислите развитието на връзката си с тях занапред.

Обвързани

Рискувате да прехвърлите напрежението, на което сте подложени, върху вашия партньор, без той да осъзнава причината за това. Заложете на диалога и честността. Ще откриете, че много от проблемите ви могат да бъдат решени, ако си споделите с вашата половинка. Планирайте почивка заедно.

Лъв

Звездите са решили да ви поглезят, ако сте планирали да отидете на почивка, прекарването ще бъде по-приятно от очакваното. Чувствате се заредени и привлекателни, изкушавате се да тествате своята обаятелност върху околните, но внимавайте. Има опасност да изпратите грешни сигнали, без да сте го искали.

Необвързани

Имате нужда от почивка с приятели и, ако те не поемат инициативата, вземете нещата в свои ръце и организирайте такава. Общуването в различна обстановка ви кара да се чувствате още по-уверени и привлекателни. Привличате към себе си любовен интерес. От вас зависи обаче да прецените кой си струва да се задържи в живота ви за по-дълго и кой ще остане само лятна тръпка.

Обвързани

През юли избирате да живеете без конфликти, ограничения и емоционални кавги с партньора си. Решението ви е чудесно, стига да съумеете да ги избегнете достатъчно деликатно. Внимавайте да не оставите вашата половинка с впечатлението, че не се интересувате не мнението ѝ. Чувствате прилив на еротична енергия, но внимавайте да не я насочите в неправилна посока.

Дева

През юли се радвате на късмет и в личен, и в професионален план. В работата усещате спокойствие и това ви дава възможност да обърнете внимание на вътрешния си свят. Дайте си време да изясните какво искате за себе си, преди да изисквате от околните.

Необвързани

През юли е възможно да срещнете някого, който да изиграе важна роля в живота ви занапред. Бъдете отворени за нови запознанства, но и отделете време да прецените хората и вашата нужда от тях. Прекарвайте повече време с приятелите си.

Обвързани

Настроени сте романтично и сте готови да направите някои големи промени в любовен план. Не се подвеждайте по чужди внушения, а обмислете дали лично вие имате нужда от някои сериозни крачки. Обърнете внимание на половинката си и използвайте летните вечери за романтични занимания на открито.

Везни

Месец юли започва монотонно и сякаш нищо не се развива в личен план. Проявете търпение и след 16-ти ще бъдете възнаградени с възход в любовта и приятелските отношения. Отворете съзнанието си за нови неща и посетете различни места.

Необвързани

В началото на месеца е възможно да се изкушите да насилите развитието на някои отношения, които са в застой. Въздържайте се, защото няма да спечелите нищо от това в дългосрочен план. Потърсете ново хоби и нови места за екскурзия, за да отворите съзнанието си за изненади и промени и в емоционален план.

Обвързани

Отношенията с партньора ви са хармонични и сякаш малко ви доскучава. Не се изкушавайте да започвате спорове, само за да раздвижите обстановката у дома. Вместо това отидете на почивка някъде, където не сте били, и се съберете с приятелски двойки.

Скорпион

Месецът започва спокойно, но след 8 юли необосновано недоволство се надига у вас. Потърсете причината в себе си и умората, която сте натрупали през последните месеци. Внимавайте да не засегнете близките си, които нямат вина за напрежението, което изпитвате. Заложете на креативни или спортни занимания, които ще ви заредят позитивно и ще ви отворят към другите.

Необвързани

От известно време си задавате някои въпроси в любовен аспект и през юли идва време да получите отговори на тях. Приемете знаците на съдбата, че някои неща няма да се получат и направете място за нови емоции и запознанства. Потърсете контакт с приятели, с които да се отдадете за релаксиращи занимания.

Обвързани

Напрежението, което изпитвате в началото на юли, ви прави малко по-резки с най-близкия си човек. Не приемайте неговата толерантност за даденост и намерете начин да му покажете, че оценявате търпението му. Предложете да правите нови неща като двойка, вместо да търсите забавления само за себе си.

Стрелец

Чувствате се заредени и готови да направите големи промени и в професионален, и в личен план. Венера ви помага да имате успешен диалог с околните и трябва да се възползвате от това. Не се затваряйте в себе си и обърнете внимание на желанията на най-близките си.

Необвързани

Енергията ви през юли е толкова силна, че привличате около себе си нови приятели, сред които и потенциални ухажори. Въпреки това се вслушвайте в съветите на хората, които ви познават добре от години – може би те могат да преценят някои хора около вас по-добре.

Обвързани

До 12-и юли сте толкова целенасочени към вашите лични проекти, че сякаш пренебрегвате половинка си. Ентусиазмът ви за нови начинания може да ви накара да изглеждате дистанцирани, затова не забравяйте да комуникирате. Важно е да покажете на вашия партньор, че мислите за него. Заложете на романтична изненада, а защо не и неочакван спа уикенд.

Козирог

Сатурн, влияещ върху областта на чувствата, ви подтиква да търсите преди всичко стабилност. Няма нищо лошо в това да залагате на познатото. Все пак внимавайте да не станете прекалено пасивни и безучастни, защото лятото минава твърде бързо.

Необвързани

През юли предпочитате за залагате на познатото и сигурното. Имате добър диалог с околните, но ви е трудно да се доверите на хора, които не познавате от години, и те го усещат. Около 18-и юли са възможни някои събития и промени, които ще ви дадат нужните отговори за по-нататъшните отношения.

Обвързани

В семейството ви отношенията са хармонични, чувствате се сигурни и не очаквате изненади. Направете някои дълго отлагани пътувания, ремонти или промени, които ще ви сближат с вашия партньор. Към края на месеца оставете вашият партньор да се прогрижи за вас и му покажете, че оценявате усилията му.

Водолей

През юли се очаква да се изправите през някои големи въпроси за живота си. Чувствате, че трябва да вземете важни житейски решения, за които не сте готови. Звездите ви съветват да си вземете една дълга почивка и да споделите мислите си с най-близките си хора.

Необвързани

Периодът не е подходящ за сериозни стъпки. Изкушавате се да поставите точка на някои отношения, които не се развиват според очакванията ви от много дълго време. По-добре отложете промените за есента, а сега се отдайте на релакс и почивка с приятели.

Обвързани

Чувствате се нарешителни, а комуникацията у дома не е добра. Емоционалната ви нестабилност наистина прави общуването трудно, особено между 7-ми и 15-ти юли. Вместо да се борите със себе си, отделете малко време за своите приятели и оставете и половинката си да се отдаде на свои лични занимания. Напрежението ще отмине към края на месеца и ще сте готови за диалог.

Риби

През юли вие сте зодиакалният знак, който се радва на най-голям късмет. Плувате в свои води и с каквото и да се захванете, се радвате на успех. Време е да се отпуснете и да потърсите нови начинания и приключения, които ще донесат полезни промени в живота ви през следващите месеци.

Необвързани

През юли сте по-гъвкави емоционално от всякога. Чувствата ви се променят рязко, склонни сте да се доверявате на нови хора, впускате се в приключения. Всичко това е натипично за вас, но звездите ви съветват да се отдадете на желанията си. Малко по-смелите начинания няма да ви навредят, а някои ще донесат позитивна промяна в живота ви.

Обвързани

Възможно е приливът на енергия и късметът ви през този месеца да объркат вашия партньор. Причината е, че сте смели да планирате и започнете нови проекти в личен план, за които той може да не е готов. За да не го объркате прекалено много, опитайте да синхронизирате своето темпо с неговото.