Всички сме чували, че серумът е онова така необходимо и търсено спасение за кожата през зимата. Но как да открием именно този продукт, който едновременно да е защитник на чувствителната кожа, но и да съчетава в себе си отлични хидратиращи свойства, особено за онази най-деликатна и чувствителна зона - околоочния контур.

Тайната на новия серум MIXA Hyalurogel се крие във факта, че той осигурява непрекъсната хидратация за цели 24 часа, задържайки я там, където й е мястото - в кожата.  

Съдържащата се в него висока концентрация на 5% ниацинамид и пантенол успокояват кожата и намаляват чувството на дискомфорт и опъване. В резултат кожата е по-мека, изглежда видимо по-здрава, обемът във фините линии е възвърнат, а видът й е в пъти по-сияен. 

Преди няколко седмици ви изненадахме, давайки ви уникалния шанс да бъдете една от 150 дами, които след регистрация да получат напълно безплатно новия MIXA Hyalurogel серум за чувствителна кожа с хиалуронова киселина (пълноразмерен размер), за да го тестват и да се убедят в неговата ефективност и прекрасни резултати. След това всяка една от вас получи продукта за тестов период, след който трябваше да попълни кратък въпросник и да даде своето мнение за това как се е отразила употребата на продукта върху кожата й. И ето, че най-после е време да разберем дали изпълнихме мисията си, давайки ви думата си за неговата висока ефективност.

В онлайн анкетата ни участие взеха 92 дами на възраст между 20 и 50 години, с различни типове (от нормална, през мазна и комбинирана, до суха) и чувствителност на кожата. Те споделиха своето мение след 2-седмична употреба на серума. По-голямата част от дамите никога досега не бяха ползвали продукти на MIXA, но се бяха доверили на препоръката на близка или приятелка за избора на серум в грижата за кожата си. Никак не се изненадахме от факта, че освен с приятната формула и аромат, MIXA Hyalurogel серум е доставил така необходимата хидратация на кожата на тестващите дами, които отчитат като положителна страна и сияйността на кожата им след използването му. Те определено биха препоръчали серума и 80% от тях заявяват, че ще продължат да използват MIXA Hyalurogel серум и след първата му употреба. 

Консистенцията и скоростта на абсорбиране от кожата, ненатрапчивият аромат на продукта, усещането за успокоена, хидратирана и по-мека кожа и неговата икономичност са основните неща, които са оставили най-силно и приятно впечатление у по-голямата част от дамите. Всички те единодушно го определят като перфектна стъпка преди нанасянето на последващите продукти в ежедневната си рутина, като не пропускат да споменат и удобството и прецизността при нанасяне, посредством неговата помпичка. 

Серумът се предлага на цена от малко над 20 лв., което го прави значително по-евтин от останалите продукти в тази категория, но все пак, когато говорим за грижа за кожата - важно е качеството, не цената.

Като финал можем да заключим, че MIXA Hyalurogel серум за чувствителна кожа с хиалуронова киселина определено се нарежда сред много добрите и с отлични качества серуми и надяваме се скоро и сред най-използваните от дамите продукти в ежедневната им рутина. Препоръчваме ви с две ръце да го пробвате, ако все още не сте!