1. Спя само когато пия и не го правя често. Сънят е привилегия. Желанието ми за него се появява по всяко едно време. Той е като изкушение. Иска да се отпусна след тежък ден. Казва ми колко съм уморена. Иска да си почивам, когато аз не желя.

2. Ако пия, те сънувам. Ако аз не го правя, пак те виждам в сънищата.

3. Понякога сънувам как си луд по мен. Пишеш ми поеми. Викаш ми и винаги е странно, защото не знам как звучиш, когато го правиш наистина. Някога викал ли си ми? Защо не си спомням? Защо гласът ти е толкова мек? Карали ли сме си? Само аз ли бях шумна?

4. Има един сън, за който винаги мисля. Аз съм в апартамента ти. Ти го споделяш с нея. Снимките ви са навсякъде. Не разбирам защо не спирам да ги гледам. Ти излизаш от кухнята и изпускаш всичко. Целуваш ме. Събуждам се виновна. На част от мен не ѝ пука. Част от мен иска да съм твоя.

5. Помниш ли? Аз те обикнах първа!

6. Уж те преживях. Целунах много други. Открих много подслони, но не и дома си. Дори не смятам, че ще го открия. Плашиш ме малко. Ти си различен. Дали си още толкова сладък?! Би ли легнал в скута ми и би ли ми пял? Може би не. Но сънищата все някога се сбъдват!

7. Не съм влюбена в теб. Знам, че не те познавам толкова добре, но те виждам толкова често, затваряйки очи. Надявам се някой ден това да приключи.