Стартираме първия месец от 2021-ва с много надежди. А какво ни очаква през януари?

Овен

Вие, Овни, ще търсите признание през месеца и ако не го намирате, ще сте склонни дълго да го преживявате.
При всички случаи ще имате доста напрежение в работа и ще сте залети с ангажименти. Важно е да не се преуморявате и да намерите време за почивка, за да не пострада здравето ви.
В партньорството се очаква нещата да ви се развиват доста добре и да имате възможност да задълбочите отношенията си.

Телец

При вас, Телци, се очакват нови любовни трепети през месеца, както и доста възможности за начало на флирт и забавления с противоположния пол.
Не са изключени финансови колебания. Много вероятно е да имате желание да харчите повече, отколкото получавате. Също така ще имате и много служебни ангажименти. Важното е, че с всичко, за което се стараете, ще имате успех в последствие.

Близнаци

Голяма част от вас, Близнаци, ще се втурнат да пътуват и да покоряват нови хоризонти през месеца.
В работата си ще сте доста продуктивни и успешни. Ще спечелите пари благодарение на острия си ум и комуникативните си умения.
При всички случаи ще сте много емоционални и чувствени. Възможно е да възобновите чувствата си към някого към когото сте мислили, че сте изстинали.

Рак

На вас, Раци, егото ви ще е доста изявено през месеца, но за щастие ще срещате признание от заобикалящите.
В любовен план се очаква да имате много възможности за флирт и само от вас ще зависи от колко точно и кои от тези възможности ще използвате.
Ако сте в сериозна връзка са вероятни търкания с любимия, поради прекалено изострената емоционалност и на двете страни.

Лъв

Вас, Лъвове, през месеца е много вероятно да ви обземе авантюристичен дух и да тръгнете да покорявате непознати земи и хоризонти. При всички случаи ще успеете доста да се забавлявате с приятели и познати и често ще сте душата на различни компании.
Периодът е подходящ за раздвижване на любовния ви живот. Ще сте харизматични, чаровни и изключително притегателни за противоположния пол.
Не е изключено някой ваш близък роднина да има нужда от помощта ви.

Дева

Вие, Деви, е много вероятно да имате различие на мнения с колегите, съседите или братята и сестрите си, на които ще сте предразположени да реагирате доста емоционално. В служебен план е възможно да получите дългоочаквано признание и да завършите проект, който ви занимава от известно време. Не е изключено да срещате спънки с телефоните, колите или компютрите си, които с търпение и постоянство ще преодолявате.

Везни

За вас, Везни, месецът е много подходящ за комуникация с близкото ви обкръжение и отношенията ви с колегите и роднините ви ще процъфтяват.
Много вероятно е да се влюбите и да се потопите в чувства. Ще сте много емоционални. Важно е да не се хвърляте през глава в любовни авантюри и в обяснения, още повече преди да сте поопознали поне малко обекта на страстта ви, за да не се разочаровате в последствие.

Скорпион

Вие, Скорпиони, през месеца ще изключително трудолюбиви и продуктивни. Много вероятно е да получите голямо повишение или добро предложение за нова работа.
Ще сте пълни с идеи и ще знаете как да се харесате на хората, с които сте в контакт.
В любовен план ви очакват изненади. Не е изключено да се чуете с позабравена ваша любов и да си припомните доброто старо време.

Стрелец

Вие, Стрелци, през месеца ще търсите уединение. Най-добре е да си оставите време за почивка и кратко отделяне от социалния живот.
Ако ви се наложи да работите, е вероятно е да влагате много емоции в работата и да се засягате за всяко различие в мненията, което може да ви се отрази и като физически симптом, като главоболие или друг вид неразположение.
Склонни ще сте да се реете и да мечтаете. Не е изключено да решите да преаранжирате дома си или да предприемете някакви промени в семейството си.

Козирог

Вие, Козирози, през месеца ще сте изключително успешни в работата и в ежедневието си. Ангажиментите ви ще бъдат отмятани по най-бързия и ефективен начин. Възможно е да започнете нови и интересни проекти.
Не е изключено поради прекалено голяма професионална ангажираност да пренебрегнете личния си живот и любимия ви човек да ви се обиди. Поради тази причина е важно да се стараете да балансирате между личния и професионалния си живот.

Водолей

Вие, Водолеи, е много вероятно да влагате голяма част от емоциите си в професионалната сфера, отношенията ви с колегите и парите, които печелите. Ще преживявате драматично всяко порицание, докато похвалните думи ще са в състояние доста да ви повдигат духа. 

Финансово може да не се оправяте много добре, но ще намерите начин да не се лишавате от нищо.
Периодът е много подходящ за раздвижване на любовния ви живот, понеже чарът и магнетичността ще строят от вас.

Риби

В партньорствата ви, Риби, са възможно известни търкания и борба на егото през месеца. Поради тази причина ви се препоръчва да предприемете интересни начинания без любимия. Може да се занимаете със спортни активности или да се отдадете на любимо хоби и по този начин да хабите енергията си позитивно.
Много вероятно е да имате ангажименти покрай семейството или дома си, или да участвате във фамилни събирания.
Не е изключено да ви занимават правни проблеми или да си имате вземане-даване с чужденци.