Отново идва вашето време, Раци. 21 юни е първият ден на лятото, който бележи началото на сезона на вашите рождени дни! А хороскопът ви за лятото на 2022 г. е повече от вълшебен. В допълнение към тържествата на вашето слънчево завръщане, пътуването на слънцето през Рака служи не само като основен тласък на увереността, но и като духовно рестартиране, когато става въпрос за вашето самочувствие. Говорейки за това, Венера ще влезе във вашия 12-ти дом на духовност на 22 юни, активирайки най-уединената зона от вашата рождена карта, което прави това отлично време за почивка, презареждане и проверка със себе си. От друга страна, новолунието в Рак на 28 юни няма да бъде изключение, тъй като ще ви представи възможността да започнете отново както в личния, така и в обществения живот.

На 13 юли ще има пълнолуние в Козирог, което ще доведе до значителен пълен кръг на партньорството. Независимо дали тази връзка се основава на романтика, приятелство, или бизнес, неизбежно е тя да достигне голяма повратна точка! Лейди Венера ще дебютира във вашия знак малко след това, засилвайки вашата очарователна харизма и емоционална убедителност от 17 юли. Освен това това е отлично време да се съберете със семейството, приятелите и тези, на които държите.

Слънцето ще влезе в Лъв на 22 юли, зареждайки с енергия втория ви дом на комфорт, пари и самочувствие! Може не само да сте в настроение да се отпуснете през това време, но също така може да се чувствате достатъчно уверени, за да се насладите на това, което ви носи най-голямо удоволствие. Вечеря в любимия ви ресторант? Направе го. Харесахте си онези скъпи чаршафи от египетски памук? Следвайте мечтите си и направете тази покупка.

Новолунието в Лъв към края на юни ще ви даде чиста карта, позволявайки ви да се откажете от нещо, което вече не е ваша отговорност. Въпреки това, някои неочаквани развития могат да дойдат заедно с това. Тези непредвидени промени може да имат нещо общо с вашия източник на доходи, особено като се има предвид факта, че Юпитер ще стане ретрограден във вашия кариерен сектор от 28 юли. Лятото може да завърши емоционално, но никой не се справя с емоциите си по-красиво от вас, Раци!