Температурата започва да се покачва, а сърцето ви да се разтапя, Телци. Прегърнете своята чувствителна страна, защото вашият хороскоп за лято 2022 е свързан с любовта и приятелството! Лятото винаги започва със слънцето, преминаващо през вашия социален трети дом, което не само ще събере групата ви приятели, но и ще ви вдъхнови да се свържете с целия квартал! Като се има предвид това, ако обмисляте дали да говорите по важна тема, или да се обърнете към конкретен човек за подкрепа, тазгодишното новолуние в Рак на 28 юни може да бъде доста полезно, поне когато става въпрос за това ново началото, което се опитвате да достигнете. Няколко дни след юли, за първи път от две години, амбициозният Марс ще дебютира във вашия зодиакален знак, който може да бъде както енергизиращ, така и съживяващ. Не се страхувайте да поемете водещата роля! Меркурий също ще влезе във вашия трети дом на 5 юли, което означава, че някои от вас може да решат да предприемат кратко пътуване със семейството си!

След като като сезонът на Лъва настъпи на 22 юли, вие повече от вероятно ще станете много по-интроспективни (и интровертни), за да дадете на себе си любовта и грижата, за които наистина жадувате. Каква е вашата дефиниция за емоционално удовлетворение? И правите ли каквото е необходимо, за да го получите? Новолунието в Лъв може да дойде с подаръци, но само ако сте готови да обмислите други гледни точки в процеса!

Разумният Меркурий ще влезе във вашия пети дом на любовта, страстта и удоволствието на 4 август, което винаги е забавно за романтично ухажване и творчество. А на 11 август вашата прекрасна управляваща планета Венера ще ви насърчи да облечете копринена пижама и да отпиете от любимото си розе!