Овен 

При вас, Овни, се очакват известни финансови колебания през месеца. Много вероятно е да имате желание да харчите повече, отколкото получавате. Също така ще имате и много служебни ангажименти.

Важното е, че по какъвто и начин да решите да вложите енергията си, усилията ви ще бъдат възнаградени. Няма да имате действия на празен ход, ами всяко нещо за което се стараете, ще има успех в последствие.

Много вероятно е да имате нови любовни трепети, както и доста възможности за начало на флирт и забавления с противоположния пол.

Телец

Януари месец ще пълен възможности за вас, Телци. Нищо чудно голяма част от вас да се втурнат да пътуват и да покоряват нови хоризонти. Други може да решат да се отдадат на ново хоби или спорт.

В работата ви не е изключено да ви се наложи да усвоявате нови знания, които ще са ви необходими за по нататъшното развитие. Ще сте доста продуктивни и успешни. Ще спечелите пари благодарение на острия си ум и комуникативните си умения.

При всички случаи ще сте много емоционални и чувствени. Възможно е да възобновите чувствата си към някого към когото сте мислили, че сте изстинали.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще блестите през януари и ще трупате обожатели. Ще ви се отдава да казвате винаги подходящите неща в подходящото време и няма да оставате незабелязани.

Егото ви ще е доста изявено, но за щастие в случая наистина ще срещате признание от заобикалящите.

В любовен план се очаква да имате много възможности за флирт и само от вас ще зависи от колко точно и кои от тези възможности ще използвате.

Ако сте в сериозна връзка са вероятни търкания с любимия, поради прекалено изострената емоционалност и на двете страни.

Рак

Месец януари е много подходящ за раздвижване на любовния ви живот, Раци. Ще сте харизматични, чаровни и изключително притегателни за противоположния пол.

Много вероятно е да ви обземе авантюристичен дух и да тръгнете да покорявате непознати земи и хоризонти. При всички случаи ще успеете доста да се забавлявате с приятели и познати и често ще сте душата на различни компании.

При всички случаи ще имате възможност да демонстрирате многобройните си таланти и умения пред останалите.

Не е изключено някой ваш близък роднина да има нужда от помощта ви през месеца.

Лъв

Фокусът за месец януари за вас, Лъвове, ще попадне в близкото ви обкръжение. Много вероятно е да имате различие на мнения с колегите, съседите или братята и сестрите си, на които ще сте предразположени да реагирате доста емоционално.

Ще имате късмет в службата и няма да останете незабелязани от висшестоящи. Ще получите дългоочаквано признание.

Не е изключено да срещате спънки с телефоните, колите или компютрите си, които с търпение и постоянство ще преодолявате.

Дева

Вие, Деви, ще се справяте много добре финансово и ще намерите начин да не се лишавате от нищо.

Периодът е много подходящ за комуникация с близкото ви обкръжение и отношенията ви с колегите и роднините ви ще процъфтяват.

Много вероятно е да се влюбите и да се потопите в чувства. Ще сте много емоционални. Важно е да не се хвърляте през глава в любовни авантюри и в обяснения, още повече преди да сте поопознали поне малко обекта на страстта ви, за да не се разочаровате в последствие.

Везни

Вие, Везни, ще сте изключително социално активни през месеца и е много вероятно да получите помощ от приятели за важни за вас неща. Винаги, когато ви изниква пречка, ще са намира кой да ви помогне в отстраняването ѝ.
Не е изключено да предприемете важни промени в личния си живот, които сте отлагали отдавна.

Финансово няма да се чувствате особено стабилни и е възможно прекалено целеустремено да се втурнете да печелите.

Скорпион

Вие, Скорпиони, през януари ще сте леко депресивни и ще търсите уединение. Поради тази причина е най-добре да успеете да си починете и да се отделите за кратко от социалния живот.

Ако ви се наложи да работите, е вероятно е да влагате много емоции в работата и да се засягате за всяко различие в мненията, което може да ви се отрази и като физически симптом, като главоболие или друг вид неразположение.

Склонни ще сте да се реете и да мечтаете. Не е изключено да решите да преаранжирате дома си или да предприемете някакви промени в семейството си.

Стрелец

Вие, Стрелци, е много вероятно да успеете да се изкачите още едно стъпало нагоре по професионалната стълбица и да получите похвали от висшестоящи за компетенцията и уменията ви.

Ще сте изключително успешни в работата и в ежедневието си през месеца. Ангажиментите ви ще бъдат отмятани по най-бързия и ефективен начин. Възможно е да започнете нови и интересни проекти.

Не е изключено поради прекалено голяма професионална ангажираност да пренебрегнете личния си живот и любимия ви човек да ви се обиди. Поради тази причина е важно да се стараете да балансирате между личния и професионалния си живот.

Козирог

Вие, Козирози, ще имате възходи и спадове в кариерата през месеца. Много вероятно е да влагате голяма част от емоциите си в професионалната сфера, отношенията ви с колегите и парите, които печелите. Ще преживявате драматично всяко порицание, докато похвалните думи ще са в състояние доста да ви повдигат духа.

Финансово може да не се оправяте много добре, но ще намерите начин да не се лишавате от нищо.

Периодът е много подходящ за раздвижване на любовния ви живот, понеже чарът и магнетичността ще строят от вас.

Водолей

В партньорствата ви, Водолеи, са възможно известни търкания и борба на егото през месеца. Поради тази причина ви се препоръчва да предприемете интересни начинания без любимия. Може да се занимаете със спортни активности или да се отдадете на любимо хоби и по този начин да хабите енергията си позитивно.

Много вероятно е да имате ангажименти покрай семейството или дома си, или да участвате във фамилни събирания.

Не е изключено да ви занимават правни проблеми или да си имате взимане-даване с чужденци.

Риби

Януари е много емоционален месец за вас, Риби. Ще търсите признание и ако не го намирате, ще сте склонни да се оттегляте да ближете раните си далеч от светлините на прожекторите.

При всички случаи ще имате доста напрежение в работа и ще сте залети с ангажименти. Важно е да не се преуморявате и да намерите време за почивка, за да не пострада здравето ви.

В партньорството се очаква нещата да ви се развиват доста добре и да имате възможност да задълбочите отношенията си.