Овен

През месец януари, голяма част от вас Овни ще отворят нова страница в своя живот. Възможно е да приключите отношения с хора, които от известно време ви затормозяват и по този начин да освободите място за нови и обещаващи такива. При всички случаи ще успеете да откриете нови хоризонти, както в личен, така и в професионален план.

След средата на месеца ще участвате в различни социални събития и ще успеете да срещнете хора, които да са ви полезни за бъдещата реализация. Ще се представите в най-добрата ви светлина, но за целта е важно да внимавате с прибързаните и недомислени изказвания.

Телец

През януари, вие, Телци ще имате нови и интересни преживявания. В личен план е възможно да афиширате връзка, да затвърдите отношения с любим човек или да получите интересни покани и предложения.

След 10.01. се очаква да имате голям пробив в кариерата и да постигнете значителни професионални успехи. Нещата ще ви се случват от само себе си и с не много усилия.

Някои от вас ще променят визията или представянето си пред хората.

Близнаци

За вас, Близнаци, месец януари ще бъде пълен с емоции и интензивни преживявания. Ще сте склонни да драматизирате и да виждате нещата негативно. Не е изключено да си правите прибързани заключения за хората, с които сте в контакт и за това е важно да се постараете да не действате или говорите прибързано.

Възможно е да си имате работа с чужди пари и инвестиции, както и ангажименти покрай наследства, кредити или заеми.

Добре би ви се отразила разпускаща почивка или отдаване на любимо хоби или спорт.

Рак

Вие, Раци, през месец януари ще сте ангажирани предимно с партньорствата си. Голяма част от вас ще изясняват отношения с най-близкия човек и ще са свръх емоционални във връзка с тези разговори. Ако съумеете да запазвате самообладание и да излагате гледната си точка спокойно и без да натяквате стари прегрешения, може да стигнете до важни компромиси и да постигнете разбирателство.

Възможно е голяма част от вас да решат да обогатят гардероба си през месеца и да променят визията си, подлагайки се на различни козметични процедури или манипулации.

Лъв

На вас, Лъвове , месец януари ще предложи интересни флиртове и забавления. Някои от вас ще прекарат по-голямата част от свободното си време с най-близките си хора и ще се погрижат за жилищата и домашния си уют.

След средата на месеца очаквайте изненадващи обаждания, съобщения или доставки.

Добре е да сте внимателни със средствата ви за предвижване и комуникация и с документите, които получавате или подавате.

Дева

Месец януари ще бъде изключително интензивен за вас, Деви. Ще хвърчите по задачи и ще се ангажирате с повече неща, отколкото можете да поемете. В някои случаи е възможно да не довършвате започнатото или да го претупвате, което не е изключено да ядоса заобикалящите ви хора.

След средата на месеца ще успеете да отделите достатъчно време на любим човек и ще изкарате ползотворно време с него в приятна атмосфера.

Везни

За вас, Везни, основната тема на месец януари ще бъде любовта. Ще сте изключително чувствителни и любвеобилни и ще имате нужда от близост и рамо, на което да се облегнете и отпуснете.

Голяма част от вас ще успеят да отделят много време и внимание на децата си или ще се отдадат на различни спортни активности или друг вид хобита.

Възможно е също така да въведете промени в хранителния си режим и да обогатите гардероба си.

Скорпион

През месец януари, вие, Скорпиони ще имате възможност да стартирате важни за вас проекти благодарение на човек от социалната ви среда. Не е изключено също така да успеете да намерите решение на отдавна тормозещ ви проблем.
След средата на месеца ще ви стане леко напрегнато в работа и за това е най-добре да успеете да се отделите от хаоса на социалната ви среда и да намерите начин да починете и релаксирате.

Голяма част от вас ще са влюбени и доста силно идеалистични по отношение на любимия човек.

Стрелец

През първия месец от новата година, вие, Стрелци ще сте изключително фиксирани върху финансовото си състояние и ще сте много прагматични. Няма да сте склонни да хабите усилията си на вятъра и да не виждате реален резултат от действията си. Ще търсите подобаващо ви се възнаграждение и ще гоните печалба.

Докато вършите ежедневните си ангажименти е възможно да се натъкнете на интересни хора, които да ви обогатят и да разширят мирогледа ви и които в последствие да се окажат ключови за вашия живот, както в личен, така и в професионален план.

Козирог

Вие, Козирози, през месец януари ще срещнете признание за отминали усилия и ще получите похвала за качествата, уменията и талантите ви. При всички случаи ще успеете да изпъкнете и най-вероятно ще получите интересни предложения за бизнес или съвместна дейност.

След средата на месеца не са изключени конфронтации с партньора или с близък до вас човек във връзка с общи финанси или съвместни дейности, на които е важно да не реагирате пресилено и едностранчиво.

Водолей

При вас, Водолеи, в началото на месец януари са възможни семейни ангажименти или работа покрай дома и обзавеждането ви. Ще сте много по-затворени и интровертни от обикновено и ще имате нужда от почивка, разтоварване и домашен уют.

След средата на месеца е възможно да се отдадете на любов и романтични изживявания с човек, когото харесвате.

В работата е много вероятно да станете обект на интриги и недоброжелатели.

Риби

Вие, Риби, ще сте изключително комуникативни и общителни през първия месец от новата година. Много е вероятно да научите много нови неща, да получите интересни доставки, обаждания или съобщения, както и да предприемете кратки пътувания.

Не е изключено да ви се наложи да се доказвате в службата и да защитавате уменията и възможностите си пред недоброжелатели. Добре е да не се претоварвате и е важно да си оставите време за почивка или любимо хоби.