Есента наближава със своите златни цветове и слънчеви следобеди. Но какво са ни подготвили звездите за месец септември?

Oвен

Много вероятно е вие, Овни, през месеца да покорявате нови висини в кариерата. Не е изключено да се развивате изключително бързо в попрището, което сте си избрали и да направите впечатление на висшестоящите, след което да получите похвала или повишение.

Ежедневието ви ще е доста динамично и пълно с положителни емоции. Човек трудно ще може да ви открие, понеже ще сте навсякъде.

Телец

На вас, Телци, може да ви се наложи да учите нови неща и да усвоявате нова информация през месеца. На моменти ще ви се струва досадно, но с присъщата си упоритост ще се справяте и бързо ще ви се отдава да попивате знания, които в последствие ще прилагате на практика.

Възможно е да ви се наложи да работите с чужди пари, някой да инвестира във вас, да теглите или погасявате кредити.

Може да си имате любовни разправии, които с такт и дипломатичност би трябвало да отшумяват бързо.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще сте на любовна вълна през месеца. Много вероятно е да задълбочите вече съществуващи взаимоотношения. Бихте могли да предприемете пътуване с партньора, което по много приятен начин би освежило връзката ви.

Освен това може да ви възникнат разправии в семейството, от което произхождате или ангажименти покрай жените от семейството ви.

В работата ви се очаква всичко да е наред и да се справяте добре с поставените ви задачи, както и много добре да оправдавате изискванията, които ви поставят началниците.

Рак

Вие, Раци, ще се справяте повече от перфектно в работата си и ще се разбирате доста добре със своите началници и колеги.

Очаква се партньорствата ви да търпят развитие и страстта и емоциите между вас и любимия да се увеличават. Може да имате и известна доза конфликти, които обаче бързо ще бъдат потушавани благодарение на добрата ви комуникативна способност и умението ви много добре да виждате нещата от противоположната гледна точка.

Лъв

Вие, Лъвове, по какъвто и начин да решите да влагате енергията си през месеца, усилията ви ще бъдат възнаградени. Няма да имате действия на празен ход, ами всяко нещо, за което се стараете, ще има успех в последствие.

Много вероятно е да имате нови любовни трепети, както и доста възможности за начало на флирт и забавления с противоположния пол.

Не са изключени известни финансови колебания. Много вероятно е да имате желание да харчите повече, отколкото получавате. Също така ще имате и много работа през месеца.

Дева

При вас, Деви, се очакват положителни преживявания в семейството през месеца. Тези от вас, които са свободни, ще имат шанс да си намерят подходяща половинка през месеца и ще разгорещят страстите с нея.

В работата ще можете много успешно да вършите задачите си и да сте доста продуктивни.

При всички случаи ще сте много чувствени и емоционални през месеца. Ще усещате настроенията на другите и те ще ви влияят на душевния комфорт. Поради тази причина е важно да се обграждате предимно с оптимистични и приятелски настроени хора, както и да си оставяте свободно време, което да прекарате с любим човек.

Везни

През месеца е много вероятно вие, Везни, да си имате проблеми с техниката около вас, както и със средствата ви за комуникация или транспорт.

Не е изключено също така да ви изникват кратки пътувания из страната или чужбина.

Някои от вас ги очаква флирт с колега с неясен край, но ако сте свободни, бихте могли да стигнете до задълбочаване на отношенията.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще можете да се ползвате с протекции от висшестоящи през месеца. През целия период се очаква, ако имате някакъв проблем, да успявате да намерите човек, който да ви се притече на помощ и да ви измъкне от ситуацията.

Колкото по-упорито работите, толкова повече ще печелите и би трябвало през периода да не се оплаквате от липса на пари.

Важно е да знаете, че ако планирате стъпките си правилно, няма начин да сбъркате, нито в личната, нито в професионалната сфера.

Стрелец

Вие, Стрелци, внимавайте какво купувате през месеца, за не ви подведат или заблудят с някоя покупка.

При всички случаи ще сте много чаровни и харизматични. Много вероятно е да започнете нова любовна връзка или да предприемете нови и решителни стъпки в професионален план.

При всички случаи ще полагате много усилия, за да печелите парите си. Важното е, че благодарение на уменията и талантите ви, ще печелите доста добре.

Козирог

Месецът ще е много успешен вас, представители на знака Козирог. Усилията ви в обществен план ще бъдат възнаградени и ще намерите признание. Ще успеете доста успешно да демонстрирате уменията и талантите си и ще измисляте нови и продуктивни начини да печелите парите си.

Със сигурност ще ви остане време за забавления, развлечения или пътуване в чужбина, както и за любов. Много вероятно е да предприемете нови и по-решителни стъпки с партньора.

Водолей

Вие, Водолеи, ще се къпете в любов през месеца. Много вероятно е да сте влюбени и да се отдадете на сексуални и чувствени удоволствия.

Месецът също така е подходящ за комуникация с различни хора. Ако сте в сферата на търговията, ще се справяте блестящо и ще имате възможност да намерите нови и постоянни клиенти, благодарение на което ще се издигнете в очите на висшестоящите, както и на колегите си.

Добре би ви се отразила също така малко почивка и пътуване в и извън страната.

Риби

Възможно е вие, Риби, да сте леко депресивни през този месец и да имате нужда от отделяне от обществения живот. Би било идеално, ако точно сега излезете отпуска или се отдадете на някакво изкуство. По този начин ще намерите позитивен отдушник за емоциите си, благодарение на който бихте могли да се отървете от напрежението.

В любовния ви живот ще имате както възходи, така и падения. Ще се връзвате повече от обикновено на пропуските на любимия.

Важното е, че ще можете да разчитате на приятелите си, както за разведряване, така и за добър съвет. Не е изключено и да успеете да се поскарате с някой от тях.