Развълнувайте се, Скорпиони, защото вашият хороскоп за лято 2022 ще бъде пътуване, което да запомните. Лятното слънцестоене се случва на 21 юни, когато слънцето навлиза в Рак, което кара вътрешния ви компас да се измести, докато се наслаждавате на нови преживявания! И въпреки че тази промяна може много добре да се върти около вашето образование или просто екзотична ваканция в чужбина, преместването на Венера във вашия осми дом на интимност на 22 юни може да ви накара да се влюбите.

Независимо от това, новолунието в Рак на 28 юни ще ви предостави възможност да започнете отново, но повече от вероятно ще изисква от вас да имате вяра в процеса. След като настъпи юли, Марс, вашата управляваща планета, ще влезе в Телец и ще подправи нещата в сектора на взаимоотношенията ви. Говорейки за това, Меркурий ще внесе яснота и движение във вашия свят, когато навлезе в другия воден знак Рак на 5 юли, което ви позволява да видите нещата от друг ъгъл. До пълнолунието в Козирог на 13 юли може да се проведе важен разговор, който ще ви позволи да изчистите някои ситуации. Не се заблуждавайте, вие сте създадени да уважавате както личната си, така и професионалната си стабилност и да общувате ясно. Считайте това за възможност да рискувате и в името на самоуважението, както и на любовта.

След като слънцето направи своя ослепителен дебют в Лъв на 22 юли, темите около вашата репутация, публична личност и чувство за власт изведнъж ще бъдат на върха на ума ви. Това ще бъде допълнено от искрящо новолуние в Лъв на 28 юли, което може да бъде също толкова стимулиращо, колкото и нетрадиционно, така че определено очаквайте неочакваното! Юпитер също ще стане ретрограден същия ден, така че тази промяна също ви дава възможност да разсъждавате върху всичко - от ежедневните си ритуали до страстта зад ежедневния ви начин на живот. Светлините на прожекторите са ваши през този сезон, независимо дали го искате или не, така че се уверете, че сияете!