Какво да очакваме в любовта през първия месец от новата година? Кои зодиакални знаци могат да очакват изненади и промени на любовния фронт? Нека разберем сега:

Овен

През месец януари Овните ще трябва да се концентрират върху кариерата. Възможно е да създадете нови приятелства.

Необвързани: Възможно е да откриете бъдещата си половинка на работното място. Не бъдете прекалено нетърпеливи.

Обвързани: Ще ви бъде трудна да намирате достатъчно време за половинката си. Това може да доведе до леки сътресения в отношенията с партньора. Опитайте се да обясните колко сте напрегнати и заедно намерете начин да прекарвате повече време заедно.

Телец

Месецът ще бъде изпълнен с емоции и не всички от тях ще бъдат приятни. Не се изненадвайте, ако любимите ви хора се карат за вниманието ви.

Необвързани: Сега е подходящ момент за започване на нова връзка. Единственото, което трябва да запомните е, че всяко начало може да бъде странно и понякога изисква компромиси.

Обвързани: През месец януари е необходимо да вложите повече време и енергия, за да бъде любовното ви щастие безоблачно.

Близнаци

Месецът за представителите на зодия Близнаци в никакъв случай няма да бъде скучен. Всичко, за което ще бъдете способни да мислите, е любов.

Необвързани: Ако наистина търсите любов, януари е месецът, през който ще я откриете. Преценявайте хората внимателно и бъдете нащрек за недоброжелатели.

Обвързани: Романтичната ви натура ще бъде във вихъра си през месец януари. Постоянно ще искате да бъдете с половинката си и да ѝ организирате прекрасни изненади, които ще укрепят връзката ви.

Рак

Месец януари ще бъде белязан от носталгична нотка за Раците. Спомените, които ще ви връхлетят, са прекрасни, но не бива да живеете в миналото.

Необвързани: Мечтата ви за голяма любов може да бъде постигната трудно, тъй като страхът надделява над желанието ви. Отпуснете се и запомнете, че вие сте единствената пречка за създаване на романтична връзка.

Обвързани: Януари ще бъде месецът, през който ще изпитате доста колебания относно настоящата си половинка. Единственото, което трябва да направите, е да се запитате дали това наистина е човекът на вашите мечти.

Лъв

Месецът ще бъде изключително приятен. Забавлението и новите запознанства ще разширят кръгозора ви и ще ви дадат възможност да погледнете на живота от хубавата му страна.

Необвързани: Ако търсите романтична връзка, бъдете подготвени за неочаквани ситуации и започването на сериозна връзка през месец януари.

Обвързани: Това е месецът, през който ще бъдете напълно отдадени на любимите хора. Забавлението и приятните мигове ще ви съпътстват през всеки ден от месеца.

Дева

Намирането на достатъчно време ще бъде ключово за незабравими преживявания през месеца. Всички около вас ще се държат прекрасно, което означава, че и вашето настроение ще бъде чудесно.

Необвързани: Периодът е подходящ за възобновяването на стари отношения. Но не бива да смятате, че проблемите от миналото ще се разрешат от само себе си. Компромисите и разговорите са в основата на започването на прекрасна връзка.

Обвързани: Месец януари се очертава спокоен и приятен в любовен план. Спрете да се съмнявате във всичко и се отдайте единствено на приятни изживявания.

Везни

Любовният ви живот през месец януари ще бъде изпълнен с доста сътресения. Важно е да съумеете да се справите с тези неразбирателства и да използвате момента, за да разрешите стари спорове.

Необвързани: Дори приятелствата ще бъдат подложени на изпитание през януари. Препоръчително е да оправите взаимоотношенията с близките си, преди да започнете нова връзка.

Обвързани: Разговори, разговори и пак разговори – това е единственият начин да разрешите споровете с половинката.

Скорпион

Стремежът ви към съвършенство ще ви кара да търсите идеалния човек. Възможно е да се разочаровате, тъй като критериите ви са непосилни за всички останали.

Необвързани: Липсата на време превръща намирането на перфектна половинка в доста трудна задача. Постарайте се да поработите върху изискванията си, преди да се впуснете в нова връзка.

Обвързани: Отношенията ви с половинката ще бъдат прекрасни през този месец. Излизайте по-често с приятели.

Стрелец

Любовният ви живот през този месец ще бъде хармоничен и спокоен. Отношенията ви със семейството и любимите хора ще бъдат чудесни.

Необвързани: През януари ще срещнете подходящи кандидати за започване на връзка, но всичко, което ще искат тя, е да се забавляват.

Обвързани: Постарайте се да се забавлявате повече с половинката през януари. Отделете повече време, през което да бъдете само двамата и да опитвате нови неща.

Козирог

Семейството ви е на първо място през месец януари. Нито кариерата, нито приятелите могат да ви отклонят от приятната задача, която сте си поставили – да прекарвате повече време с близките си.

Необвързани: Това е месецът, през който ще имате много интересни запознанства и сред тях се крие човек, който е готов да изпълни всички ваши мечти.

Обвързани: Месецът е подходящ за провеждане на сериозни разговори за бъдещето развитие на връзката ви. Моментът е идеален за вземане на решение за разширяване на семейството.

Водолей

Отношенията с всички около вас ще бъдат доста бурни през този месец. Настроението ви ще бъде прекрасно.

Необвързани: През месец януари ви очаква започването на сериозна връзка. И макар да знаете, че новият човек до вас е перфектен, първоначално се отдайте на забавления, без да мислите за каквито и да било.

Обвързани: Отношенията с половинката ви няма да срещат каквито и да било трудности. Моментът е подходящ да отидете на пътешествие само двамата, където ще можете да си починете и да се поглезите.

Риби

Отношенията ви с всички около вас ще бъдат подложени на изпитание. През този месец няма да приличате на себе си и ще търсите всякакви поводи, за да влезете в словесна схватка. Опитайте се да се успокоите и да забравите за лошото настроение.

Необвързани: Социалният ви живот ще бъде във вихъра си през месец януари. Използвайте всички възможности да бъдете с повече хора, тъй като именно това е начинът, по който ще се запознаете с интересен човек, който би могъл да ви заинтригува. Бъдете внимателни в избора си и много предпазливи.

Обвързани: През този месец ще се наложи да проведете с половинката си сериозни разговори, които отлагате от доста време. Споделете какви са плановете ви за бъдещето. Моментът е подходящ за предложение за женитба, както и за вземане на решение за разширяване на семейството.