Март – месецът на жената. Месецът, който ухае на младост и красота, който показва само малка част от въображението и силата на всяка дама по света. Дърветата се разлистват, цветята цъфтят, пролетта бавно настъпва.

Топлината на март е като прегръдката на майка. Тя ни дава сигурността и увереността, че започва една невероятна промяна и не бива да я пропускаме. Дава ни сила да забравим за студените и сиви месеци.

Месецът на промените е всичко, което е и една жена. Той показва скромността, но и екстравагантността, сивотата, но и цветното ежедневие. 

Като жени обичаме да получаваме комплименти, подаръци и да се глезим, но невинаги го споделяме. Във всяка от нас се крие един малък глас, който иска да бъде чут, който иска да ни каже, че трябва да живеем по свои собствени правила, а какво по-хубаво, като го направим с гръм и трясък, показвайки на света кои сме?

Подходящият подарък за нея, Жената

Различни сме. Някои от нас искат просто мил жест като цвете, а други искат подарък, който да покаже на всички колко са щастливи. Едни от най-популярните подаръци, които сме получавали са парфюми, вино, бонбони, бижу, шал и някакъв ваучер, но всички знаем, че искаме нещо по-различно, а какво по-хубаво от пътуването?

Занзибар и Пунта Кана, например, се превърнаха в най-желаните дестинации от началото на годината. Гледаме снимки и видеа в социалните мрежи как останалите се забавляват, но винаги нещо ни спира и ние да направим тази крачка. Едни от нас не могат да си го позволят, а други просто нямат времето.

Добрата новина е, че този месец, по случай празника на всяка дама, пътуването до различни места или скъпият подарък, който искаме да си направим, не изглеждат толкова недостижими.

От Фератум решиха да ни помогнат да реализираме мечтите си, като промениха условията си.

Услугата „кредит на вноски“ вече ни позволява да изтеглим до 6000 лева, а връщането може да оставим и след почивката, защото срокът е цели 18 месеца. Не е ли време да отворим онзи бутик, за който от години само говорим, или да си купим колата, която искаме?

И това не е всичко!

Предизвикайте себе си

„Всеки път, когато една жена отстоява себе си, без дори да го знае, без да го обявява, тя отстоява всички жени.“

Много от нас имат скрит талант, който показват само у дома. Притесняваме се, че околните няма да харесат това, което правим, но не е ли време точно в месеца на Жената да излезем напред и да не крием нищо повече?

До 28.03. от Фератум дават възможност на всички жени да се включат в конкурс за визия за новото им лого. Тя трябва да е свързана със силата и с енергията, която носим, трябва да успее да вдъхне увереност и у най-срамежливите от нас. Това е шанс, който не бива да изпускаме. Най-хубавата новина е, че наградата е 2000 евро и можем да ги похарчим така, както решим.

Месецът на жената ни дава още една възможност да постигнем целите си и да се забавляваме. Време е да я уловим и да се притесняваме по-малко за това, което предстои.