Новата година ще ни донесе промяна, щастие и нови приключения. 

Януари има своята красота, която омайва дори и звездите. Дали те ще са благосклонни към вас, или не, можете да проверите тук.

Овен

Първият месец от годината ще ви донесе интересни преживявания. Не се поддавайте на манипулации и споделяйте повече.

Необвързани

Очаква ви феерия от емоции. Ще се срещнете с няколко човека, но сами трябва да прецените кой искате да остане в живота ви. 

Обвързани

Връзката ви има нужда от още романтика. Партньорът ви се опитва да я върне, но няма да стане без ваша помощ. Време е да осъществите мечтите на половинката ви.

Телец 

Месецът ще е много по-спокоен от декември. Ако се появят проблеми, те няма да са фатални.

Необвързани

Наслаждавайте се на свободата, която имате. Ако скоро сте се разделили с половинката си, не бързайте да влизате в нова връзка. Лекият флирт няма да ви навреди.

Обвързани

Проблемите ще изчезнат и щастието ви ще е пълно. Не е ли време за голямата стъпка?

Близнаци

Януари ще е месецът на големи промени. От вас зависи дали те ще са хубави, или не. Направете изненада за любим човек.

Необвързани

Време е да признаете чувствата, които пазите от толкова време. Ако той ви отблъсне, не е било писано. Любовта сама ще ви открие.

Обвързани

Ще разберете новини, които ще преобърнат живота ви. Опитайте се да извлечете най-доброто. Не се притеснявайте и проявете разбиране към проблемите на половинката ви.

Рак

Всички знаем колко емоционални са представителите на тази зодия. Опитайте се да ги владеете, защото прекалената емоционалност ще ви изиграе лоша шега.

Необвързани

Все още ли не сте срещнали подходящ партньор? Забравете за раздялата, защото ще срещнете Единствения!

Обвързани

Чувствата ви ще бушуват, но не прекалявайте. Имайте доверие на половинката и всичко ще се нареди.

Лъв

Месецът ще е спокоен в любовен план. Идилията ще донесе много щастие в живота ви и ще се развивате.

Необвързани

Възможно е да срещнете новата си любов. Ще имате съмнения, но просто се наслаждавайте на случващото се.

Обвързани

През януари личният ви живот ще е по-важен от професионалния. С половинката ви ще се радвате на спокойствие и ще вървите напред.

Дева

Ще се появят малки трудности, които ще трябва да преодолеете бързо. Почивните дни свършиха и трябва да се върнете в реалността.

Необвързани

Приказката ви очаква на ъгъла, но не се впускайте в нещо сериозно. Изчакайте преди да правите нещо грандиозно.

Обвързани

Във връзката ще се появи ревност, която трябва да овладеете. Не бъдете егоисти и подобрете комуникацията между вас и партньора.

Везни

Очаквайте само положителни емоции. Не забравяйте, че имате и друг живот освен любовния. Радвайте се на всяко едно нещо.

Необвързани

За съжаление, този месец няма да откриете половинка, но това не бива да ви притеснява. Всичко ще дойде с времето си.

Обвързани

Толкова време отделяте на партньора ви, че забравяте за работата. Време е да намерите баланса и да вървите напред. Това не означава да го пренебрегнете любовта.

Скорпион

Вярата в любовта ще се завърне и ще ви покаже колко красив е живота. Не бъдете егоисти, а давайте повече от себе си.

Необвързани

Усилията, които полагате от месеци той да ви забележи, ще се оправдаят. Ще получите обаждане за среща, на което няма да можете да откажете. Преди да стане връзката сериозна трябва да поговорите за очакванията.

Обвързани

Ако връзката ви е нестабилна, тя ще приключи. За влюбените проблемите ще са незначителни и няма да променят отношенията ви.

Стрелец

Стрелци, пригответе се за вихрушка от емоции и интересни преживявания. Опитайте се да овладеете всяка ситуация, макар и да не е възможно. Не прекалявайте с контрола.

Необвързани

В живота ви ще се появят няколко души, които ще искат нещо повече от просто приятелство. Внимавайте, защото само един от тях иска сериозна връзка.

Обвързани

Време е да върнете интимността в отношенията. Направете нещо романтично, което отдавна е било забравено. Спомнете си за хубавите дни и ги продължете.

Козирог

Ще имате нужда от подкрепа и любов. Напрежението в живота ви е толкова голямо, че може да се отрази върху отношенията ви с другите. Опитайте се да сте мили.

Необвързани

Януари трябва да поработите върху себе си и да се научите как да си дадете първо любовта на вас. Към края на месеца ще можете да дадете тази любов и на друг.

Обвързани

Колкото и да твърдите, че не сте толкова привързани във връзката, не е така. Давате всичко за любовта. Ще разберете, че е така през този месец. Стресът може да е прекалено голям, но оставете на половинката ви да ви подкрепи и успокои.

Водолей

Втори месец животът ще ви изправя пред големи предизвикателства в любовта. Егото ви е прекалено голямо, за да не е така. Изискват се много усилия да подобрите всичко.

Необвързани

Ще откриете любовта, но трябва да промените себе си поне малко, за да се превърне тя в едни красиви отношения. Не пренебрегвайте тази среща, защото може да е решаваща.

Обвързани

Преглътнете егото и поработете върху връзката. Половинката ви прекалено дълго се опитва да направи връзката по-добра. Включете се и вие в тези опити.

Риби

Мечтите ви ще се превърнат в реалност. Да, ще имате малки трудности, но не се притеснявайте. Отдайте се на емоциите и се наслаждавайте на случващото се.

Необвързани

Любовта ще ви завладее след срещата с човек, който от години познавате. Приятелството ви ще разцъфти в прекрасна приказка.

Обвързани

Проблемите, които ще се появят, ще са малки. Ако истински се обичате с половинката ви, ще ги преодолеете бързо. Онази ваша голяма мечта ще се реализира, а вие дори няма да го очаквате.