Между стабилния Сатурн, който ни учи колко важна е дисциплината, и мечтателния Нептун, който разбива илюзиите ни по време на своята ретроградност, може да ни се струва, че астрологичният календар това лято е доста интензивен. Такъв е особено случаят с пълнолунието през юли 2022 г., известно още като Супер Луна. To осветява небето на 13 юли в изпълнителния Козирог. За зодиакалните знаци, които са най-засегнати от него това означава, че луната ще хвърли своята светлина върху техните амбициозни цели и обществен живот. Ето кои са тези зодии:

Рак

Отношенията ви предстои да станат интензивни, Раци, тъй като пълнолунието разтърсва вашия шести дом на партньорства. Учите се да подправяте нещата, вместо да се оттегляте в черупката си, но тази луна предлага възможност да прегледате как можете да внесете малко стабилност в личните си отношения. Пълнолунието в Козирог е противоположно на вашия знак, а опозициите обикновено водят до балансиращи действия, така че ще бъде важно да съгласувате чувствата и действията си.

Козирог

Не само, че пълнолунието през юли е във вашия роден знак, но вашият планетарен управител, Сатурн, е в своето ретроградно движение в свободолюбивия Водолей. Това означава, че тежките теми за самодисциплина и търговия ще преобладават по време на пълнолунието, принуждавайки ви да мислите извън зоната си на комфорт. Козирозите вероятно ще имат дълбоки прозрения относно последните шест месеца от живота си. Те ще бъдат чувствителни емоционално, но могат да бъдат сигурни, че това, което трябва да бъде трансформирано, вероятно ще бъде осветено.

Водолей

Пълнолунието през юли може да ви накара да се почувствате особено изолирани, докато се фокусирате върху най-важните за момента проекти. Става въпрос и за това как личният ви живот се отразява на отношенията ви с околните, ако изобщо се отразява. Съсредоточете се върху разделянето на вашето подсъзнание. Водолеите ще се активират по време на това новолуние, защото Сатурн в момента преминава през техния знак. А поради връзката на Луната с Плутон може да има структурни промени, които трябва да се случат в подсъзнанието, за да се осъществи промяната.